2024, 11 23, 01:52:11

Szerző Téma: [NIGHTLY][ROM][4.2.2] CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy S  (Megtekintve 80980 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető poolbig

• Navigáció / Navigation: OSMAnd, Waze
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: 7.0
Re: [NIGHTLY][ROM][4.2.2] CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy S
« Reply #750 Dátum: 2013, 03 07, 19:32:00 »
Ajánlanátok egy jó tárcsázót? Oké-oké ez full screen caller "fíling" :D , de én nem rakok képeket a kontaktjaimhoz, és amikor hívásom van, bizony meresztgetem a szemem, hogy ki hív, mert a felső sorban csak egy pici sávban látható a hívó fél és a telefonszáma. Olyan kellene nekem mint a GB-ben, nagy betűk, nagy számok középen. A tele képernyős, arcos hívást meghagyom a tiniknek. :)

Nem elérhető poolbig

« Reply #751 Dátum: 2013, 03 08, 11:34:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ajánlanátok egy jó tárcsázót? Oké-oké ez full screen caller "fíling" :D , de én nem rakok képeket a kontaktjaimhoz, és amikor hívásom van, bizony meresztgetem a szemem, hogy ki hív, mert a felső sorban csak egy pici sávban látható a hívó fél és a telefonszáma. Olyan kellene nekem mint a GB-ben, nagy betűk, nagy számok középen. A tele képernyős, arcos hívást meghagyom a tiniknek. :)

Nos megoldottam magamnak félig  problémáimat. Feltelepítettem az exDialert, ezzel tudtam csengőhangot rendeli a konkatokhoz, illetve a tárcsázó is jobban személyre szabható. Sajnos a hívás közbeni képernyő így sem változott, rá kellett jönnöm, hogy ez a rendszer része (mindig tanul az ember) így kénytelen vagyok még mindig meresztgetni a szemem, hogy beazonosítsam ki hív. :(

Nem elérhető bsptya

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ARHD 90.1
« Reply #752 Dátum: 2013, 03 09, 10:57:38 »
kipróbáltam a Greenify appot.. hát ez durva :) eddig egy éjszaka alatt 20% akksit vesztettem.. most pedig..

Nem elérhető csari

• PDA: Galaxy S4 Active
  • PDA ROM: CM Nightly
« Reply #753 Dátum: 2013, 03 10, 17:19:57 »
Sziasztok!
Olvastam hogy a modem cseréje befolyásolhatja a wifi és a GPS jel erősségét is. Ehhez a romhoz jó lehet
az  AUCKJ1 nevű modem?
Honnan szedhetném le, és cwm-ből megy fel?

kösz csari

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #754 Dátum: 2013, 03 10, 17:55:29 »
Sziasztok!
Olvastam hogy a modem cseréje befolyásolhatja a wifi és a GPS jel erősségét is. Ehhez a romhoz jó lehet
az  AUCKJ1 nevű modem?
Honnan szedhetném le, és cwm-ből megy fel?

kösz csari
Drága fórumtárs 6 db hozzászólást kellene visszaolvasnod, vagy csak számolj vissza. Egyébként igen jó hozzá és igen cwm-ből kell feltenni.

Viszont javítsanak ki az okosabbak ha rosszat írok, de én úgy tudom, hogy a modem nem befolyásolja a wifit , sztem a gps-t sem. Ezek úgy tudom a kerneltől függnek.A modemtől a hang és a mobilinternet változhat.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Re: Re: [NIGHTLY][ROM][4.2.2] CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy S
« Reply #755 Dátum: 2013, 03 10, 20:43:09 »
Drága fórumtárs 6 db hozzászólást kellene visszaolvasnod, vagy csak számolj vissza. Egyébként igen jó hozzá és igen cwm-ből kell feltenni.

Viszont javítsanak ki az okosabbak ha rosszat írok, de én úgy tudom, hogy a modem nem befolyásolja a wifit , sztem a gps-t sem. Ezek úgy tudom a kerneltől függnek.A modemtől a hang és a mobilinternet változhat.
+1 :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csari

« Reply #756 Dátum: 2013, 03 11, 11:40:06 »
Elnézést kérek..
Olvasgattam a fórumot és felcsillant a szemem, mert valaki azt írta hogy a modem cseréje javíthatja a GPS vételt.
A ezt a romot használom, a telefonnal együtt teljesen elégedett vagyok vele, de a GPS vétel az kiborít.. >:( .
Már raktam be papír a hátlap alá, telepítettem progit hogy ne neki kelljen keresgélnie a műholdakat, de így is sz.r.
Autópályán képes elveszteni a jelet, amikor mellette egy autórádió, külső GPS antennával 10 holdat lát stabilan..
Szóval ha nem modem, akkor ajánljatok egy kernelt a mi jobb lehet mint a cm10 4.2.2-é.
Bocs még egyszer..

csari   

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #757 Dátum: 2013, 03 11, 14:15:33 »
Elnézést kérek..
Olvasgattam a fórumot és felcsillant a szemem, mert valaki azt írta hogy a modem cseréje javíthatja a GPS vételt.
A ezt a romot használom, a telefonnal együtt teljesen elégedett vagyok vele, de a GPS vétel az kiborít.. >:( .
Már raktam be papír a hátlap alá, telepítettem progit hogy ne neki kelljen keresgélnie a műholdakat, de így is sz.r.
Autópályán képes elveszteni a jelet, amikor mellette egy autórádió, külső GPS antennával 10 holdat lát stabilan..
Szóval ha nem modem, akkor ajánljatok egy kernelt a mi jobb lehet mint a cm10 4.2.2-é.
Bocs még egyszer..

csari   
Most érzésem szerint a CyanCore kernel a legjobb. Az biztos hogy az alap cm kernelnél minden más jobb! :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető poolbig

« Reply #758 Dátum: 2013, 03 11, 14:31:53 »

Bakker, ezzel is okosabb lettem. Akkor hiába cseréltem le én is a modemet, azért nem akar még mindig a wifi elég erős lenni. :( Megnézem ezt a CyanCore kernelt, hátha jobban beválik mint a Sema. :)

Jól látom, hogy a v1.1 a legújabb?

Nem elérhető poolbig

« Reply #759 Dátum: 2013, 03 11, 19:44:35 »
Elnézést kérek..
csari   

A GPS-en ne csodálkozz, gyárilag ilyen gyér, még az SG minim is 3x kenterbe veri az SGS-emet. :(
Szóval én is raktam papírt oda ahová kell, de nagyon úgy tűnik, hogy a forrasztásos megoldás hozhat csakis üdvözítő eredményt. A kernel csere biztosan javít a helyzeten, de akkor sem lesz tökéletes.

Nem elérhető poolbig

« Reply #760 Dátum: 2013, 03 11, 19:58:30 »
Jól látom, hogy a v1.1 a legújabb?

No, felraktam, tesztelem. :)

Nem elérhető csari

« Reply #761 Dátum: 2013, 03 12, 14:11:41 »
No, felraktam, tesztelem. :)

Felraktam a CyanCore1.2 kernelt és teszteltem..
Minimális javulás tapasztalható a GPS vételnél, de még így is gyengécske.

Nem elérhető poolbig

« Reply #762 Dátum: 2013, 03 18, 11:15:04 »
Nos a CyanCore kernel nagyon jól teljesít nálam. 15-én vettem le töltőről a telefont 11 órakor, és most is még 44%-on vagyok. Igaz, alig telefonáltam, és nem is használtam, de a készenléti idő így tetszik. Ha nagyon nyomom, akkor is kibír 1,5-2 napot. Ez már megfelelő szint nekem. :)

Nem elérhető Qvadro

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: CM10.1 JellyBean 4.2.2, CyanCore 2.4.2
« Reply #763 Dátum: 2013, 03 20, 11:45:52 »
hello, miért van az, hogy nem tudom telefonálásra használni a mobilom ? Tegnap telepítettem a CM10.1 JB 4.2.2. az SGS-emre, majd a CyanCore_vibrant_1.8s kernel-t. Ha hívnak kicsörög, de ha felveszem nem hallom a másikat és ő sem engem, hívni meg nem is tudok.  miéééért ??? :) Az  IMEI számom nem változott meg, a modemmel lehet a bibi?

Nem elérhető poolbig

« Reply #764 Dátum: 2013, 03 20, 11:52:51 »
hello, miért van az, hogy nem tudom telefonálásra használni a mobilom ? Tegnap telepítettem a CM10.1 JB 4.2.2. az SGS-emre, majd a CyanCore_vibrant_1.8s kernel-t. Ha hívnak kicsörög, de ha felveszem nem hallom a másikat és ő sem engem, hívni meg nem is tudok.  miéééért ??? :)

Nem tudom, de nekem a CyanCore-v1.1s kernel van fent, és úgy tudtam ez a legújabb. Az a kernel amit írtál számomra nem ismerős, ami persze nem jelenti azt, hogy az nem lehet jó hozzá, annyira nem vágom a témát. A lényeg, hogy nekem ezzel a kernellel tökéletes. :)

Nem elérhető Qvadro

« Reply #765 Dátum: 2013, 03 20, 11:55:11 »
Nem tudom, de nekem a CyanCore-v1.1s kernel van fent, és úgy tudtam ez a legújabb. Az a kernel amit írtál számomra nem ismerős, ami persze nem jelenti azt, hogy az nem lehet jó hozzá, annyira nem vágom a témát. A lényeg, hogy nekem ezzel a kernellel tökéletes. :)

You are not allowed to view links. Register or Login hát én itt találtam. Nemtudod véletlenül, h ha törlöm a jelenlegi CyanCore-t, akkor vissza áll az alap CM kernel?

Nem elérhető Qvadro

« Reply #766 Dátum: 2013, 03 20, 11:58:16 »
Egyébként az első oldalon feltüntetett Semaphore 2.9.3-as verziót hol találom, mert nem hogy az XDA-n, hanem Semaphore saját weboldalán sem találom.

Nem elérhető poolbig

« Reply #767 Dátum: 2013, 03 20, 12:01:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login hát én itt találtam. Nemtudod véletlenül, h ha törlöm a jelenlegi CyanCore-t, akkor vissza áll az alap CM kernel?

Nos, revidiálom az előző véleményemet, bizony már az 1.8-as a legfrissebb kernel. Én innen töltöttem az 1.1-et: You are not allowed to view links. Register or Login
És innen fogom az 1.8-at is. :)
Egyébként csak simán CWM-ből feltelepíted az új kernelt, és újraindítás után máris az fogad. Kernelt törölni nem lehet, az nem áll vissza az "eredeti" kernelre. Az előbb leírt módon tudsz másik kernelt felrakni. Persze van az Odináos módszer is, ha olyan kernel változatot szedsz le, amelyhez az kell. De a CyanCore-t lehet CWM-ből tolni. :D

Nem elérhető Qvadro

« Reply #768 Dátum: 2013, 03 20, 12:02:30 »
Nos, revidiálom az előző véleményemet, bizony már az 1.8-as a legfrissebb kernel. Én innen töltöttem az 1.1-et: You are not allowed to view links. Register or Login
És innen fogom az 1.8-at is. :)

Azért majd írd meg, hogy tudsz e utána telefonálni :)

Nem elérhető poolbig

« Reply #769 Dátum: 2013, 03 20, 12:11:30 »
Azért majd írd meg, hogy tudsz e utána telefonálni :)

Ha nem, akkor vissza az 1.1. Egyébként a tiéd valamilyen "vibrant" kernel, amit én tolok az az alap szerintem. :D

Nem elérhető Qvadro

« Reply #770 Dátum: 2013, 03 20, 12:15:43 »
Ha nem, akkor vissza az 1.1. Egyébként a tiéd valamilyen "vibrant" kernel, amit én tolok az az alap szerintem. :D

most letöltöttem a nem vibrantot, bár űgy emlékszem azt is innen töltöttem le, bár éjjel 2 már régen volt.

Nem elérhető poolbig

« Reply #771 Dátum: 2013, 03 20, 12:21:45 »
most letöltöttem a nem vibrantot, bár űgy emlékszem azt is innen töltöttem le, bár éjjel 2 már régen volt.

Én is csak majd este tolom fel az 1.8s-t, most szükségem van a telefonra. :)
Holnap írok a tapasztalatokról.  :ok:

Nem elérhető Qvadro

« Reply #772 Dátum: 2013, 03 20, 12:22:40 »
Meeeegy, a vibrant volt a ludas, a sima 1.8s az jóóóóó !!!

Nem elérhető Qvadro

« Reply #773 Dátum: 2013, 03 20, 12:24:12 »
Meeeegy, a vibrant volt a ludas, a sima 1.8s az jóóóóó !!!
Na most már csak helyre kell pofoznom a launcher kinézetét, remélem az a google sáv fentről eltüntethető.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #774 Dátum: 2013, 03 20, 14:00:48 »
Na most már csak helyre kell pofoznom a launcher kinézetét, remélem az a google sáv fentről eltüntethető.

Persze eltüntethető:állandó keresést ki kell kapcsolni a launcher beállításaiban...

Egyébként a vibrant az NEM I9000!! Csak nagyon hasonlít rá...

A semaphore kernel jelen pillanatban a 2.9.15-nél jár. A topik szerkesztésében ezt nem mindig frissítem... :ima:

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről