Nem tudom mennyire CM10.1 specifikus jelenség, de a contact kezeléssel van némi problémám:
1, miként lehet kiválasztani új contact mentésnél melyik legyen az alapértelmezett account? ActiveSync-es corporate-et szeretném. Mintha az AOKP-sokban lett volna a settings alatt erre beállítás.
2, az export to storage valami miatt olyan elemeket is kiír a .vcf-be, amiket a telefon meg sem mutat a contacts alatt. Eltartott egy ideig mire rájöttem, hogy ezek a webes gmail alatt található 'Other contacts' alatt lévők, azaz a nem kategorizált, a levezésből származó (auto complete-re használt) elemek. Ez megszüntethető illetve mejeleníthető valahogy?
3, ha egy alkalmazás automatikusan beállítja a contacts sync-et (pl skype, gapps) és a sync-et kikapcsolom utólag, hogyan lehet a telefonról törölni a nem kívánt szinkronizálással létrejött contact-okat anélkül, hogy veszélyeztetném az adott felhőben/server-en tárolt elemeimet. Attól tartok, ha törlöm a telefonról, majd egyszer akár véletlenül bekapcsolom a sync-et akkor törli fentről is. Skype esetében megoldás volt az alkalmazás eltávolítása, mert azzal a hozzá tartozó elemek is törlődtek, de pl a google-ről szinkronziálttal mit csináljak?
4, tudtok 1000 contacts-os limitről, mert úgy néz ki nekem egy ActiveSync corp accountról nem tud többet szinkronizálni. Ez ActiveSync-re vagy egy account-re vonatkozó limit lehet? Van kerülő megoldás, esetleg valami hangolási lehetőség?
Köszönöm előre is a tippeket, válaszokat.