A válasz igen,igen,igen és a jótanácsot köszönöm előre is.
épp az imént nyugtáztam, hogy senki nem harapott rá.
a play-ről letölthető cyandelta a kiöregedett romfüggők legjobb barátja, úgy tudsz naponta flashelni, hogy csak tíz percet vesz igénybe.
általad beállított rendszerességgel fogyeli, hogy van-e új nightly, ha igen, értesít, megjeleníti a change logot. ha frissíte i akarsz, akkor csak egy kis (10-15 mb-os) változás csomagot tölt le, amiből összerakja a saját könyvtárában a teljes csomagot.
a flashelés egy gombnyomással történik (sgs esetében javasolják, hogy a hagyományos úton menj a cwm-be és úgy tedd fel, de én mindig csak a gombot nyomtam, semmi gondom nem volt). a settings-bem beállíthatod, hogy törölje-e a cache-t (igen), és feltegyen-e még a rom után valamit. én először a bigmem patch-et, majd az s-es sema kernelt küldetem utána. az egész, a frissített rendszer újraindulásával együtt nálam kb tíz perc, olyan 140 program frissítésével.
újraindulás után a cyandelta diszkréten megkérdezi, hogy törölje-e az utolsó előtti zip-et (igen). fontos, hogy a gapps-ot nem kell újrahúzni.
dpi.
a slim-nél marhára zavart már, hogy alapban 190 körüli dpi-vel adták ki, amit mindig vissza kellett állítani, szerintem az nagyon kevés, pl. kocsiban autós tartóban olvashatatlan. később rákaptam a 210 (213) beállításra, de erre meg a gyári 240-ről kellett még egy kört futnom.
leveleztem egy sort az egyik xda-s nagyágyúval, aki aktualizálta a kedvemért egy korábbi script-jét. az alábbiinkről le tudsz tölteni egy zip-et (cwm-es), ami egyrész beálltja a 210-es értéket, ez magában nem extra, de az init.d-be is beleír, és az újabb rom frissítések után is megmarad. értelem szerűen az init.d törlésével tudod pl. kilőni, vagy ha megkeresed és törlöd a script-et. igény szerint editálható.
a script zatta munkája, minden elismerés őt illet!
You are not allowed to view links.
Register or
Loginsok sikert!
Sent from a GALAXY far far away