2024, 11 22, 16:44:41

Szerző Téma: [NIGHTLY][ROM][4.2.2] CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy S  (Megtekintve 80971 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: CyanogenMod 10 Alpha - Pawitp
« Reply #50 Dátum: 2012, 08 20, 18:54:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Értem,gondolom FR-el kell felrakni vagy próba szerencse?
csinálni fog, és átírja a partíciós táblát

az új kernel a tegrak-féle onenand lagfixet használja, azaz a system és a data helyet cserél

elképzelhető, hogy kevés a hely, ilyenkor sd-re át lehet pakolni dolgokat, vagy a system-be, csak akkor következő romlásnál törlődik
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető dalezoli

• PDA: Samsung i9300
  • PDA ROM: 4.3
Re: Re: CyanogenMod 10 Alpha - Pawitp
« Reply #51 Dátum: 2012, 08 20, 19:04:38 »
csinálni fog, és átírja a partíciós táblát

az új kernel a tegrak-féle onenand lagfixet használja, azaz a system és a data helyet cserél

elképzelhető, hogy kevés a hely, ilyenkor sd-re át lehet pakolni dolgokat, vagy a system-be, csak akkor következő romlásnál törlődik
Az én egyszerű kérdésemre ez a válasz,mert akkor hű-ha.........?JB-re vissza lehet tenni az ICS nandroidos mentést?

Nem elérhető fjudors

• Navigáció / Navigation: samsung i9100 / i9100
  • PDA: samsung i9100 / i9100
  • PDA ROM: CM nightly leguccsó mindig..
Re: CyanogenMod 10 Alpha - Pawitp
« Reply #52 Dátum: 2012, 08 20, 19:52:15 »
Bejött :)

ha figyeled mit ir ki, egyszerü a megoldás..
memkari, sim ki, és egyből települ
nálam mind ics,  mind jb alatt, az első telepitésnél ezt adta elő..a kártyák kivételével simán települt

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: CyanogenMod 10 Alpha - Pawitp
« Reply #53 Dátum: 2012, 08 20, 22:04:00 »
Az én egyszerű kérdésemre ez a válasz,mert akkor hű-ha.........?JB-re vissza lehet tenni az ICS nandroidos mentést?
nem

így jobb? ;)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető popuka94

• Navigáció / Navigation: iGO My Way QVGA 8.4.3.179971 Multiscreen
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: CyanogenMod-7-Nightly
« Reply #54 Dátum: 2012, 08 21, 11:00:37 »
Max ha törölgettél appokat és a galery-t is kitörölted. Egyben van. Tedd vissza a galeryt titánnal ha van és meglesz az. Ha mégsem akkor tedd újra.

Tud valaki egy mentést adni rá,hogy visszategyem?

Köszönöm.

Nem elérhető popuka94

« Reply #55 Dátum: 2012, 08 21, 11:38:51 »
Tud valaki egy mentést adni rá,hogy visszategyem?

Köszönöm.

Miután a jb -hez való google packot telepítettem, utána már megy a helymeghatározás :)

A kamera viszont továbbra sincs.
Nem töröltem...

Sancho

• Vendég
« Reply #56 Dátum: 2012, 08 21, 11:47:26 »
Kipróbáltam.

- Ami itt már megy és más JB portoknál még nem láttam: működik a külső kártya mountolás.

- Ami nálam gáz: rendkívül gáz modem jel-erősség. Korábban, ahol régen simán volt "H" (HSDPA), most csak "E" (EDGE) van, és még ha van is "H", akkor az is lassab mint pl. ICS romoknál, vagy a mégkorábbi GB-nél. Probáltam JVU, JVT alappal... mindegy.
- Második negatív dolog: baromi lassú boot idő. Nem mintha óránként restartolnék, de a több mint egy perc, az gáz. Ezt pedig csak a JB port romoknál tapasztalom.

- A speed nálam nem mondható jónak. Szemmel láthatóak a lagok. Nincs meg ez a "hú-de-jó-mindíg-60-fps-a-screen-új-JB-feature" effect. Ez vonatkozott minden eddigi kipróbált JB romra. (kb. 4 félét probáltam)

Ennyit tudok így hirtelen elmondani... bizonyára majd a JB ported-romok is kiforrják magukat, de szerintem most még a ICS vagy (sőt) a GB romok sokkal smoothosabbak és gyorsabbak. Persze lehet hogy ez csak az én vasamnál van így. Ügye... a Szellem a gépben mindenkinél más. ;)
Ugyanez a tapasztalatom. Mármint hogy a finom futást eddig nem nagyon láttam napi használatban JB alatt az SGS-en, és a GB-n eddig a legjobb.

Gyanítom, hogy az SGS memóriája már nagyon kevés ehhez a működéshez.

Nem elérhető popuka94

« Reply #57 Dátum: 2012, 08 21, 11:52:13 »
Érdekesség képpen, a zip-ben a 9-esben benne van a következő elérés alatt a camera.apk
cm-9-20120816-NIGHTLY-galaxysmtd.zip\system\app\
A 10-esből ez hiányzik.
Megpróbáltam amatőr módon ezt felrakni, hát kiakadt tőle, leáll a progi.
A gallyery-t nem töröltem az ott van, ha jobb felső sarokba kattintok, ott viszont nincs ott a gyári kamera, csak amiket utólag telepítettem.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #58 Dátum: 2012, 08 21, 12:51:43 »
Kicsit megcáfolnám azt hogy nem olyan gyors a cm10..
Felraktam a legfrissebb nightly verzát! Még a tsunamics-nél is gyorsabb jobb!!.Semmi lagg sema kernellel eddig!!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
« Reply #59 Dátum: 2012, 08 21, 12:55:17 »
Kicsit megcáfolnám azt hogy nem olyan gyors a cm10..
Felraktam a legfrissebb nightly verzát! Még a tsunamics-nél is gyorsabb jobb!!.Semmi lagg sema kernellel eddig!!
Milyen appokat használsz napi rendszerességgel?

Sancho

• Vendég
« Reply #60 Dátum: 2012, 08 21, 15:05:25 »
Kérdés: Ezen verzió esetén automatikusan települnek-e a korábbi ICS verzióra tett appok a felhőből? A TAJB alá települtek. Gondolom, ez alá is, mert AOSP, ugye? :)

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #61 Dátum: 2012, 08 21, 15:58:09 »
Kérdés: Ezen verzió esetén automatikusan települnek-e a korábbi ICS verzióra tett appok a felhőből? A TAJB alá települtek. Gondolom, ez alá is, mert AOSP, ugye? :)
;)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zoli77

• Navigáció / Navigation: iGO My Way
  • PDA: LG G4 Genisys Rom 4.3
« Reply #62 Dátum: 2012, 08 21, 19:36:36 »
Üdv!
Egy hónapja szereztem be egy galaxy s-t. Olvasgattam sokat a fórumot szívtam magamba az információkat. Mióta kijött a cm9 stabil verzió azt nyúztam a mai napig. De elszántam magam és gondoltam kipróbálom a cm10-t hát ténleg lényegesen gyorsabb mint az ICS semaphore kernellel meg egyenesen hasít. Szerintem marad fent és majd frissítgetem. Nem bántam meg hogy áttértem JB-re. :ok:

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #63 Dátum: 2012, 08 21, 19:51:28 »
Üdv!
Egy hónapja szereztem be egy galaxy s-t. Olvasgattam sokat a fórumot szívtam magamba az információkat. Mióta kijött a cm9 stabil verzió azt nyúztam a mai napig. De elszántam magam és gondoltam kipróbálom a cm10-t hát ténleg lényegesen gyorsabb mint az ICS semaphore kernellel meg egyenesen hasít. Szerintem marad fent és majd frissítgetem. Nem bántam meg hogy áttértem JB-re. :ok:
Ugyeugye! Üdv ITT!! :D

Nem elérhető zolee1974

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS2 I9100
  • PDA ROM: SlimRom
« Reply #64 Dátum: 2012, 08 21, 20:08:14 »
Sziasztok!

A NIGHTLY ROM-ok szinte minden nap frissülnek!CM10-nél is szerintem így lesz!
Kérdés: ha fel akarom rakni mindég a legújabbat és maradjonak a beállítások akkor elég a Wipe Cache vagy wipe dalvik cache is kell?

Sancho

• Vendég
« Reply #65 Dátum: 2012, 08 21, 20:09:39 »
Sziasztok!

A NIGHTLY ROM-ok szinte minden nap frissülnek!CM10-nél is szerintem így lesz!
Kérdés: ha fel akarom rakni mindég a legújabbat és maradjonak a beállítások akkor elég a Wipe Cache vagy wipe dalvik cache is kell?
Én nem tudom, de a dalvik cache nem egy nagy fájdalom, egyszerűen "újraolvassa" a programokat, ártani nem árt.

Sancho

• Vendég
« Reply #66 Dátum: 2012, 08 21, 20:35:38 »
A cm-10-20120820-NIGHTLY-galaxysmtd.zip bootképernyője miért CM9-es? :)

Nem elérhető zolee1974

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS2 I9100
  • PDA ROM: SlimRom
« Reply #67 Dátum: 2012, 08 21, 21:00:47 »
Köszi a választ Sancho!

Ez legyen a legnagyobb baj a ROM-al hogy ilyen a bootképernyő!
Inkább a gagyi alak ne lenne benne ott középen! :)

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #68 Dátum: 2012, 08 21, 23:14:02 »
A cm-10-20120820-NIGHTLY-galaxysmtd.zip bootképernyője miért CM9-es? :)

Gondolom hamarosan belekerül...  most lett kész a CM10 bootanima....  :ok:

Sancho

• Vendég
« Reply #69 Dátum: 2012, 08 21, 23:26:25 »
Nna, felment a 08/20-as változat. Nem szívta le a Google backup-ból az ICS appjaimat, ellentétben a TAJB változattal. Sebaj, volt TB mentésem.

Érdekes ez a megcserélt memóriaterület, meg is lepett mikor sikított, hogy kevés a programmemória, és belső SD-re kell tenni az appokat. :D

Nem elérhető turorudi

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: bezke innovation v2
« Reply #70 Dátum: 2012, 08 22, 07:37:42 »
hali,két kérdésem lenne
viber müködik?
akku idö?

Sancho

• Vendég
« Reply #71 Dátum: 2012, 08 22, 08:27:09 »
hali,két kérdésem lenne
viber müködik?
akku idö?
Vibert nem használok, az akkuidőről tegnap éjjel óta beszélni még korai. Egy biztos, a TAJB gyorsabban merült, ez barátságosabb eddig. Meglátjuk a nap végére.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #72 Dátum: 2012, 08 22, 08:32:36 »
Vibert nem használok, az akkuidőről tegnap éjjel óta beszélni még korai. Egy biztos, a TAJB gyorsabban merült, ez barátságosabb eddig. Meglátjuk a nap végére.

hogy tetszik a tegrak-féle ONENAND lagfix? ;) Nem véletlen, hogy azt a kernelt használtam vagy fél évig...

Ha valakit érdekel, hogyan működik, itt leírtam (persze csak a lagfixre vonatkozó rész fontos most, a többi irreleváns) ;)

Sancho

• Vendég
« Reply #73 Dátum: 2012, 08 22, 08:45:21 »
Első tapasztalatok a cm-10-20120820-NIGHTLY-galaxysmtd változattal:
  • Gyorsabb, mint a TAJB, egészen használható lett a sebessége, miután belaktam. Belakás nélkül pedig táltos.
  • Mivel megcserélték a system és a data partíciókat, emiatt a telepített programoknak mindössze 422MB jut, és javasolt emiatt a belső USB/SD 5.78GB méretű tárra áttelepíteni, átmozgatni az appokat. Ez elvileg némi lassulást okoz, de nem vettem észre betöltésnél.
  • Használat közben sokkal lassabban merül, mint a TAJB
  • Nincsen /datadata, így nem lesz low storage space üzenet, cserébe a cache nem táltos, de nem laggol vészesen a cucc.
  • Eddig nem tapasztaltam olyat, hogy a launcher sokára töltené be az ikonokat, ez a fajta lassulás nincsen. Egész kellemes a memóriakezelése ezek szerint a ROM-nak.
  • Nem volt fagyás vagy restart. Az első pár órában, amíg az összes app le nem futtatta tiszteletkörét a gépen vagy a felhőben, addig akadt olyan, hogy a gép erősen elgondolkodott, de ez várható ilyenkor első induláskor.
  • Sok appot Titanium Backupból tettem vissza, azonban annak ellenére, hogy az előző mentés is 4.1.1 alól volt, számos esetben nem volt értelme használni a userdatát, inkább érdemes volt a személyes adatok nélkül az adott appot újrakonfigurálni nulláról.
  • A videólejátszás gördülékeny.
  • A Voodoo Sound cuccok mennek, bár van eleve DSPManager is.
  • Kétszer is feltűnt, hogy töltéskor valamiért belassul a gép. Aztán máskor meg nem. Amint lehúztam ilyenkor a a töltőről, máris beindult.
  • A wifi és hsdpa térerő kijelzése hasonlónak tűnik, mint GB alatt, azaz nincsen jelérzéketlenség szerű tapasztalatom.
  • A GPS gyorsan pozíciót fog (pl. Foursquare bejelentkezéshez).
  • A Google Music-t feltettem, és hosszas várakozás (belassulás) után magára talált, miután végignyalta a több órányi zenémet az SD-ről. Bár a beépített Apollo nevű zenelejátszó is használható és felismeri a Last.fm scrobbler.
  • A QucikPic látja a képeket, bár a Galéria is. A Galéria esetén a korábbi képeket nem árt megvárni, míg beolvassa, különben a fotó alkalmazás kifagyhat (mert nem tud thumbnailt mutatni.
  • A fényképező majdnem olyan gyors, mint a TAJB esetén, és átkapcsolható ez is power gombbal történő fényképezésre (ennek kellett egy telefon restart, hogy felfogja a beállítást), de a TAJB-vel gyorsabban tudtam fotózni.
  • Néha kicsit belassulgat a ROM, de nem vészes. A háttérben futó appoknak köszönhető. Emiatt bekapcsoltam a fejlesztői módban a back gomb hosszabb nyomására történő app bezárást és néha használom.

Sancho

• Vendég
« Reply #74 Dátum: 2012, 08 22, 08:47:03 »

hogy tetszik a tegrak-féle ONENAND lagfix? ;) Nem véletlen, hogy azt a kernelt használtam vagy fél évig...

Ha valakit érdekel, hogyan működik, itt leírtam (persze csak a lagfixre vonatkozó rész fontos most, a többi irreleváns) ;)

ONENAND nincsen, USERSPACE-t állítottam be.