Nem nem törli a wipe!
Az initd mappa tartalmát ki lehet törölni kernel csere előtt, de nem célszerű....mivel a visszaállításról s az ezzel járó engedélyek visszaállításáról már megfeledkeznek sokan!
Amúgy az advanched menüpontban ttalálhatók meg a clear initd ill. az nstools....
Ha gb-ről jöttök át akkor mindenféleképp jw4-től felfele gyertek! Az ok a sema kernelben keresendő!
Hiszen a 2.5-ös cwm5-ös verza s sztem a 2.7.4-es már cwm6-ra épül...bár ebben nem vagyok biztos de a probléma itt gyökeredzik
Az oké, hogy különbözik a 2.5 es a 2.7.4-es cwm verzió száma.
Csak az a fura, hogy 2.5.0sc-vel bejön a cwm menü és működik is minden, de ha a 2.5.0-t rakom fel simán (nem stock color-ral) akkor a cwm veszik.
4.0.4-re áttérve pedig még nem láttam olyan kernelt, aminek ment volna a cwm-je a telefonomon.
Ugyanez a helyzet 4.1.1-en is. Pedig ez a devil kernel szerintem tök jó. Ami még furcsa, hogy szinte minden megy a telefonomon, mármint üzemszerűen elindul stb...csak ezt a sz*r cwm problémát kellene megoldani, hogy tudjak updatelni, ha megjelenik újabb verzió az adott custom rom-ból, meg jó lenne ha lehetne nandbackup-ot készíteni.
Sőt már próbáltam visszaállni a gyári 2.1 froyora is... az sem segített...