Nem látom értelmét a kernel cserének, ha nem indokolja semmi. Az érzésre gyorsabbodás nem szokott bejönni...
+1
előljáróban annyit, hogy én is sema kernelt használok, de pontosan meg tudom nevezni, hogy mi az a két funkció, ami az alap kernelhez képest nekem szempont, de egyik sem nehezen igazolható a sebesség ill akksiidő
a mozgalom, hogy van egy jól működő (főzött) rom, legyen az CM vagy slim (én ezeket részesítem előnyben már vagy fél éve), de azon mindenképpen kernelt kell cserélni (mintha a romot készítő team még nem hallott volna ilyesmiről) az xda-n is megfigyelhető. valaki becsellen, hoppá, micsoda kafa kis rom, fel is tolom, de melyik kernelt ajánlátok hozzá... ismerős kérdés?
laci1117 is lehet, hogy megúszta volna az izzadtságot, és a +5-szörös telepítést, ha nem kap bíztatást, hogy neki még a sema is kell rá. miért is? mi a baj a pawitp kernellel?
félreértés ne essék, nem a gyári romot propagálom, olyanom nekem egyébként is csak két hétig volt két éve, sok mindent kipróbáltam (emlékszik még valaki (marcedlin és még pár kevesen kívül) sztupy munkáira, vagy a tegrag kernelre), és most is épp töltöm a legfisebb éjjelit, DE fontos lenne szem előtt tartani, hogy mit miért csinálunk, és ajánlunk.
bocs, hogy belekotty