Hölgyek, Urak!
Sok féle rom volt már a telefonomon. JB-ből is szinte az első romolók közt voltam ha kijött valami új.Valahogy mindíg elkerültem a c-rom mixet. Tegnap jött el a nap mikor feltettem.
A jelenlegi JB romok kb mind azt tudják, nem sok különbség van számomra köztük leszámítva pár csilli-villi "sokatmondó"antutu pontot.Van ahol picit húzni kell a procit, van ahol alapon is gördülékeny minden és vannak a gammereknek szánt okosságok mert nekik, nekünk semmi nem elég.
Ez is egy ilyen rom. Legalábbís azt hittem.
Az első nap után azt mondhatom hazaértem. Jó szokásomhoz híven szétbackupoltam a telót és nekikezdtem a kis szeánszomnak. TB-t hírből sem kedvelem, mert volt már bajom miatta elég ezért a rom belakása saját cwm zipből telepített appokkal hipp-hopp megvan.Ezután jönnek nálam a nem kívánt apk-k gyomlálásai és a testreszabás. Sok időbe és tapicskolásba telik mire minden megvan.
Node én így szeretem, mert így szoktam meg, mert így tudok összehasonlítani stb.
A belakás után jött a meglepi. Miután elprütyköltem vagy 3 órát az új rommal reflekszből jön az első összehasonlítás, hogy áll az aksi? Majdnem összesz..tam magam mikor ráeszméltem, hogy 89%-on van.Tudjátok jól,hogy ez nem semmi.Ilyet nem láttam a Darky 10.2.2 óta illetve a Tsunamics még csodás volt.
Na mondom nálam mindíg a kijelző eszi a legtöbbet lássuk hát. Ráengedtem egy másfél órás filmet.Mire vége lett 69%. A rom laggmentes ahogyan az kell de mivel MC4-en szétlövetem magam rendszeresen, meghúztam a procit 1100 ra és teszteltem egy órácskát. Én nem éreztem teljesítménybeni különbséget a többi rom és e között. Szépen rajzolta lagg nélkül a grafikai elemeket. A család már kiakadni látszott ezért be is fejeztem 47%-on.
Régóta teszek fel romokat és aki megszállott mint én az tudja, hogy néha nem is tudjuk miért teszünk fel másikat hiszen az előzővel is minden ok, de hajt a kíváncsiság és keresünk valami újat, valamit ami megfog, valamit ami eltér a megszokott átlagtól. A végén sikerült 4,5 óra feletti kijelző időt futnom és még volt 47% aksi.
Aki ismer tudja , hogy bár 1800-as polarcell akkum van, de ilyet JB-ben még nem láttam. Na de be is fejezem az ömlengést. Rám valóban nagy hatással van ez a rom. Ritkán lelkesedek ennyire, de ez pont azt a (számomra)problémát küszöböli ki JB-romokban ami fájó. Az aksizabálást.
Ajánlanám mindenkinek aki még nem próbálta ki és/vagy aksibarát romot keres kompromisszumok nélkül. Én egy darabig tuti maradok a C-Rom Mix V6-on.