0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Lenne egy buta kérdésem :Tibi-ben ütemezett mentés van beálltva és most néztem mappát, hogy 500 mega fölött van. Lehet ezeket törölni és dátum szerint csak az utolsót meghagyva abból visszapakolgatni a programokat?
Tegnap este már nem volt időm foglalkozni túl sokat a frissített ketyerémmel. Ma viszont kibukott nálam is a tárcsázó probléma, valamint fájlkezelőben az istenért sem látom az SD kártya tartalmát. Beállítások/ Tárhely menüpont alatt grafikusan és számszerűleg is mutatja, hogy van cucc a kártyán. Galériába szintén látom a dolgokat, valamint a zene lejátszó is talál hanganyagot a kártyán. Viszont nekem szükségem lenne arra, hogy mappák közt 'túrkálhassak' ha az ép jól esik nekem Valamint.. oda mentettem az összes névjegyzékemet. Ötlet?
Vortex-re is ajánlatos feltenni a Lazert?Próbáltad a 0.5-ös verziót is vagy még a 0.4-et nyúzod?
Mit találtam! mpengine ellenőrzéséhez..." Typecat /proc/sys/vm/drop_cachesin terminal Emulator.The result should be 1."Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Kösz Srácok. SD kártyás probléma úgy néz ki megoldódott.viiiszont... a tárcsázóm rendre összeomlik. kezd bosszantani. eddig 3x vasaltam újra a telót. Az alapoktól kezdtem mindig. Minden alkalommal legyalultam a 'kézi készüléket' nehogy valami szemét végett akadjon össze a dolog.Erre valami ötlet?! :/
Nem tudom milyen romot használsz, de asszem a Vortexhez van vmi ilyesmi fix. Amit ha minden jól megy az OTA-ból biztos letölthető.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Permission denied-et kapok
Visszatérnék a problémámmal.Google-ztam, de OTA-ra és a vortex 0.5 fix-re nem igen találtam semmit amivel egyről a kettőre... Igazándiból... azt sem tudom ki lehet az az OTA Tudnátok nekem egy kis segítséget adni hogy ki az mi az és hogy kell majd telepítenem?! :
Van olyan opcio a TiBiben, hogy adatok törlése, ha a mentések száma nagyobb mint 1, azt küldd rá!
A 'cat' után rakj szóközt, nehezen észrevehető.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Én 1-et kapok rá...De te gondolom nem írtál előtte be "su" parancsot... Na nézd csak úgy meg!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
AndroSlim v2.1-ről áttértem CyanAOSP 0.3-ra (hisz épp akkor jött ki) de olvastam az XDA-n, hogy másoknak is laggos és nem a leggyorsabb. Nálam is az volt, így gondoltam mit is veszíthetek ha felrakom a 0.2-est és kérem szépen ez a ROM veszett gyors nálam, semmi lag és az antutu minden csűréscsavarás nélkül 4300 körüli (0.2-on 3xxx volt). Asszem egyelőre marad ez..
Tedd fel nyugodttan a 0.3-at! Semmi laggja nincsen... (Nálam)
Nálam sincs, és gyors, akksibarát. Szóval igazán jó kis rom.
Pont azt mondom, hogy nálam lassabb volt, mint a 0.2-es.
Cyanaosp-nál így kell feltenni?Maga a rom+Google aps az a rom addon az micsoda az kell?