Sziasztok!
A segítségeteket kérném a Samukám hangszórójával kapcsolatban.
Nem tudom mi lehet az oka, de már több rommal is ugyanazt a hibát produkálja. Slim 4.2.2 Build 4.2, Build 5, C-Mix 20 is lett próbálva, és amit Péter ajánlott a Tweek topicban is.
A hiba a következő, romolás után 1 napig működik a hívás megfelelően, utána viszont amikor hívok valakit, vagy engem hívnak, nem hallok semmit, mintha süket lenne a telefon. A másik oldalon vagy hallani, hogy felvettem, vagy továbbra is csak cseng. Viszont, ha én hívok valakit, akkor én nem hallom, hogy kicsengene a vonal...
Nem tudom, hogy az lehet-e az oka, hogy zenét hallgatok Poweramp-al, és azt fülesen keresztül teszem.
Ha a készüléket újraindítom, 1-2 hívást megint le tudok bonyolítani rajta rendben (be ás kimenő irányban is működik), de utána megint süket lesz és csak egy újabb reboot segít...
Modemnek az alapokat is próbáltam és a Banner fórumtárs által ajánlott KF1-t is próbáltam.
Alapvetően azért reménykedem, hogy nem hardveres a gond, mert akkor a reboot után sem javulna meg szerintem, mégha csak rövid időre is...
Kérlek írjatok ötletet, mit lehet tenni ezzel.
Előre is köszi.