0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A linkelt 2.2-vel ki fagy a kamera alkalmazás Galéria alkalmazás hibauzenettel.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Én is azt raktam fel és minden rendben.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Sziasztok!Frissítettem 3asra a 2.5ös Slimet, feltettem rá az új CyanCore-t és most nem enged letölteni semmit marketból.. hiba a szerverrel hibaüzenet, próbáltam törölni market adatait de semmi... ötlet?
Feltettem a CyanCore 2.2 est, és már magától lett 70mb swap, de h lehet megcsinálni h még több legyen?
2.3 XyanCore ördögös fűszerekkel most nagyon baba lett! +1Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
2.3 XyanCore ördögös fűszerekkel most nagyon baba lett! +1
Nekem nem jött át ez az ördögös fűszerezés dolog, mire gondolsz ez alatt pontosan? Épp azon morfondírozok h lecserélem a 2.2-t az újabbra és keresem hogy érdemes e
A Xylon 2.4-es is fel lehet tenni dirty flash-el? Jóval egyszerűbb mint a 3wipe.KÖszi
Van egy kis gebasz. Nem fut le a Tibi biztonsági mentes. Full wipe akartam feltenni az uj xylont, de igy most nem tudom mi legyen. Szinte minden programon leáll. Ötlet?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Wipe cache & dalvik...ha utána is csinálja akkor nemtomTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről[/quoteSzivacs van. Kb 50%-ig eldöcög majd reboot. Ez így annyira nem bejövős.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
You are not allowed to view links. Register or LoginWipe cache & dalvik...ha utána is csinálja akkor nemtomTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-rőlSzivacs van. Kb 50%-ig eldöcög majd reboot. Ez így annyira nem bejövős.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Wipe cache & dalvik...ha utána is csinálja akkor nemtomTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Nálam Xylon&CyanCore 2.3 és tökéletes minden! tibi is szépen visszatette amit kellett! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Slimhez képest milyennek érzed? Kevesebb a testreszabhatósága? Köszi előre is!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Hááát Paxx! Sztem vetekszenek most...,miwel gyors,van lehetöség bőven,stabil,és eddig semmi hiba nem volt! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről Moderator Comment Nem ér ám lenyúlni az aláírásom -Peti
Nálam ezzel a kombóval nem játsza le a felvett videókat...milyen beállításokkal operálsz?
Én is ez alapján csináltam..You are not allowed to view links. Register or LoginA zipben lévő 05userinit(initd) vagy mi meg az fstab(etc) kell használnod ha először a fat32-t formáztad meg s utána csak a swap partíciót.Ha elakadsz ezek utánis akkor tudod hol kérdezz legközelebb Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről