Wáááháááá Ha igaz Aways marad Skacok!
Yeeeeeppp!
"AWAYS IS BACK…
By Aways On 21 March 2013 In Roms
One Good Guy Will Help Me for Build Machine Will Come aways Soon."
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Elöljáróban annyit, hogy jelenleg is egy aways romot próbálgatok, és amúgy is a xylon a nagy kedvencem (egyetlen gyíkja, hogy le-lefagy a hárombetűssel, ami menet közben nem annyira :-) ).
Nekem már korábban is az volt az érzésem, hogy ezzel a nyilvánvalóan túlhajszolt romgyártással ő a recognized developer címre hajtott, a mennyiséget helyezve előtérbe, és azon bukott ki, hogy három hónapra felfüggesztették, amiért valaki jelentette. A részleteket nem ismerem, de a reakciója számomra elég sokat elárul a motivációiról. Amoóta elkezdtem a romolást, azóta örök kérdés, ki a fejlesztő, ki nem. Ezeken az oldalakon is volt pár pengeváltás, az xda-n meg sokannyi. Az én fogalmaim szerint - szemben mondjuk pl. stratosk-kal, derteufel-lel, vagy mnazim-mal, akik neve nyilván ismerősen cseng - aways sokkal inkább rommer. Nekem egy kicsit erős, ahogy nyomatja magát, a honlapjára linkel állandóan, a saját posztjait idézi be, csinálja a hájpot. Biztosan kell is. Az teljesen mellékszál, hogy botrányosan rosszul beszél angolul (nyilván a németet jobban beszéli a török mellett), de legalább a gógli fordítóját használna néha.
Amúgy hatalmas lendülettel, munkabírással csinálja, amit csinál, emelem kalapom előtte, és örülök, hogy nem tűnt el. Bár erre egy kisebb összegben fogadni mertem volna. Nekem az elköszönése is kicsit műanyag volt. Persze ez az én erősen szubjektív véleményem. :-)
Ja, azt mesélje már el nekem valaki, hogy miért kell minden szót nagybetűvel kezdeni?
:-) :-) :-) :-)
Sent from a GALAXY far far away