0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
C-Mix v8! 4.2.2!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Én nem vártam semmit. Íme az én véleményem:A nálam megszokott 3 fájlos odinos full feltöltős wipe és formatos alapra téve:A rom nagyon stabil. Semmi lagg, semmi fc sem reboot. A teljesítményre nem lehet panasz. alap 1000-es procin is gyors és megbízható. Szóval tényleg stabil.Aksi: Jelenleg 68%-on eltelt 14 óra ebből a legtöbbet a hanghívások fogyasztottak. 1 óra 10 percet beszéltem.A képernyő 1 óra 20 perc. Kb fele fele arányban volt wifi lefedettség a többi mobilnet.Összességében jó.GPS és wifi jel: Stabilan fog jelet mindkettő. Gps-t gyorsan megtalálta mindenféle mókolás nélkül. Wifit nem dobálja.Memória: sema+bigmem. A "számomra" felesleges appok kipucolása után a free stabilan 100-140 mega.Nem használok semmilyen memória pucolót. Az android szépen teszi a dolgát.A végeredmény egy nagyon jó , tényleg stabil és gyors rom.Szerintem jobb mint az RC2. Arról nem de erről tuti csinálok nandroid backupot mielőtt megnézem a c-rom mix v8-at, mert ha az nem jobb akkor ez a NO.1.
Ha feldobjátok a Mackayt akkor ajánlom a vc-s verziót!Config a csatolmányomban! (Voodoo app)És a performanceben a memóriára vonatkozó 2 opciót pipáljátok be! Majd reboot után soha nem látott smoothság vár rátok! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Eme Mackay kernelt hol, hogyan tudom konfigurálni? Mi kell még hozzá? Köszönöm a segélyt...
Xylon 0.2.1 is van már...Csak győzzük társak!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Úgy megindultak, hogy még olvasni is sok, nemhogy felrakni és tesztelni valamennyit......
SZépen leírtam kv-zás közben mindent, csak azt nem, hogy ez az iromány a slim stable1-ről szól.Közben megnéztem a mix8-at. poweramp nem települ. :-( ment vissza a slim.
Milyen felesleges appokat tortel ki??? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Csak ami nem kell: PL.:Browser.apkDevelopment.apkDownloadProviderUi.apkGalaxy4.apkHoloLauncherHD.apkHTMLViewer.apkLatinIME.apkLiveWallpapersPicker.apkLockClock.apkMusic.apkMusicFX.apkPhaseBeam.apkPhotoTable.apkPicoTts.apkSamsungServiceMode.apkSlimFileManager.apkThemeChooser.apkThemeManager.apkUserDictionaryProvider.apkVpnDialogs.apk
Szinte minden. Van par dilog a listaba amit eddig nem mertem volna torolni. Na szepen eljezdek takaritani. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
a fenti listától függetlenül az óvatos duhajoknak azt javasolnám, hogy első körben tiba-val fagyasszák azt, amiben nem biztosak, mert ha gebasz van, egy perc alatt vissza lehet állítani.Sent from a GALAXY far far away
Hello!A C-MIX V8-hoz kell még valamit felrakni vagy benne van minden? (pl.: gapps...)KÖszi
Helló! Milyen 3 fájlos gyári romot szokás rakni egy jb rom telepítése előtt?Nekem jvt rom van gyáriban, az is jó? Kernelcsere rootos jvt re aztán mackyre, és lehet is flashelni?Köszi!