Jaj, dehogy is.
Az akksi nem érdekel, mindenhol van konnektor, meg töltő. Inkább az, hogy fagy-e telefonálás közben, lagol-e bejövő/kimenő hívásnál, satöbbi. Mert nekem 06-18 között mennie kell, és az utóbbi időben eléggé nyűgös volt ezen a téren szinte minden romom.
Egyszóval arra vagyok kíváncsi, hogy munkaeszközként használható-e már, vagy maradjak CM9-en.
Ja, és nem kifejezetten csak neked szól a kérdés, csak te írtad eddig, hogy fel is tetted.
Most is leírom, amit már régebben itt-ott.
Leggyakrabban feleségemmel beszélek, így tűnt fel a dolog, egyébként nehéz kideríteni, főleg, ha ismeretlenek hívnak.
Szóval nekem mind ICS, mind JB alatt előfordult többször, hogy nem jelezte a bejövő hívást, se nem fogadott, se más módon, miközben a másik oldalon kicsörgött. A gyanút igazolandó mindig küldött ilyenkor a feleségem smst is, és persze nem is használtam a telefont, vagy épp használtam, szóval még csak nem is a kernel, vagy idle vagy hasonló volt a ludas.
Nekem ezért megbízhatatlanok ezek a romok, és mivel ilyesmit nem nagyon olvastam máshol, lehet az is, hogy készülékfüggő, másnál nem jelentkezik.
Mindenesetre vigyázz és gyanakodj, ha munkára kell a telefon. Én biztos kipróbálnám (ahogy tettem is eddig szinte az összes SGS rommal), de az első ilyen eset bekövetkeztével repüljön.