0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
1. 1.112. Nem. 3. Szerintem nem lehet több . 4. A menü nekem is visszapattan, a beállításokat le tudom venni. GT-i9300-ról...
_v1.12 a legújab,lehet több ikont letenni,nálam csak a kocka megy vissza.magyar még nincs.
Azt megtudna valaki mondani hogy mert jelent meg egy zart lakat a jobb felso sarokban az ora mellett miutan feltettem a v36ot? Koszi.
Szia Igen van, jónak tűnik gyors edig nem találkoztam hibával. Az óra mellé került egy lakat be zárja a telefont mint a power gomb, nekem tetszik Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
sziasztok. Jó a rom két napja használom, le vették a kis lakatot az óra mellől. Nem találtam hibát .
Na-na már javitanak soon 37,1
Én nálam nem volt most hívásnál hiba. Az oldal nálam is ezt csinálja de én saját felelősségre meg engedtem de a vírus irtó nem jelez, remélem nem bánom meg. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Szia és azt honnan lehet jutni hogy már készül egy újabb rom. Mert én még nem találtam újabbat. Én a kitchen.indieroms.net oldalon szoktam nézni. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Nekem vírust jelez ezen az oldalon IS a Nod32 mikor ide klikkelek:
nálam is igy van most,de eddig nem vettem észre hogy lett volna