0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
[ROM]TurkbeyROM[XXELKC OFFICIAL][V1+V1.1 UPDATE] sose voltam török fan,de ez szép lett. You are not allowed to view links. Register or Login
És a minőségről némi tapasztalat esetleg?
szenzácios,és a legszebb rom gs3 az tuti.
Feltettem en is masodik romnak. Szep szep semmi akadas :-) Aksi idore a tesztek alapjan jobb? Küldve az én GT-I9300-emről Tapatalk használatával.
A megosztott képernyőt nekem nem minden programnál engedi
igazság szerint engem annyira hidegen hagy(1 fölös xarság,értelme semmi)hogy idáig meg se néztem,de amit probáltam párat hirtelen mind ment,irj 1 -2 példát mi nem megy ,megnézem nálam.
Semmi kesztyű, félre ne érts. Nálam 1.1 patch után elkezdett újraindulgatni. LL5-ről XDA-n semmi hír.
Azt en is varom nekem nem indul ujra teljesen jo. De talan a R2D2 rom jobb fogyasztasba.De viszont ez pedig ha kamerazok vagy fenykep akkor elegge szivja az aksitNektek is? Küldve az én GT-I9300-emről Tapatalk használatával.
nálam fogyasztás ok,siyah. multi wint megoldottam,müxik szépen+ 1 kis meglepi. lockilag. You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy oldotad meg a multi wint???Probaltam mar par ilyen lock-ot de sose hasznalom ki megs omtam mar ,h nyitok es ugy valami.Amugy jol nez ki :-) Küldve az én GT-I9300-emről Tapatalk használatával.
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez a lockscreen nem?S a multi ,h jo legyen? Mert nekem mindig csak egy dolgot enged kitenni nem osztja meg a kijelzot. Küldve az én GT-I9300-emről Tapatalk használatával.
ez minden 1 ben CRT+Torch in lockscreen+3 lockscreens+3 way reboot+MenuLongKill+Skip Tracks+Multiwindow Control+fix auto brightness
Na ezek tényleg nagyon hasznos dolog, csak a multiwindow-t nem tudom mire is jó...
ott van vidin.