Sziasztok
2 hónapja 1 nexus 7 "boldog" tulajdonosa vagyok vagy csak voltam..
Szóval először is egy kérdésem lenne hozzátok : Nekem is meggyűlt a bajom a csavarokkal vagy a ragasztóval nem szeretnék más oldalt linkelni úgyhogy csak a számomra fontos idézet "Egyre több Google Nexus 7 tulajdonos panaszkodik kijelzőhibára új szerzeményével kapcsolatban. Állítólag gyári hiba miatt minden előzmény és külső behatás nélkül, feltehetően a ragasztó hibája miatt betörik az üveg, valamint feltűnően sok eset szól pixelhibákról is." ez valóban lehetséges?
Mivel nem sok drága holmim van ezért minél jobban megbecsülöm őket. 70.000 Forintért vettem a készülékemet és mikor kivettem a tokjából ahol általában pihen szomorúan tapasztaltam hogy a kijelző felső része nem reagál, mikor kissé elfordítottam láttam ferdén keresztbe repedt (bal részén jobban ahol általában és mint nekem is a kijelző fel volt lazulva).
Jelenleg éppen hadakozom az Asus supportal mivel ahogy tapasztaltam a problémát egyből felkerestem őket és vissza küldtem, pár héttel később írtak is, 40.000 Forintért szívesen megcsinálják.
Mikor megemlítettem mikre bukkantam az interneten csak egyszerűen ráfogták a kávára, hogy sérült és hogy azért van végig repedve, én a kopáson kívül nem láttam rajta olyan hibát amiből egyértelműen megmondom hogy igen e miatt történhetett. Válaszotokat előre is köszönöm és szívesen várok bármilyen tippet mert ilyen mélyre nem tudok nyúlni a zsebembe.