Ez így nehéz kérdés (picit olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy vettem egy full konfigos PC-t, mert sok embernél láttam, de mire lehet használni? - egyáltalán nem szeretnélek megsérteni ), próbálj maradni konkrétumoknál, pl. ez a külső adathordozóra másolás ilyen. Asszem ezt OTG kábellel lehet orvosolni, de én nem nagyon használom a tabletet csak otthon és szinte csak kommunikátorként + olvasásra, böngészésre. Majd jönnek a guruk, és segítenek
Nem tartozok a guruk közé , de lehet valamit össze tudok hozni:
Nos , meszi már említette, hogy rendszergazdai jogokat kapsz, amik lényegében hozzáférést engednek neked és bizonyos programoknak, hogy komolyabb műveleteket is végrehajthassanak a rendszerben:
- processzor sebességének állítása
- kernel csere ( ami úgy a romok és os-ek hajtómotorja; -alapja; - szíve -lelke )
- programok lementése ( Titanium backup )
- külső meghajtók közti adatcsere ( talán a Nexus Media Importer kivétel, root nem kell neki, de az átmásolást
nem próbáltam külső adathordozóra )
- gyári programokat tudsz lecserélni, rendszert lementeni - ROM csere előtt.
- rendszer fájlok módosítása
Átlag júzer ezeknek a felét se használja ,mivel a komolyabb ROM-okba minden bele van építve, így maximum csak a rendszermentés, programok törlése és fájlok másolgatása ami érdekes lehet a számodra.