2024, 12 21, 09:24:44

Szerző Téma: Nexus 7 általános beszélgetés  (Megtekintve 133235 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Michele

• Nem: Férfi
Re: Re: Nexus 7
« Reply #375 Dátum: 2012, 12 30, 11:16:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam is hibátlan a kicsike. Kopp - kopp :)

Hogy on is legyen: Google Music - ot (felhő része érdekel) használ valaki?
Én használom ;)
Tökéletes.
★Android 10.0★

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
Re: Nexus 7
« Reply #376 Dátum: 2012, 12 30, 11:17:59 »
Én használom ;)
Tökéletes.

Én is szeretném használni, de nem sikerül aktiválni. Az utolsó lépésnél kér egy hivatalos usa bankkártyát, amit. . . Esetleg tudnál segíteni? Nagyon megköszönném.

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
« Reply #377 Dátum: 2012, 12 30, 11:19:26 »
Én is szeretném használni, de nem sikerül aktiválni. Az utolsó lépésnél kér egy hivatalos usa bankkártyát, amit. . . Esetleg tudnál segíteni? Nagyon megköszönném.

Azt a lépést simán skippeld, és nem fog kötekedni!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #378 Dátum: 2012, 12 30, 11:21:02 »
Azt a lépést simán skippeld, és nem fog kötekedni!

Ez a baj, hogy nem tudom skippelni. . . Elfogadom a feltételeket, majd kéri a kártyát és nincs tovább se előre, se hátra.

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #379 Dátum: 2012, 12 30, 11:31:19 »
Így van  :ok: Egyelőre csak a szervizpontoknak lehetne új topikot nyitni  :p >:( :D
Nekem minden nap elmegy az akksimérőm. Ilyenkor kikapcs, megütöget, rendbe jön, bekapcs

Látom a paranoidos, kerneles kérdésre választ kaptál, az original developmentben vannak igen,a kernelek is, ottvannak a legizgibb dolgok, mint pl a multiboot, akik nem ismernék az annyit takar, hogy több romot tudsz bootolni, vagy akár ubuntut, mármint nem egyszerre :D hanem egymástól függetlenül, akár pendriveról is ( mint gépen mikor dualbootban van win7 és win8 pl)
Azzal pedig én is egyetértek, hogy a nagyobb felhasználói táborral rendelkező romoknak nyithatnánk külön topicokokat ( mondjuk erről lehetne egy ilyen szavazást csinálni, hogy melyik romoknak, ez csa egy ötlet)

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #380 Dátum: 2012, 12 30, 11:32:20 »
Ez a baj, hogy nem tudom skippelni. . . Elfogadom a feltételeket, majd kéri a kártyát és nincs tovább se előre, se hátra.

Ez első bekapcsoláskor van?

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #381 Dátum: 2012, 12 30, 11:35:49 »
Ez első bekapcsoláskor van?

Gépen csinálom, ez alapján: You are not allowed to view links. Register or Login

1. You are not allowed to view links. Register or Login
2. You are not allowed to view links. Register or Login
3. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #382 Dátum: 2012, 12 30, 11:38:39 »
Gépen csinálom, ez alapján: You are not allowed to view links. Register or Login

1. You are not allowed to view links. Register or Login
2. You are not allowed to view links. Register or Login
3. You are not allowed to view links. Register or Login

Ja, igen, ez a módszer nekem sem működött...

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #383 Dátum: 2012, 12 30, 11:40:01 »
Ja, igen, ez a módszer nekem sem működött...

Próbáltam mást is, de egyikkel sem jutottam előrébb. Esetleg megosztanád az általad sikeresen véghezvitt módszert? :oops:

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #384 Dátum: 2012, 12 30, 11:42:41 »
Próbáltam mást is, de egyikkel sem jutottam előrébb. Esetleg megosztanád az általad sikeresen véghezvitt módszert kérlek?

Sajnos egyáltalán nem sikerült, megpróbáltam ezt többször, aztán lemondtam róla, mondván eddig is tudtam google music nélkül élni :(

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #385 Dátum: 2012, 12 30, 11:44:24 »
Sajnos egyáltalán nem sikerült, megpróbáltam ezt többször, aztán lemondtam róla, mondván eddig is tudtam google music nélkül élni :(

Óóóó, azt hittem boldogan használod :D Köszönöm azért!
Akkor remélem Michele tud majd segíteni??!!

Nem elérhető maxsteel

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: HTC Desire HD; ASUS - Google Nexus 7
  • PDA ROM: Energy Sense 3.5 (GB 2.3.7); ParanoidAndroid- 3.0 (JB 4.2.1)
« Reply #386 Dátum: 2012, 12 30, 11:47:12 »
Hogyha megelégszel a 4.1-es androiddal akkor a 2.54 es verzioju paranoid androidot válaszd, egyelőre én is ezt használom mindennapos romként, most állnak át 4.2 re és abból is már a beta 9.5 nél tartanak, újév után pedig már a 3.0 át fogják elérhetővé tenni, a 4.2 es verzióban vannak még apróbb bugok, de magában az android 4.2 ben is vannak :D  , viszont már tényleg nemsoká kilép a béta fázisból, én arra várok most :D Ugyhogy szerintem a 2.54 es paranoidot válaszd egyelőre, de vigyázz ahhoz a korábbi gapps kell (2012.10.11.-es) mert a 4.2 es gapps-el nem fog működni!

Értem, köszi az infót, szerintem megvárom a 3.0-át addig tesztelgetem ezt a sörös droidot :D

Nem elérhető maxsteel

« Reply #387 Dátum: 2012, 12 30, 11:49:54 »
Látom a paranoidos, kerneles kérdésre választ kaptál, az original developmentben vannak igen,a kernelek is, ottvannak a legizgibb dolgok, mint pl a multiboot, akik nem ismernék az annyit takar, hogy több romot tudsz bootolni, vagy akár ubuntut, mármint nem egyszerre :D hanem egymástól függetlenül, akár pendriveról is ( mint gépen mikor dualbootban van win7 és win8 pl)
Azzal pedig én is egyetértek, hogy a nagyobb felhasználói táborral rendelkező romoknak nyithatnánk külön topicokokat ( mondjuk erről lehetne egy ilyen szavazást csinálni, hogy melyik romoknak, ez csa egy ötlet)

Ez a szavazós dolog nem rossz ötlet - lebontani a 4.1/4.2 -re ( és alverzióira ) és ott mondjuk 3-5 romot választani, bár aktívan talán nem is vagyunk ennyien :D , de lehet beindulna az élet  ;)

Nem elérhető maxsteel

« Reply #388 Dátum: 2012, 12 30, 12:10:32 »

Egyébként ezt a multiboot témát tesztelted? vagy ubuntut? van velük valami tapasztalatod? - mert engem érdekelne :D

Nem elérhető Dzsohny

Re: Re: Re: Nexus 7
« Reply #389 Dátum: 2012, 12 30, 12:38:41 »
Egyébként ezt a multiboot témát tesztelted? vagy ubuntut? van velük valami tapasztalatod? - mert engem érdekelne :D

Ubuntut nem,  és még a pendriveos verziot sem, mert az viszonylag új dolog. De egyébként működő dolog, és a kommentek szerint is minden szuper, ha lesz egy kis időm bütykölgetni tuti kipróbálom a pendriveról ubuntut bootolást. Viszont most váltott a fejlesztő ugynevezett kexec hardbootra ami miatt csak olyan kernellel fog a rom bebootoli ami támogatja a kexecet, de szerencsére a legtöbb kernel fejlesztő a kexec támogatást örömmel hozzáadja a kerneléhez, de vannak akik még nem adták ki az update-t. Valamint AROMA installerrel nem kompatibilis sajnos, tehát csak olyan romokat tudsz multibootolni amiket egy sima zip flasheléssel kell telepíteni, plusz ugye egy módosított team win recoveryt kell felrakni, amin nem szabad különböző "témákat" beállitani, mert akkor nem elérhető a multi boot opcio, ezen ugymond hátrányokon kívül tökéletesen működik a dolog! Próbáld ki nyugodtan, aztán oszd meg velünk tapasztalataid! :D

Nem elérhető musspici

• PDA: Samsung I9192
  • PDA ROM: XXUBNC1_4.2.2-Jelly Bean
« Reply #390 Dátum: 2012, 12 30, 12:54:49 »
Üdv mindenkinek!  Karácsonyra nekem is bekerült a fa alá egy Nexus7 32Gb Wi-Fi -s. (SCS Media Markt -ból 249 € -ért.)
Gyorsan átolvastam az eddigi 16 oldalt és az jött le, hogy a nálam egyébként probléma mentes 4.2.1-en esélyem sincs Flash Player -t igénylő videókat nézni csak unlock +root +főzött rommal. Ez így igaz? Vagy valami elkerülte a figyelmemet?
I9192XXUBNC1;
TAB.: Nexus7 32Gb Wi-Fi

Nem elérhető maxsteel

Re: Re: Re: Nexus 7
« Reply #391 Dátum: 2012, 12 30, 12:56:46 »
Ubuntut nem,  és még a pendriveos verziot sem, mert az viszonylag új dolog. De egyébként működő dolog, és a kommentek szerint is minden szuper, ha lesz egy kis időm bütykölgetni tuti kipróbálom a pendriveról ubuntut bootolást. Viszont most váltott a fejlesztő ugynevezett kexec hardbootra ami miatt csak olyan kernellel fog a rom bebootoli ami támogatja a kexecet, de szerencsére a legtöbb kernel fejlesztő a kexec támogatást örömmel hozzáadja a kerneléhez, de vannak akik még nem adták ki az update-t. Valamint AROMA installerrel nem kompatibilis sajnos, tehát csak olyan romokat tudsz multibootolni amiket egy sima zip flasheléssel kell telepíteni, plusz ugye egy módosított team win recoveryt kell felrakni, amin nem szabad különböző "témákat" beállitani, mert akkor nem elérhető a multi boot opcio, ezen ugymond hátrányokon kívül tökéletesen működik a dolog! Próbáld ki nyugodtan, aztán oszd meg velünk tapasztalataid! :D

amint megjön az otg kábelem és a pendrive hozzá, megpróbálok valamit okozni...vagy világvégét, vagy valami hasonlót :D

Nem elérhető maxsteel

« Reply #392 Dátum: 2012, 12 30, 12:59:17 »
Üdv mindenkinek!  Karácsonyra nekem is bekerült a fa alá egy Nexus7 32Gb Wi-Fi -s. (SCS Media Markt -ból 249 € -ért.)
Gyorsan átolvastam az eddigi 16 oldalt és az jött le, hogy a nálam egyébként probléma mentes 4.1.2-n esélyem sincs Flash Player -t igénylő videókat nézni csak unlock +root +főzött rommal. Ez így igaz? Vagy valami elkerülte a figyelmemet?

Helló!

Ha jól emlékszem csak 4.2 felett volt ilyen gond, nem? Amúgy, én is új vagyok a témakörben, de már én is megléptem az unlock+root+főzött rom témakört, és most (még) azt mondom megérte :D

Nem elérhető musspici

« Reply #393 Dátum: 2012, 12 30, 13:07:54 »
Helló!

Ha jól emlékszem csak 4.2 felett volt ilyen gond, nem? Amúgy, én is új vagyok a témakörben, de már én is megléptem az unlock+root+főzött rom témakört, és most (még) azt mondom megérte :D
Bocs, természetesen 4.2.1 csak felcseréltem a számokat. :-) Javítottam.
I9192XXUBNC1;

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #394 Dátum: 2012, 12 30, 13:08:20 »
Gyorsan átolvastam az eddigi 16 oldalt és az jött le, hogy a nálam egyébként probléma mentes 4.1.2-n esélyem sincs Flash Player -t igénylő videókat nézni csak unlock +root +főzött rommal. Ez így igaz? Vagy valami elkerülte a figyelmemet?

Miért kellene hozzá főzött rom? Letöltesz playből egy flash kompatibilis böngészőt és hozzá ezt: You are not allowed to view links. Register or Login. Vagy megnézed ezt esetleg: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Michele

« Reply #395 Dátum: 2012, 12 30, 13:34:21 »
Google Music hogyan :

Ne zavarjon meg senkit a mac es képek majdnem ugyan így néz ki win -en is.
Nem tudom működik e még már nagyon régen csináltam.
1x kell igy belépni utána már nem fogja nézni honnan lépsz be  ;)

Magyarul is egy cikk:

;) ;)
★Android 10.0★

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #396 Dátum: 2012, 12 30, 13:41:30 »
Miért kellene hozzá főzött rom? Letöltesz playből egy flash kompatibilis böngészőt és hozzá ezt: You are not allowed to view links. Register or Login. Vagy megnézed ezt esetleg: You are not allowed to view links. Register or Login
ezt ln is próbálom, ráadásul nekem újabb flasfplayerem van, de pl a mostani modaco rommal így nem megy:-(

Nem elérhető musspici

« Reply #397 Dátum: 2012, 12 30, 13:46:28 »
Ha jól olvasom root azért kell hozzá. Persze elég gyenge az angolom, javíts ki kérlek, ha tévednék.
I9192XXUBNC1;

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #398 Dátum: 2012, 12 30, 14:30:02 »
Ha jól olvasom root azért kell hozzá. Persze elég gyenge az angolom, javíts ki kérlek, ha tévednék.

Nos, ami xda-s linket kaptál, az egy utmutató, arra hogy hogyan telepítsd az AOSP ( android open source project ) böngészőjét, ez nem egy marketből letölthető böngésző, hanem egy módosított alap browser. Ahoz hogy telepítsd mindenképp root hozzáférés szükséges, hiszen olyan partíciókhoz kell nyúlni melyeket csak root felhasználók módosithatnak. Szóval sajnos ez csak rootal, és custom recoveryvel működő módszer. Mellesleg szerintem elég egyszerű folyamat a rootolás, és bootloader unlockolás, és azelőtt érdemes megtenni még rengeteg alkalmazást tölt le és használ az ember, merthát ugye root nélkül nincsen backup sem ;)

Nem elérhető musspici

« Reply #399 Dátum: 2012, 12 30, 14:38:45 »
Nos, ami xda-s linket kaptál, az egy utmutató, arra hogy hogyan telepítsd az AOSP ( android open source project ) böngészőjét, ez nem egy marketből letölthető böngésző, hanem egy módosított alap browser. Ahoz hogy telepítsd mindenképp root hozzáférés szükséges, hiszen olyan partíciókhoz kell nyúlni melyeket csak root felhasználók módosithatnak. Szóval sajnos ez csak rootal, és custom recoveryvel működő módszer. Mellesleg szerintem elég egyszerű folyamat a rootolás, és bootloader unlockolás, és azelőtt érdemes megtenni még rengeteg alkalmazást tölt le és használ az ember, merthát ugye root nélkül nincsen backup sem ;)

Köszönöm, így már teljesen világos!  Akkor lehet ráveszem magam a root -ra.;-)
I9192XXUBNC1;