2024, 12 21, 06:05:54

Szerző Téma: Nexus 7 általános beszélgetés  (Megtekintve 133221 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető maxsteel

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: HTC Desire HD; ASUS - Google Nexus 7
  • PDA ROM: Energy Sense 3.5 (GB 2.3.7); ParanoidAndroid- 3.0 (JB 4.2.1)
Re: Nexus 7
« Reply #325 Dátum: 2012, 12 28, 12:32:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha feltetted, megnéznéd, hogy működik-e a flash benne? Bár a leírásban nem említik... Minden romhoz odaírják a rommerek, hogy "Smooth Experience", mintha ez nekik lenne köszönhető, nem a négy magnak  :D Ráadásul tettem már föl olyan "Smooth Experience"-s romot, ami bizony szépen akadozott...  :hmm:
Továbbá, szintén a Features részhez szinte mindenhol oda van írva, hogy "Few stuffs I forgot", vagy "Much much much more", "some secret things", stb... ezek rendszerint reklám dumák, nem szabad bedőlni.

Ja, és nyugodtan kiírhatod a szolgáltatók neveit  :ok:

Persze megnézem, van valami konkrét oldal amin teszteljem? A ROM-ok közti programbeállítások /játék mentések lementésére ezen is használható a Titanium Backup vagy esetleg tudsz ajánlani jobbat?
(az OTG kábelem - mint fél órája kiderült -  csak jövőre érkezik meg, így a beígért T-Mobile-os teszt elmarad  :( )

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #326 Dátum: 2012, 12 28, 13:07:02 »
Persze megnézem, van valami konkrét oldal amin teszteljem? A ROM-ok közti programbeállítások /játék mentések lementésére ezen is használható a Titanium Backup vagy esetleg tudsz ajánlani jobbat?
(az OTG kábelem - mint fél órája kiderült -  csak jövőre érkezik meg, így a beígért T-Mobile-os teszt elmarad  :( )
Ha az unicredit bank oldalán megnéznéd a netbank belépést, azt megköszönném:
Ha bejön a user/pass mező, akkor már jó. Előre is köszi  :ok:

Én mindig a titanium backupot használom  :ok:

Nem elérhető maxsteel

« Reply #327 Dátum: 2012, 12 28, 13:09:22 »
Ha az unicredit bank oldalán megnéznéd a netbank belépést, azt megköszönném:
Ha bejön a user/pass mező, akkor már jó. Előre is köszi  :ok:

Én mindig a titanium backupot használom  :ok:

user/pass adatok? :D rendben, mindjárt megpróbálkozom a dolgokkal :D

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #328 Dátum: 2012, 12 28, 13:12:26 »
Megint elszállt az akksi töltöttség mérőm  :( Már a "belerúgás" sem segít. Vasárnap viszem vissza. Elnézést, nem szeretném kedvetek szegni, de már nagyon utálom a nexus7-et. Ha visszajön, szerintem eladom. 60-ért csak elviszik. Nem csak emiatt nem szeretem. Ez a bonyolított fájlrendszer, a storage tükrözéseivel... Valamint összesen egyszer sikerült a cwm recoveryven visszaállítani egy biztonsági mentést, a többi alkalommal nem találta, hiába másoltam be háromszáz ötven helyre. Romcserénél tovább tükrözte a storage-t, nem törölte az előző romot, hanem mint a windowsnál, fenthagyott mindent. A harmadik rom belakásomnál elfogyott a teljes tárhely. Ekkor kellett leformáznom az "SD"-t. Ilyen buta készülékkel még nem volt dolgom, vagy talán még kiforratlan.
Inkább veszek egy HTC Flyer-t és használom 2.3.3-mal, még az is jobb ennél  >:(

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #329 Dátum: 2012, 12 28, 13:13:37 »
user/pass adatok? :D rendben, mindjárt megpróbálkozom a dolgokkal :D
;D rotfl
Köszi  :ok:

Nálam a stock browser kifagyott, a dolphin meg flashplayert reklamált

Nem elérhető maxsteel

« Reply #330 Dátum: 2012, 12 28, 13:19:14 »
Megint elszállt az akksi töltöttség mérőm  :( Már a "belerúgás" sem segít. Vasárnap viszem vissza. Elnézést, nem szeretném kedvetek szegni, de már nagyon utálom a nexus7-et. Ha visszajön, szerintem eladom. 60-ért csak elviszik. Nem csak emiatt nem szeretem. Ez a bonyolított fájlrendszer, a storage tükrözéseivel... Valamint összesen egyszer sikerült a cwm recoveryven visszaállítani egy biztonsági mentést, a többi alkalommal nem találta, hiába másoltam be háromszáz ötven helyre. Romcserénél tovább tükrözte a storage-t, nem törölte az előző romot, hanem mint a windowsnál, fenthagyott mindent. A harmadik rom belakásomnál elfogyott a teljes tárhely. Ekkor kellett leformáznom az "SD"-t. Ilyen buta készülékkel még nem volt dolgom, vagy talán még kiforratlan.
Inkább veszek egy HTC Flyer-t és használom 2.3.3-mal, még az is jobb ennél  >:(

akkor már ne is próbálkozzam vele? ( flash teszt )

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #331 Dátum: 2012, 12 28, 13:23:55 »
akkor már ne is próbálkozzam vele? ( flash teszt )
Megköszönném, ha megnéznéd. A Flyerben elkeserít, hogy kiadtak egy méregdrága cuccot anno, és nem kap frissítést. Egyszerűen kezdek besokallni az androidtól. Ha nem veszed meg minden héten a legújabb cuccot, akkor nem kapsz frissítést. Na jó, nem dühöngök, de a nexus 7 kritikán aluli. A kijelző elválásaival, a hangproblémáival, a storage tükrözéseivel, az akksi problémákkal...
Befejeztem  :-X O->-

Nem elérhető SJ

• PFC Fan
  • PDA: Nexus7
  • PDA ROM: ?
« Reply #332 Dátum: 2012, 12 28, 14:53:52 »
Sziasztok!

Lenne egy nagyobb problémám: Billentyűzet zárat aktiváltam, de a következő bekapcsolásra már nem tudok belépni, wifi kikapcsolva talán ezért nem tudok belépni a felhasználói névvel és jelszóval (gmail-es). Kérlek segítsetek mit tegyek!

Előre is köszi!

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
Re: Re: Nexus 7
« Reply #333 Dátum: 2012, 12 28, 15:05:18 »
Megköszönném, ha megnéznéd. A Flyerben elkeserít, hogy kiadtak egy méregdrága cuccot anno, és nem kap frissítést. Egyszerűen kezdek besokallni az androidtól. Ha nem veszed meg minden héten a legújabb cuccot, akkor nem kapsz frissítést. Na jó, nem dühöngök, de a nexus 7 kritikán aluli. A kijelző elválásaival, a hangproblémáival, a storage tükrözéseivel, az akksi problémákkal...

Nekem semmi problémám nincs vele mióta megvan, ezt most nem azért írom, hogy bibibi nekem milyen jó, hanem hogy nem kell temetni a nexus 7est. Az tény, hogy az első konstrukciók némelyikével voltak problémák, de nem találkoztam még olyan készülékgyártóval ahol ne lettek volna selejtes darabok ( még az almás cégnél is! remélem nem gázoltam senkinek a lelkébe :D) A hardveres hibák megléte tény, és valamivel több mint az átlag, de gondoljunk bele hányszázezren ( ha nem millióan) vettek már nexus 7 et, és ennek csak elenyésző százaléka a hibás darab, nem az van hogy egy egész szériát visszahívnak ( erre is láttunk már példát) Az pedig egy balszerencse, hogy pont valaki közülünk lévőnek sikerült egy hibás darabot beújitania ( úgy látszik magyarország kapott bőven  selejtes példányokból) A szoftveres hibák amiket mqmeszi említett, mind orvosolhatók, sajnos ilyen az android rendszer, a nagy szabadságnak, nyílt forráskódnak ez az ára.( A cwm recoverynél pedig mérföldekkel jobb a team win recovery ami jobban boldogul  4.2vel is)
Szóval mqmeszi, szerintem ne sokalj még be az androidtól, mert egy hibás nexust kaptál, és meggyűlt a bajodna recoveryvel! addig cserélgesse csak ki az asus, még egy jól működő darabot nem birtokolsz, (ha már ennyi nexust elcsesztek.)
Csak gondoltam elmondom a véleményem, mint nexus tulaj. Remélem nem sértettem meg senkit, vagy nem gázoltam senki lelkébe, nem az volt a célom. Nyugodtan lehet velem vitatkozni/nem egyet érteni, pont erre vannak ezek a fórumok kitalálva, hogy eszmét cseréljünk! :D
További szép napot mindenkinek!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető SJ

• PFC Fan
  • PDA: Nexus7
  • PDA ROM: ?
« Reply #334 Dátum: 2012, 12 28, 15:45:52 »
Sziasztok!

Lenne egy nagyobb problémám: Billentyűzet zárat aktiváltam, de a következő bekapcsolásra már nem tudok belépni, wifi kikapcsolva talán ezért nem tudok belépni a felhasználói névvel és jelszóval (gmail-es). Kérlek segítsetek mit tegyek!

Előre is köszi!

Megoldódott

Nem elérhető maxsteel

« Reply #335 Dátum: 2012, 12 28, 16:17:37 »

Felhasználói azonosító/bejelentkezési jelszó ...pontosan ezeket kéri tőlem az unicredit , tehát megy...

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #336 Dátum: 2012, 12 28, 17:23:16 »
Nekem semmi bajom a nexus-al lehet nem szereti hogyha buheràljâk momdjuk nem is tartom sok èrtelmèt

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #337 Dátum: 2012, 12 28, 17:29:22 »
Felhasználói azonosító/bejelentkezési jelszó ...pontosan ezeket kéri tőlem az unicredit , tehát megy...
Köszi szépen!  :ok:

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #338 Dátum: 2012, 12 28, 17:31:39 »
Nagyon köszi! :ok:

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #339 Dátum: 2012, 12 28, 17:37:32 »
Nekem semmi problémám nincs vele mióta megvan, ezt most nem azért írom, hogy bibibi nekem milyen jó, hanem hogy nem kell temetni a nexus 7est. Az tény, hogy az első konstrukciók némelyikével voltak problémák, de nem találkoztam még olyan készülékgyártóval ahol ne lettek volna selejtes darabok ( még az almás cégnél is! remélem nem gázoltam senkinek a lelkébe :D) A hardveres hibák megléte tény, és valamivel több mint az átlag, de gondoljunk bele hányszázezren ( ha nem millióan) vettek már nexus 7 et, és ennek csak elenyésző százaléka a hibás darab, nem az van hogy egy egész szériát visszahívnak ( erre is láttunk már példát) Az pedig egy balszerencse, hogy pont valaki közülünk lévőnek sikerült egy hibás darabot beújitania ( úgy látszik magyarország kapott bőven  selejtes példányokból) A szoftveres hibák amiket mqmeszi említett, mind orvosolhatók, sajnos ilyen az android rendszer, a nagy szabadságnak, nyílt forráskódnak ez az ára.( A cwm recoverynél pedig mérföldekkel jobb a team win recovery ami jobban boldogul  4.2vel is)
Szóval mqmeszi, szerintem ne sokalj még be az androidtól, mert egy hibás nexust kaptál, és meggyűlt a bajodna recoveryvel! addig cserélgesse csak ki az asus, még egy jól működő darabot nem birtokolsz, (ha már ennyi nexust elcsesztek.)
Csak gondoltam elmondom a véleményem, mint nexus tulaj. Remélem nem sértettem meg senkit, vagy nem gázoltam senki lelkébe, nem az volt a célom. Nyugodtan lehet velem vitatkozni/nem egyet érteni, pont erre vannak ezek a fórumok kitalálva, hogy eszmét cseréljünk! :D

Természetesen kissé hisztis állapotba kerültem  :D
Annyiban kötekednék,hogy a kijelző elválás és az akksim hibás jelzése hardveres hiba (másodszor is erős hátoldali ütésre jött rendbe), tehát vissza kell vinnem, mert ez így nem mehet sokáig). Sztem a recsegős/akadós hang-probléma is harverhiba volt (már nemtom, hogy kinél). Alapból idegenkedtem, miután megvettem, képtelen vagyok megszeretni. És 2002 óta használok PDA-t, ez az első cuccom, amit vissza kell vinnem (egyszer el kell kezdeni  :D) És ennyi hibás darabot még egy típusnál sem találtam, még a Folio 100 is jobb széria volt  :)
Mondjuk hiányzik a Folio 100, de anniyra gagyi a kijelzője, hogy azért nem vettem megint, a Flyer meg ezzel a 2.3.3-mal. Na mind1, mered a Nexus 7, de húzza meg magát szépen  >:(  :D

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #340 Dátum: 2012, 12 28, 17:46:05 »

Volt iphone-m is, azt is megtúrtam rendesen.  :D
Androidot szeretnék használni, de ez tényleg gáz, hogy csak a csúcskészülékek kapnak frissítést. Bevallom van annyi pénzem, hogy vegyek egy SGS3-at de nem kell, még az SGS2 sem, mert az SGS advance rendelkezik azokkal a paraméterekkel, amelyek nekem kellenek. Csoda, hogy arra jön frissítés januárban...
Nexus 7-et is azért vettem, mert elég jó hardver mellett viszonylag olcsó. Nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kidobni, még a Nexus7-re is sokallottam, de kellett itthonra egy tábla, miután eladtam a Foliot.

Engem biztos, h nem sértettél meg  :ok:

Jah, linkelnéd kérlek a teamwin recoveryt? SGS advance-n is az van fent, tényleg jó. Persze, a recovery bénázás az az én hibám (részben), ez egyértelmű

Eddig nem volt bajom az androiddal, "kezdetek" óta használom, az első androidos PDA-m a Nexus one volt, de kezd fejetlen lenni a dolog. Persze a pénzünkre kíváncsi mindenki, de had legyek naiv  :oops: :)

Nem elérhető maxsteel

« Reply #341 Dátum: 2012, 12 28, 17:56:54 »
...
Jah, linkelnéd kérlek a teamwin recoveryt? SGS advance-n is az van fent, tényleg jó. Persze, a recovery bénázás az az én hibám (részben), ez egyértelmű
...

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #342 Dátum: 2012, 12 28, 18:00:37 »
Köszi szépen!

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #343 Dátum: 2012, 12 28, 18:03:33 »
Megoldódott
hogyan?

Nem elérhető maxsteel

« Reply #344 Dátum: 2012, 12 28, 18:09:08 »
Köszi szépen!

Nincs mit!  :)

Nem elérhető Totyizoo

• PFC Fan
  • PDA: Lumia 620 Nexus 7 32 Gb
  • PDA ROM: 4,2,2
« Reply #345 Dátum: 2012, 12 28, 18:45:54 »
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne hogy szeretném a 4.2.1 rendszerű 32 Gb tabletemet  rootolni csak ott elakadok hogy nem találom a usb hibakeresést tudom, hogy a fejlesztői lehetőségekbe van csak ahol lennie kellene ott nincs az a fül

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #346 Dátum: 2012, 12 28, 18:48:24 »
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne hogy szeretném a 4.2.1 rendszerű 32 Gb tabletemet  rootolni csak ott elakadok hogy nem találom a usb hibakeresést tudom, hogy a fejlesztői lehetőségekbe van csak ahol lennie kellene ott nincs az a fül
beállítások, a táblagépről és itt a build számot kezd el bökdösni és megjelenik a fejlesztői lehetőségek menü a beállításokban

Nem elérhető maxsteel

« Reply #347 Dátum: 2012, 12 28, 20:37:58 »

most raktam fel ezt a romot: JellyBeer- v3.51 ; első nekifutásra ez is támogatni látszik a flash-t és a tablet ui-t is

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #348 Dátum: 2012, 12 29, 07:48:42 »
most raktam fel ezt a romot: JellyBeer- v3.51 ; első nekifutásra ez is támogatni látszik a flash-t és a tablet ui-t is
már én is néztem a jellybeert  :ok:

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #349 Dátum: 2012, 12 29, 10:06:27 »
 :(
Nekem még semmit se jeleztek vissza a nex 7 kapcsolatban.Szerintem nálam is a javitás vagy a csere majd csak jövöre lesz esedékes.Amugy gondolom ha kapok másikat,akkor most lehet többet várok az unlockal meg a root-tal mint az elözövel.Nem 24 óra lesz hanem 25.Amugy a smooth romot kipróbáltam anno (3 napja) és nekem speciel bejött(volna ha nem padlózik a nex7)

:D
Nem szégyen a tanulás