Megköszönném, ha megnéznéd. A Flyerben elkeserít, hogy kiadtak egy méregdrága cuccot anno, és nem kap frissítést. Egyszerűen kezdek besokallni az androidtól. Ha nem veszed meg minden héten a legújabb cuccot, akkor nem kapsz frissítést. Na jó, nem dühöngök, de a nexus 7 kritikán aluli. A kijelző elválásaival, a hangproblémáival, a storage tükrözéseivel, az akksi problémákkal...
Befejeztem
Nekem semmi problémám nincs vele mióta megvan, ezt most nem azért írom, hogy bibibi nekem milyen jó, hanem hogy nem kell temetni a nexus 7est. Az tény, hogy az első konstrukciók némelyikével voltak problémák, de nem találkoztam még olyan készülékgyártóval ahol ne lettek volna selejtes darabok ( még az almás cégnél is! remélem nem gázoltam senkinek a lelkébe
) A hardveres hibák megléte tény, és valamivel több mint az átlag, de gondoljunk bele hányszázezren ( ha nem millióan) vettek már nexus 7 et, és ennek csak elenyésző százaléka a hibás darab, nem az van hogy egy egész szériát visszahívnak ( erre is láttunk már példát) Az pedig egy balszerencse, hogy pont valaki közülünk lévőnek sikerült egy hibás darabot beújitania ( úgy látszik magyarország kapott bőven selejtes példányokból) A szoftveres hibák amiket mqmeszi említett, mind orvosolhatók, sajnos ilyen az android rendszer, a nagy szabadságnak, nyílt forráskódnak ez az ára.( A cwm recoverynél pedig mérföldekkel jobb a team win recovery ami jobban boldogul 4.2vel is)
Szóval mqmeszi, szerintem ne sokalj még be az androidtól, mert egy hibás nexust kaptál, és meggyűlt a bajodna recoveryvel! addig cserélgesse csak ki az asus, még egy jól működő darabot nem birtokolsz, (ha már ennyi nexust elcsesztek.)
Csak gondoltam elmondom a véleményem, mint nexus tulaj. Remélem nem sértettem meg senkit, vagy nem gázoltam senki lelkébe, nem az volt a célom. Nyugodtan lehet velem vitatkozni/nem egyet érteni, pont erre vannak ezek a fórumok kitalálva, hogy eszmét cseréljünk!
További szép napot mindenkinek!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2