2024, 12 21, 01:05:43

Szerző Téma: Nexus 7 általános beszélgetés  (Megtekintve 133210 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető spyamsterdam

• Nem: Férfi
  • Mr
  • PDA: Samsung i9000-Asus Nexus 7
  • PDA ROM: CM-10.-4.2-
Re: Nexus 7
« Reply #250 Dátum: 2012, 12 12, 10:23:41 »
 Próbáld meg a Windows gyári fáj kezelőjét ott elméletileg ott kell lennie total commander nekem se látja a N7-et.

Nem elérhető yau

• PDA: galaxy s8
  • PDA ROM: Nexus 7-5.1 elválló kijelzővel
« Reply #251 Dátum: 2012, 12 12, 11:19:14 »
Szóval a lényeg összekötöm a két gépet és a sajátgépben nem jelenik meg mint pl. az usb pendrive

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #252 Dátum: 2012, 12 12, 11:35:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szóval a lényeg összekötöm a két gépet és a sajátgépben nem jelenik meg mint pl. az usb pendrive
Megfelelő - 64 bites - drájvereket tettél föl. Felismeri a nexust az eszközkezelőben? De ha van wifid otthon, myphoneexplorerrel tudsz másolgatni, vagy PAW szerver. Mindkettő ingyenes

Nem elérhető Dzsohny

• PDA: HTC Sensation, Apple iPad mini
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3, iOS 6.1.2 - evasi0n
« Reply #253 Dátum: 2012, 12 12, 17:14:42 »

Kapcsold be a nexuson a developer options-ban az usb debuggingot! (magyarul usb hibakeresés azt hiszem :) )
Nekem működött  :ok:
"Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy."

Nem elérhető yau

• PDA: galaxy s8
  • PDA ROM: Nexus 7-5.1 elválló kijelzővel
« Reply #254 Dátum: 2012, 12 12, 20:45:03 »
Hello!
A hibakeresés kipipálva és az eszközkezelőben is ott van,
mégsem jelenik meg a sajátgépen. Nem tudom számít e de bekapcsoláskor lefrissítette
magát a legfrissebb androidra.

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #255 Dátum: 2012, 12 12, 20:46:20 »
Nagyon jó hogy gyârilag lehet tiltani az appokat a maps+aktualitâsok appot le is bannoltam a fenèbe nem kell az nekem:)):)):)):))

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Dzsohny

Re: Re: Nexus 7
« Reply #256 Dátum: 2012, 12 12, 23:46:08 »
Hello!
mégsem jelenik meg a sajátgépen. Nem tudom számít e de bekapcsoláskor lefrissítette

Lehet, hogy a 4.2 es androiddal van a gond, van egy pár apró bogaracska még sajnos... Másik géppel próbáltad?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Nem elérhető Dzsohny

Re: Re: Nexus 7
« Reply #257 Dátum: 2012, 12 12, 23:48:26 »
Hello!

Ha semmi sem működne, akkor töltsd le xda-developersről a nexus 7 toolkitet, abban van olyan opció, hogy feltelepíti meg letörli a drivereket, érdemes még azt is megpróbálni!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Nem elérhető narcotech68

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS JVT 4.0.4 / CyanogenMod 9.1
« Reply #258 Dátum: 2012, 12 13, 18:00:23 »
Sziasztok,

nekem lenne egy olyan problémám, hogy bármilyen video file-t próbálok lejátszani, állandóan kilép a lejátszó. Van hogy egyből, ahogy elinditom a filmet, van hogy 5 perccel később, vagy akár 1 óra múlva.

Pár adat:
A gyári 4.2-es van fent teljesen lefrissitve. Nincs rootolva.
Próbáltam BSplayerrel, mVideoplayerrel, MX Playerrel. Mindhárommal ugyanaz a probléma.
Próbáltam mkv-t, avi-t, mp4-et. Kilép mindhárom program.

Gondolom kodek probléma lehet.
BSplayer és mVideoplayer nem kért kodeket, MX player kérte a kodeket ARMv7-et, amit le is töltöttem hozzá. Nem segitett.

Esetleg valakinek van valami használható tanácsa mit lehetne még megpróbálni?

Nem elérhető Kru:ger

• Navigáció / Navigation: HTC
  • PDA: Touch HD
  • PDA ROM: miri
« Reply #259 Dátum: 2012, 12 13, 18:31:14 »
Nekem is voltak gondok a film lejátszókkal.Probálgattam őket és a Diceplayer nem volt gondom.Egyszerű jól használható stabil és ismeri a legtöbb filetipust.

Nem elérhető Linkin

« Reply #260 Dátum: 2012, 12 13, 18:33:35 »
Sziasztok,

nekem lenne egy olyan problémám, hogy bármilyen video file-t próbálok lejátszani, állandóan kilép a lejátszó. Van hogy egyből, ahogy elinditom a filmet, van hogy 5 perccel később, vagy akár 1 óra múlva.

Pár adat:
Próbáltam BSplayerrel, mVideoplayerrel, MX Playerrel. Mindhárommal ugyanaz a probléma.

BSplayer és mVideoplayer nem kért kodeket, MX player kérte a kodeket ARMv7-et, amit le is töltöttem hozzá. Nem segitett.

Nálam 4.2.1-en nincsen semmi gond vele.
A Modern Combat 4-et próbálta valaki?
In these promises broken
Deep below
Go, go, go.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #261 Dátum: 2012, 12 13, 19:56:13 »
Sziasztok,

Pár adat:

a 4.2 hibája. Frissíts 4.2.1-re, abban asszem javították

Nem elérhető narcotech68

« Reply #262 Dátum: 2012, 12 13, 21:55:06 »
4.2.1 van fent, JOP40D, november 2-ai kernel.
Ezzel szarakszik.

Nem elérhető narcotech68

« Reply #263 Dátum: 2012, 12 14, 09:02:48 »
Felraktam a Diceplayert, azzal még nem lépett ki. Remélem ezzel megoldódik ez a probléma, köszi a tippet.

Ha rootolom a készüléket, akkor a hivatalos frissitések fel fognak menni a tabletre? Vagy esetleg minden frissités előtt unroot kell?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #264 Dátum: 2012, 12 14, 09:28:33 »
Felraktam a Diceplayert, azzal még nem lépett ki. Remélem ezzel megoldódik ez a probléma, köszi a tippet.

Ha rootolom a készüléket, akkor a hivatalos frissitések fel fognak menni a tabletre? Vagy esetleg minden frissités előtt unroot kell?
Unlockolni is kell a root előtt. Ha root után főzött romot teszel fel, akkor nem frissít automatikusan, de az XDA-n megoldák hamar

Nem elérhető narcotech68

« Reply #265 Dátum: 2012, 12 14, 11:04:55 »
Ok pontositok.

Alap gyári ROM van rajta. Ha rootolom akkor utána lehet frissiteni a gyári ROM-ot, vagy elötte unrootolni kell?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #266 Dátum: 2012, 12 14, 11:08:03 »
Ok pontositok.

Alap gyári ROM van rajta. Ha rootolom akkor utána lehet frissiteni a gyári ROM-ot, vagy elötte unrootolni kell?
Elvileg nem kell

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #267 Dátum: 2012, 12 14, 12:53:57 »
Elvileg nem kell

Biztos, h nem kell unrootolni. Viszont ha jön upgrade akkor elveszik a rootod. Ez akkor probléma,  ha root után zárod a bootloadert. De ha nem zárod vissza, akkor egy perc alatt újra rootolod. Vagy a legegyszerűbb ha felrakod ezt playből: OTA RootKeeper. Megtartja a rootot upgrade után is. . .

SGS II + Tapatalk

Nem elérhető Dzsohny

« Reply #268 Dátum: 2012, 12 14, 12:56:24 »
Ok pontositok.

A root tuti odalesz, hogyha gyári romot raksz föl, mert azok nem rootoltak. Megjegyzem, hogyha már eljutsz a rootolás gondolatáig, sőt rootolod is, akkor egy hatalmas romválaszték tárul eléd, ami sokkal nagyobb felhasználói élményt nyújt mint a bugos (lásd fentebbi példák ;) ), néha optimalizálatlan gyári romok! De ha mindenképp ragaszkodsz a gyári romhoz, akkor xda-n arra is van megoldás, az ún. "stock-rooted" romok, amiken semmi módosítás nem történik a gyári állapoton, csak szimplán rootolva vannak, és a hivatalos frissités utáni 1-2 napban (ha nem aznap :D ) már fel is rakják őket. Mellesleg szerintem van jó pár rom, mely a gyárinál sokkal jobb, mind üzemidőben (bár az kernelfüggő is lehet) mind testreszabhatóság, mind sebesség szempontjából, ne is beszéljünk  a sokak által kedvelt tablet felhasználói felületről, melyet a google alapból száműzött a nexus 7 ről, de a nexus 10 ről is. Zseniális fejlesztők pedig vissza tudták varázsolni, vagy mondhatni lehetővé tették a tablet felület használatát a nexus 7 -en is (én is így használom :) ) De természetesen ehhez mindenképp unlocked bootloder és rootolt készülék kell. Nem mondom, hogy a főzött romok tökéletesek lennének, vagy bugmentesek, de a fejlesztői gárdájuk sokkal nagyobb figyelmet fordít a felhasználók igényeire, és a hibák javítása is elég gyorsan történik (a nagyobbaké pl. videolájátszás nem működik pedig méggyorsabban) Úgyhogy én csak ajánlani tudom a custom romokat  :ok:
Bocsi, hogy hosszú  lett  :D  :p

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #269 Dátum: 2012, 12 14, 13:12:54 »
A root tuti odalesz, hogyha gyári romot raksz föl, mert azok nem rootoltak. Megjegyzem, hogyha már eljutsz a rootolás gondolatáig, sőt rootolod is, akkor egy hatalmas romválaszték tárul eléd, ami sokkal nagyobb felhasználói élményt nyújt mint a bugos (lásd fentebbi példák ;) ), néha optimalizálatlan gyári romok! De ha mindenképp ragaszkodsz a gyári romhoz, akkor xda-n arra is van megoldás, az ún. "stock-rooted" romok, amiken semmi módosítás nem történik a gyári állapoton, csak szimplán rootolva vannak, és a hivatalos frissités utáni 1-2 napban (ha nem aznap :D ) már fel is rakják őket. Mellesleg szerintem van jó pár rom, mely a gyárinál sokkal jobb, mind üzemidőben (bár az kernelfüggő is lehet) mind testreszabhatóság, mind sebesség szempontjából, ne is beszéljünk  a sokak által kedvelt tablet felhasználói felületről, melyet a google alapból száműzött a nexus 7 ről, de a nexus 10 ről is. Zseniális fejlesztők pedig vissza tudták varázsolni, vagy mondhatni lehetővé tették a tablet felület használatát a nexus 7 -en is (én is így használom :) ) De természetesen ehhez mindenképp unlocked bootloder és rootolt készülék kell. Nem mondom, hogy a főzött romok tökéletesek lennének, vagy bugmentesek, de a fejlesztői gárdájuk sokkal nagyobb figyelmet fordít a felhasználók igényeire, és a hibák javítása is elég gyorsan történik (a nagyobbaké pl. videolájátszás nem működik pedig méggyorsabban) Úgyhogy én csak ajánlani tudom a custom romokat  :ok:
Bocsi, hogy hosszú  lett  :D  :p
Igen, én zavarban is voltam a kérdéstől. erre mondta Vágó Pista a Lehet egy kérdéssel több-ben, hogy "nem jellemző". Nem is tudom mire írtam, h elvileg nem kell. Persze, h nem kell. Engem is megzavart a gyári rom + root, de SGS advance-nál pl. rootolt gyárit tettem föl. Kissé keveredek, mert mindkét gép új  :oops:

Nem elérhető Linkin

« Reply #270 Dátum: 2012, 12 15, 20:23:49 »
Olyan jó hogy a jb-ben lehet appokat tiltani a google+ aktualitàsok+maps ment a tiltólistàra ès mèg root sem kell

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

In these promises broken
Deep below
Go, go, go.

Nem elérhető narcotech68

« Reply #271 Dátum: 2012, 12 16, 00:20:03 »
Van lehetőség JB alatt arra, hogy a belső SD kártyát, mondjuk Total Commanderben drive-ként lássam?

Nem elérhető Linkin

« Reply #272 Dátum: 2012, 12 16, 20:15:58 »
Nektek megy a modern combat 4? a Vice City megy gond nélkül de ez nem és nem értem
In these promises broken
Deep below
Go, go, go.

Nem elérhető Szenya

• PDA: Samsung Galaxy Nexus, Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #273 Dátum: 2012, 12 17, 14:22:29 »
Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy Tablet UI-t akarok rakni a stock-romomra. Nem azt a fajtát szeretném ami destiny változtatással oldja ezt meg. XDA-n ez True Tablet ui néven fut amit én szeretnék, találtam is 4.2.1-re. Felraktam de az alap launcher nem igazán akar működni elvan csúszva nem fér bele a kijelzőbe valaki nem tudja hogy lehet ezt megoldani?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #274 Dátum: 2012, 12 17, 14:39:15 »
Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy Tablet UI-t akarok rakni a stock-romomra. Nem azt a fajtát szeretném ami destiny változtatással oldja ezt meg. XDA-n ez True Tablet ui néven fut amit én szeretnék, találtam is 4.2.1-re. Felraktam de az alap launcher nem igazán akar működni elvan csúszva nem fér bele a kijelzőbe valaki nem tudja hogy lehet ezt megoldani?
Én eddig az összes 4.2 és 4.2.1-es főzött rommal befürödtem. Valami hiba mindegyikben volt, én javaslom mindenkinek a 4.1.2-t