0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ...meglepődtem. Sokat olvastam ma este erről a témáról...kipróbáltam,hogy milyen ha kikapcsolok minden animációt...nagyon úgy tünik,hogy sokat segített. Még kap egy kis haladékot,de ha nem marad ilyen gyors mint most...megy vissza a kitkat. Mégegyszer köszönöm.
Üdv. Azt hiszem,hogy eddig kapott haladékot,megint nagyon belassult. Az lenne még a kérdésem,hogy amennyiben csak a gyári KitKatot rakom vissza (nyitni kell a bootloadert) elveszti a garit vagy sem? Utána a bootloader nyitva marad vagy a gyári rom visszaállitásánál magától lezárja?
Toolkit ki nyitja. Fel rakod az új rom Kitkat. Utána vissza tudod zárni bármikor amikor akarod. Szintén Toolkit - el. Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 5-ről
Köszönöm,megtörtént. Gyors,sokkal jobb az akkuideje...asszony elégedett.
Nexus 7-em van, szeretném frissíteni. Fel is ment az 5.1 gyári, de a beállításvarázsló nem akar tovább lépni. You are not allowed to view links. Register or LoginEzt tettem fel! Tudna valaki segíteni? Köszönöm szépen!
Köszönöm, feldobtam ismét, de ugyanaz...az Udvözlet után nincs lehetőség tovább menni...
Nem tudok képet, rendesen felmegy azimage, de mikor elkezdeném beállítani a tabot, akkor az Üdvözlet utáni képernyőn nem tudok továbblépni, a tovább vagy kihagy gomb nem aktív, szürke színű....ez a gond
4.4-et is feltettem, fel is ment, de a ugyanott elakadt: nem aktíva tovább gomb...
Itt elakad, nem aktív a kihagyás gomb...
Melóban vagyok, itt nincs wifi...