Sziasztok,
Segitsegeteket szeretnem kerni a kovetekezoben:
- a jelenlegi Nexus 7-semet szeretnem lecserelni, amit meg 2013-ban vettem.
Kerdesem a kovetkezo lenne, hogy melyik tablet lenne a megfelelo szerintetek? Nem szeretnek egy vagyont kolteni ha nem szukseges igy:
1. maradok a bevalt markanal vagyis csak evet valtva, 2014-es Nexus 7-esre valtok (varom az otletet, tapasztalatokat, milyennek tartjatok ezt a tipus?) vagy
2. hasonlo parameterekkel (megegyezo arkategoriaju es teljesitmenyu) biro tabletet tudtok-e ajanlani ami ilyen jol teljesit, mint a google sajat tabletje?
OFF
Kerdeseim az uj tabletrol illetve az alkalazasairol:
Amenyiben az uj tabletemet beuzemelem es a meglevo gmail-es cimemet hasznalom az elso alkalommal akkor a korabbi alkalmazasaim is feltelepulnek az uj tabletemre? (problema, ha az uj es a regi gepen ugyanaz a gmail cim ez nincs befolyassal az alkalmazasokra?)
Hogyan tudom a regi tabletet sterille tenni vagy mikent tudoma hard reset-et csinalni a regi gepemen?
Koszonom a segitsegeteket, remelem nem rossz topikot valasztottam a kerdesemhez.
Udvozlettel:
berem
Ha rám hallgatsz akkor nem cseréled le, minek tennéd? Ha működik rendesen szerintem bőven jó a 2013 N7.
Persze ha más igényedi vannak, akkor lehet cserélni, de 2014-es N7 nincs.
/vagyis én nem tudok róla
/
2014-ben a Nexus 9 volt, de az árban és úgy mindenben más kategória.
Ha mindenképpen másik tablet-et szeretnél, akkor arukereso.hu. számos paraméterre; ár, memória, kijelző méret, stb tudsz keresni. Ennek megfelelően kiválaszthatod a számodnak megfelelőt, és kis utána járással el tudod dönteni, hogy valóban kell-e az neked.
Válaszok:
- attól hogy beállítod a google fiókodat az alkalmazások nem fognak települni. vagy play-ről letöltöd még1x, vagy csinálsz egy back up-ot.
Beállítások/biztonsági mentés visszaállítás alatt találsz egy gyári beállítások visszaállítás ez töröl MINDENT, kép, progi, stb. Olyan lesz a tabid, mintha a dobozból vetted volna elő.