Sziasztok!Örülök ennek a topiknak, mert végre ide gyülhetnek a tapasztalatok, hibák, vagy egyéb dolgok a PLAY-el kapcsolatban!Én már 3-4 napja boldog tulaja vagyok e PLAY-nek, (Motorola Defy+ al cserêltem) elmondanám hogy megérte a cserét, de vannak hibái!Nekem a legnagyobb pozitív a telefonnal kapcsolatban az a müködési sebessége és a játékok sebessége, nagyon gyorsak, nem akadnak mint a defy-on, pedig EREDETI ROM van rajta.A negatív dolgokkal szemben nincs nagy baj de nem hittem volna hogy lesznek ilyen hibái!
1:. A telefonra telepíthetö alkamasások/játékok száma nem lehet túl sok, mert sajnos 217mb-ra nem sok mindent lehet feltelepíteni, (ennyi memória volt a liquid minimbe is, a defyba 1,2gb volt, itt meg 300mb egy JÁTÉKRA kihegyezett telefonnál szégyen)
2:.A másik nagy problémám a jobb oldalon elhelyezett L/R gombokkal van, így pár nap használattal elmondahotm hogy nagyon belazultak! (Lehet egyedi hiba) Ami nem jó mert akkor mit csinálok maj fél év mulva?De mindennel összevetve nem bántam meg a cserét, és remélem sokáig meglesz és sok dolog fog felkerülni az oldalra ezzel a telefonnal kapcsolatban!.
hajrá PLAY