2024, 12 19, 01:57:28

Szerző Téma: HTC EVO 3D autós töltő  (Megtekintve 678 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Banderas76

• Nem: Férfi
  • PDA: LG G2
HTC EVO 3D autós töltő
« Dátum: 2012, 06 25, 15:38:57 »
Van még egy autós töltőm is.. You are not allowed to view links. Register or Login
2000,- Ft-ért eladó. Postaköltséget itt is állom.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: HTC EVO 3D autós töltő
« Reply #1 Dátum: 2012, 06 28, 20:02:58 »
Meg tudnád mérni kb mennyi a kábel hossza, persze nem kifeszítve hanem alapból? :) Tudom ebbe sima kábel is csatlakoztatható, de az úgy hülyén néz ki :) Régi samsungos töltőt használom és picit rövidebb mint ami ideális lenne, illetve kevés a nafta amit lead. Ha van olyan hosszú vagy picit hosszabb mint a mostani akkor megvenném.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation-ről
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
Re: HTC EVO 3D autós töltő
« Reply #2 Dátum: 2012, 06 29, 09:32:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Meg tudnád mérni kb mennyi a kábel hossza, persze nem kifeszítve hanem alapból? :) Tudom ebbe sima kábel is csatlakoztatható, de az úgy hülyén néz ki :) Régi samsungos töltőt használom és picit rövidebb mint ami ideális lenne, illetve kevés a nafta amit lead. Ha van olyan hosszú vagy picit hosszabb mint a mostani akkor megvenném.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation-ről
Elnézést kérek, nem figyeltem egy ideje a hirdetésemet  :(, és ez közben elkelt.