Nem vettem ki!
De csak az utolsó 5 szám tér el!
Akkor hogy is kéne ezt?
Szia!
Hasonlóan jártam én is csak én 2db s3-al.Vettem kettőt mondom feldobom rá samfire oldalról letöltött legfrisebb 4.3-as romokat odinnal.Mindent elolvastam mindenhol mit merre meddig elötte sima s1-esem volt azon már rutinból dobáltam le-föl a romokat gond nélkül,gondoltam ennél sincs ez másképp.Hát marha nagyot tévedtem....Hiába az efs mentés(mert az egyikről az is volt) próbálkoztam mindennel később ariza patch-tól elkezdve vagy 10 féle rommal s,még külön mindenféle modemek cwm-ből telepítéséig de mindig ugyanaz volt a vége "nincs a hálózaton regisztrálva".Még azt is ellenőriztem,hogy tényleg függetlenek-e, és azok voltak tehát azt is kizártam.
Majd két nap után feladtam,mondom ez kész itt a vége pedig rengeteg telefonomon romoltam spica,defy,x10,s1,stb de ide úgy látszik kevés vagyok.Ha megnézed a youtube-on is ha beírod rengeteg ilyen videót találsz "not registered on network s3"
Én is már fentebb ha olvastad az egyik segítőkész fórumtárssal arra gyanakodtunk nincsenek-e letiltva,de hát az meg érdekes lett volna ha romcsere után letiltott volna
Tegnap kora délután ért véget a kálváriám a másik fórumon megismertem egy nagyon kedves fórumtársat aki nagyon benne van ebben a témában mondhatnám csípőből megoldja a dolgokat:)És ő világosított fel engem is,hogy bizony az S3-asok nagyon érzékenyek a romcserére és előfordul az ilyen rengeteg ilyennel találkozott már.Hozzáteszem nálam pedig egyiknél se ment el az imei szám és mégis láss csodát....Ami még érdekes erről sehol nem olvastam,hogy ennyire kényesek sokszor a rom cserékre mert ha tudom akkor valszeg nem vágok bele.
Nos a vége az lett mondta a kedves fórumtársam,hogy mindkettőt repartolni kell és újraírni nincs más lehetőség.Úgyhogy tegnap meglátogattam és kb 20 perc alatt repartolta és újraírta mindkettőt azóta tökéletesek 4.3 van mindkettőn.Egy biztos soha többet nem csere-berélem a romot egyiken sem...