0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Köszi.Nem volt ott, valamiért nem került oda alapból.
Most írhatnám hogy nekem meddig bírja de az nem lenne reprezentatív tájékoztató,nem biztos hogy ugyanúgy használom én mint te.De minden tekintetben ez a legjobb rom számomra,az aksihasználatot is beleértve.
Jò napot kìvànok mindenkinek.nemrèg kèrdeztem meg a samsung ügyfèlszolgàlatàn hogy mikorra vàrhatò a 4.2.2 a telòra? A vàlasz ez volt:ök nem tudnak semmi informàciòròl a rommal kapcsolatban tehàt ök se tudjàk mikor lesz.szeintem mèg èv vègère se fog ki jönni a 4.2.2.
T-mobilre mikor fogjàk ki adni a 4.2.2?
Már van 4.2.2, Samsung által kiadott.Egyébként a magyar ügyfélszolgálatnak fogalma sincs ezekről, szerintük a Mini2-re se jön 4.x, eközben horvát userek már tesztelik.
kiadott?? leak az...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
nem sokkal a Telenor és a Voda után...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Aligha volt bármi köze is a samsungnak ahhoz a kikerült lomhoz.
Ha tartalmazza a Samsung fícsöröket, akkorc sak samu rom lesz, vagy tévedek?Csak nem hivatalos.
Először én is azt hittem hogy több ramot eszik,aztán beállt az áldott béke és normalizálódott.Amióta megvan az s3-asom,ennyire jó dolog még nem történt vele mint ez a vanamlite 7.0.
Jelenleg Stock 4.1.2-n vagyok. Ha ezt fel szeretném tenni, kell valamire külön odafigyelni, vagy simán CWM, aztán mehet ez?
pcpult.hu/it-technologia/mobil/kesik-a-samsung-galaxy-s-3-es-a-note-2-frissitese.html ezt a cikket èrdemes elolvasni.kb 6òràja tettèk közze.sajnos kèsik a note 2re meg az s3 ra a 4.2.2. nem tudni mikor lesz.
You are not allowed to view links. Register or Login