2024, 11 26, 21:33:40
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III - Gyári romok  (Megtekintve 428710 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2800 Dátum: 2013, 04 12, 10:58:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az merre van? Én is kerestem de nem leltem

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Jó sok oldallal előrébb.;)

tapatalk2-vel S3-ról szóltam én

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2801 Dátum: 2013, 04 12, 11:05:05 »
Jó sok oldallal előrébb.;)

Meg a sammobile-on is, Izrael fedőnéven. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2802 Dátum: 2013, 04 12, 11:30:47 »
Meg a sammobile-on is, Izrael fedőnéven. :)

Na majd meg kuksi :) mi a + benne ? Ha tudjátok esetleg :)

Tapatalk 2 @i9300 /4.1.2 XXELLA_TMH/

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2803 Dátum: 2013, 04 12, 12:02:27 »
Én most javítás miatt ültem bele a gyáriba, de azért szokni kell, hogy semmi sem olyan mint ahogyan szerettem. Ezért is volt főzött rajta. Nem azt mondom persze, hogy használhatatlan, csak vannak apró bosszantó dolgok, meg hát így rootolva sincs, az az igazi gáz.
Én olyat is ismerek, aki azt sem tudja, hogy mi a ROM az S3-ján, és hogy aztat lehet bántalmazni.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2804 Dátum: 2013, 04 12, 13:10:20 »
Én most javítás miatt ültem bele a gyáriba, de azért szokni kell, hogy semmi sem olyan mint ahogyan szerettem. Ezért is volt főzött rajta. Nem azt mondom persze, hogy használhatatlan, csak vannak apró bosszantó dolgok, meg hát így rootolva sincs, az az igazi gáz.
Én olyat is ismerek, aki azt sem tudja, hogy mi a ROM az S3-ján, és hogy aztat lehet bántalmazni.
Az mitől gáz ha egy gyári rom nincs rootolva?
A másik meg hogy mennyi idő is a művelet ?5mp tokkal vonóval az odinos része plusz az az idő amíg dl módba rakod és rádugod a kábelt.Mekkora probléma.

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
« Reply #2805 Dátum: 2013, 04 12, 22:00:01 »
Nem tudom pontosan leírni...meg kedvem sincs...de valamiért nem az igazi a felrakott és csak rootolt XXEMB5. Néha akad a készülék, és baromságokat csinál. Lecserélném, de melyik gyári romra?

láttam van egy Open Austria - XXEMC2...de van már C3 is. Mit ajánlotok?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #2806 Dátum: 2013, 04 12, 22:03:04 »
Nem tudom pontosan leírni...meg kedvem sincs...de valamiért nem az igazi a felrakott és csak rootolt XXEMB5. Néha akad a készülék, és baromságokat csinál. Lecserélném, de melyik gyári romra?

láttam van egy Open Austria - XXEMC2...de van már C3 is. Mit ajánlotok?

Nekem a XXELLA hülyült meg egy kicsit.Újra rakás óta minden ok vele

Tapatalk 2 @i9300 /4.1.2 XXELLA_TMH/

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kovacsabesz

• Cool Miui by kovacsabesz launcher
« Reply #2807 Dátum: 2013, 04 13, 17:04:46 »
Nekem semmi bajom sincs a gyári S3 as rom al, tökéletesen teszi a dolgát. Csak a névjegyzékben ne lenne az  ki..... ot lag. De más alkalmazással orvosolható

Sent by Samsung Galaxy S3.

CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető Wholen

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Sony Ericson Live With Walkman
  • PDA ROM: 2.3.4
« Reply #2808 Dátum: 2013, 04 13, 21:01:04 »
Hello! Függetleniteni szeretnék, rootoltam már a telefont, hogyan tovább? a simunlock program a playen nem működik, fizetős részét kéri! segitsetek!

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #2809 Dátum: 2013, 04 13, 21:04:50 »
Hello! Függetleniteni szeretnék, rootoltam már a telefont, hogyan tovább? a simunlock program a playen nem működik, fizetős részét kéri! segitsetek!
Azért kéri a fizetős részét mert nem ingyen van.Azért a 2-3 euroért bőven megéri.

Nem elérhető Wholen

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Sony Ericson Live With Walkman
  • PDA ROM: 2.3.4
« Reply #2810 Dátum: 2013, 04 13, 21:12:22 »
És végleg függetleniti vagy csak update-ig? szoftverfrissités nem elérhető, módositott eszköz, ezt irja ki, attól még lehet updatelni? Egyébként milyen romot tudtok ajánlani? Ami a leggyorsabb?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #2811 Dátum: 2013, 04 13, 21:20:43 »
És végleg függetleniti vagy csak update-ig? szoftverfrissités nem elérhető, módositott eszköz, ezt irja ki, attól még lehet updatelni? Egyébként milyen romot tudtok ajánlani? Ami a leggyorsabb?
Végleges megoldás.Bármikor lehet updatelni feltéve ha elfelejted a kiest.

Nem elérhető tonypa

• PDA: Samu Galaxy
  • PDA ROM: I9000xwjfb
« Reply #2812 Dátum: 2013, 04 21, 18:05:48 »
sziasztok.megváltozott az imei számom vagyis különbözik az akksi alatti és a tárcsázóban megjelenő.volt efs mentésem de nem állítja vissza. Olvastam a GYIK-t és ott van egy kicsivel komplikáltabb megoldás próbáljam azt a rendbehozásra?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2813 Dátum: 2013, 04 21, 18:15:39 »
sziasztok.megváltozott az imei számom vagyis különbözik az akksi alatti és a tárcsázóban megjelenő.volt efs mentésem de nem állítja vissza. Olvastam a GYIK-t és ott van egy kicsivel komplikáltabb megoldás próbáljam azt a rendbehozásra?
az efs visszamásolása után kivetted az akksit? mert a kikapcsolás nem jó...

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #2814 Dátum: 2013, 04 22, 17:36:46 »
Sziasztok!
A segítségeteket és tanácsotokat kérném. S, SII után ma eljött a nap, SIII-ra váltottam. Viszont a harmadikat nem a T-nél  vásároltam - ahogy eddig -, hanem vettem egy pár napos készüléket, így tudtam jól kiszállni az S2-ből.
A számlája alapján Telenoros, tehát függetlenítették. Gondoltam frissítem OTA-val, de a "módosított eszköz" üzenetet kapom. Nem különösebben érdekel, mert ODIN-nal rányomok egy újat, viszont a következőt vettem észre ami miatt nem merem:
a baseband: ARIZAJB_(v0.2),  a rom: XELLA 4.1.2 a product code: CYO (megnéztem, görög...)
szóval ez a baseband nagyon zavar és nekem nagyon kókánynak tűnik és itt jönne a kérdésem, mert eddig nem volt még függetlenített galaxym. az unlock a baseband-ben van? azért kaphatta ezt az idióta verziót? ha most rányomok egy samfirmes I9300XXEMC2_I9300OXFEMC1_XEH-t, gondolom az lecseréli azt, rögtön buktam is függetlenítést? ha esetleg igen, akkor vihetem vissza vagy nyugodtan a playről leszedhető GalaxySim unlockkal meg tudom oldani? kell egyáltalán tartanom az ODIN-os frissítéstől vagy nyugodtan tolhatom erre?
köszönöm előre is!
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2815 Dátum: 2013, 04 22, 20:32:52 »
Sziasztok!
A segítségeteket és tanácsotokat kérném. S, SII után ma eljött a nap, SIII-ra váltottam. Viszont a harmadikat nem a T-nél  vásároltam - ahogy eddig -, hanem vettem egy pár napos készüléket, így tudtam jól kiszállni az S2-ből.
A számlája alapján Telenoros, tehát függetlenítették. Gondoltam frissítem OTA-val, de a "módosított eszköz" üzenetet kapom. Nem különösebben érdekel, mert ODIN-nal rányomok egy újat, viszont a következőt vettem észre ami miatt nem merem:
a baseband: ARIZAJB_(v0.2),  a rom: XELLA 4.1.2 a product code: CYO (megnéztem, görög...)
szóval ez a baseband nagyon zavar és nekem nagyon kókánynak tűnik és itt jönne a kérdésem, mert eddig nem volt még függetlenített galaxym. az unlock a baseband-ben van? azért kaphatta ezt az idióta verziót? ha most rányomok egy samfirmes I9300XXEMC2_I9300OXFEMC1_XEH-t, gondolom az lecseréli azt, rögtön buktam is függetlenítést? ha esetleg igen, akkor vihetem vissza vagy nyugodtan a playről leszedhető GalaxySim unlockkal meg tudom oldani? kell egyáltalán tartanom az ODIN-os frissítéstől vagy nyugodtan tolhatom erre?
köszönöm előre is!
a modemnek semmi köze a lockhoz. nyugodtan rakd fel, amit csak akarsz

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #2816 Dátum: 2013, 04 22, 20:33:44 »
nos, nem vártam és rányomtam a I9300XXEMC2_I9300OXFEMC1_XEH romot. baseband változott, és nem enged fel a T hálózatra...
a fent említett GalaxSim Unlock-kal próbálkozhatok? látom sokaknak sikeres volt. egyébként minden egyes rom frissítés után meg kell ezt majd csinálni?

szerk:
imei rendben, viszont a csc selector hozza CYO kódot, ami nincs is már a listában, viszont megjelent a XEH. ezt átválthatom, ugye?

szerk2: érdekes, a GalaxSim Unlock státusza szerint továbbra is unlock a hálózat, de akkor miért nem enged fellépni? :S
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #2817 Dátum: 2013, 04 22, 21:49:40 »
ariza modem patch oldotta meg a problémámat, használva most arizajb_(v05) a baseband, viszont most fellép a hálózatra. mint kiderült hosszas keresgélés után azért kell ez, mivel át van írva az imeim utolsó 3 számjegye.
érteni még mindig nem értem a gyári modemmel miért nem lépett fel, és ez kicsit zavar...
(a link: You are not allowed to view links. Register or Login)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #2818 Dátum: 2013, 04 25, 15:47:48 »
Full gyári a teló, a voda küldött is sms-t, hogy töltsem le a legfrissebb szoftvert, a samfirmware-n fenn is van, mégse tudom OTA-n keresztül megfrissíteni, azt írja, hogy már telepítve vannak a frissítések (de nem!)

Ötlete valakinek? (Odinon, Kiesen kívül:)
Miért nincs tökéletes PDA???

The Captain

• Vendég
« Reply #2819 Dátum: 2013, 04 25, 16:48:40 »
Full gyári a teló, a voda küldött is sms-t, hogy töltsem le a legfrissebb szoftvert, a samfirmware-n fenn is van, mégse tudom OTA-n keresztül megfrissíteni, azt írja, hogy már telepítve vannak a frissítések (de nem!)

Nekem ugyan nem küldött sms-t, de jelezte a pda, hogy van frissítés, wifit bekapcsoltam, simán lejött a frissítés.
Kérdés: Mi került bele a mostani pakkba?  :ima:

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #2820 Dátum: 2013, 04 25, 17:27:48 »

Én is kaptam :-)  pedig független telefon :-) és a légfrisseb rom van fent.

Tapatalk Galaxy S III

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #2821 Dátum: 2013, 04 26, 06:08:44 »
Kapott a telenor frissítést!
OTA-n ketesztül leszedtem.
XXEMC2/XXEMC2/PANEMD1

Maradt 4.1.2, viszont megkaptam a dezeer appot hozzá.

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #2822 Dátum: 2013, 04 26, 22:21:09 »
Májusban elvileg a Google I/O kongresszust követően elérhető lesz az Android 5.0 a Galaxy S3 számára is.ÉÉÉÉÉS talán meg kapja az S4 szoftveres tulajdonságait is ^^

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #2823 Dátum: 2013, 04 26, 22:28:01 »
Van arra valami megoldás, hogy a gyári sms app ne konvertálja az sms-t egy idő után mms-sé?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #2824 Dátum: 2013, 04 26, 22:36:25 »
Van arra valami megoldás, hogy a gyári sms app ne konvertálja az sms-t egy idő után mms-sé?
Hogy mit csinál?Na ilyet se hallottam még.