Sziasztok!
A segítségeteket és tanácsotokat kérném. S, SII után ma eljött a nap, SIII-ra váltottam. Viszont a harmadikat nem a T-nél vásároltam - ahogy eddig -, hanem vettem egy pár napos készüléket, így tudtam jól kiszállni az S2-ből.
A számlája alapján Telenoros, tehát függetlenítették. Gondoltam frissítem OTA-val, de a "módosított eszköz" üzenetet kapom. Nem különösebben érdekel, mert ODIN-nal rányomok egy újat, viszont a következőt vettem észre ami miatt nem merem:
a baseband: ARIZAJB_(v0.2), a rom: XELLA 4.1.2 a product code: CYO (megnéztem, görög...)
szóval ez a baseband nagyon zavar és nekem nagyon kókánynak tűnik és itt jönne a kérdésem, mert eddig nem volt még függetlenített galaxym. az unlock a baseband-ben van? azért kaphatta ezt az idióta verziót? ha most rányomok egy samfirmes I9300XXEMC2_I9300OXFEMC1_XEH-t, gondolom az lecseréli azt, rögtön buktam is függetlenítést? ha esetleg igen, akkor vihetem vissza vagy nyugodtan a playről leszedhető GalaxySim unlockkal meg tudom oldani? kell egyáltalán tartanom az ODIN-os frissítéstől vagy nyugodtan tolhatom erre?
köszönöm előre is!