2024, 11 27, 09:40:04
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III - Gyári romok  (Megtekintve 428745 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2550 Dátum: 2013, 02 16, 15:24:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy tudom letiltani vagy kiiktatni a romból az akkumulátor töltés figyelmeztetést? Arra gondolok, amikor kiirja, hogy lemerül, csatlakoztasson töltőt, ok gomb, stb.

Tapatalk 2, Galaxy S 3
hangot tudod sztem csak, root Explorer, abban system, talán voice v vmi hasonló, ott van az összes rendszer hang

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2551 Dátum: 2013, 02 16, 15:25:39 »
hangot tudod sztem csak, root Explorer, abban system, talán voice v vmi hasonló, ott van az összes rendszer hang

system, média, audio, ui

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
Re: Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2552 Dátum: 2013, 02 16, 16:17:49 »
system, média, audio, ui

Nem a hangra gondolok, azt már töröltem, hanem magát a figyelmeztető ablakot szeretném megszűntetni.

Tapatalk 2, Galaxy S 3
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Re: Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2553 Dátum: 2013, 02 16, 16:27:12 »
Nem a hangra gondolok, azt már töröltem, hanem magát a figyelmeztető ablakot szeretném megszűntetni.

Tapatalk 2, Galaxy S 3
Engem a lehetőségnél jobban érdekelne a miért.Hát nem azért figyelmeztet hogy ideje lenne töltőre dugni?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5360-ről

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető inn3rcity

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2554 Dátum: 2013, 02 16, 17:03:14 »
Engem a lehetőségnél jobban érdekelne a miért.Hát nem azért figyelmeztet hogy ideje lenne töltőre dugni?

Hiába figyelmeztet, ha épp nem tartózkodom konnektor közelben. Egyébként meg anélkül is rádugom, hogy figyelmeztetne. Az a baj vele, hogy bekapcsolja a képernyőt, hangot ad, ami mégjobban meríti az akksit...

Tapatalk 2, Galaxy S 3

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2555 Dátum: 2013, 02 16, 17:07:29 »
Hiába figyelmeztet, ha épp nem tartózkodom konnektor közelben. Egyébként meg anélkül is rádugom, hogy figyelmeztetne. Az a baj vele, hogy bekapcsolja a képernyőt, hangot ad, ami mégjobban meríti az akksit...

Tapatalk 2, Galaxy S 3
Olyankor megnyomod a power gombot és figyelmeztetés kilőve.Amúgy is csak kétszer teszi mindezt,15 és 5%-nál.

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2556 Dátum: 2013, 02 16, 17:43:17 »
Istenem, az a merülés, hú, 1 ezrelék?! :D

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #2557 Dátum: 2013, 02 16, 17:48:41 »
Nem értem, hogy miért zavar titeket az, hogy engem zavar a figyelmeztetés. :D
Egy kérdést tettem fel. Miért kell magyarázkodnom? :D

Tapatalk 2, Galaxy S 3

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #2558 Dátum: 2013, 02 16, 17:57:58 »
Nem értem, hogy miért zavar titeket az, hogy engem zavar a figyelmeztetés. :D
Egy kérdést tettem fel. Miért kell magyarázkodnom? :D

Tapatalk 2, Galaxy S 3
Nem zavar,mindenkinek a saját dolga,de egy ilyen furcsa kérést azért nem árt megmagyarázni.

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #2559 Dátum: 2013, 02 16, 18:21:36 »
Nem zavar,mindenkinek a saját dolga,de egy ilyen furcsa kérést azért nem árt megmagyarázni.

Rendben. :D

Tapatalk 2, Galaxy S 3

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #2560 Dátum: 2013, 02 17, 17:35:11 »
A sammobile.com milyen felhasználónevet, jelszót kér? Újra kell regisztrálni, vagy mi van? Nem tudok belépni.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #2561 Dátum: 2013, 02 17, 17:52:04 »
A sammobile.com milyen felhasználónevet, jelszót kér? Újra kell regisztrálni, vagy mi van? Nem tudok belépni.
Szerintem valami gebasz lehet az oldallal,most láttam én is.

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #2562 Dátum: 2013, 02 17, 19:01:34 »
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne. Elöljáróban volt S-em rootoltam, romot cseréltem. Volt S+-om szintén root és rom csere. Most S III. Neki látnék egyelőre a rootolásnak de hiába olvasgatom másfél hete a fórumot annyi az info, hogy egy kicsit elveszek. Nekem a várárlás napján frissült. T-től kilépve 4.0.4 haza érve 4.1.2 volt rajta. /nem magától/.
Azt olvasom, ha rootolom ezt a verziót akkor nincs vissza út mert ezen a verzión nem működik a TriangleAway. (több verzió is szerepel a leírásokban 1.5 és van 2.6 is) Ami egy számlálót állít vissza, meg valami felkiáltójeles háromszöget szüntet meg ez a download mód lenne?  Akkor itt vége a játéknak?
Másik kérdés: egy hete még fel tudtam menni a sammobile oldalára a hétvégén fel akartam menni de nem tudtam mert felhasználó és jelszó párost kér. Volt is nekem. meg is adtam de nem enged be. Se regisztrálni nem enged se hiba üzenet csak visszadobja a bekeletkező űrlapot.
Akkor honnan tölthetem le a romokat?

Nem elérhető K007

• PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
« Reply #2563 Dátum: 2013, 02 17, 19:33:26 »
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne. Elöljáróban volt S-em rootoltam, romot cseréltem. Volt S+-om szintén root és rom csere. Most S III. Neki látnék egyelőre a rootolásnak de hiába olvasgatom másfél hete a fórumot annyi az info, hogy egy kicsit elveszek. Nekem a várárlás napján frissült. T-től kilépve 4.0.4 haza érve 4.1.2 volt rajta. /nem magától/.
Azt olvasom, ha rootolom ezt a verziót akkor nincs vissza út mert ezen a verzión nem működik a TriangleAway. (több verzió is szerepel a leírásokban 1.5 és van 2.6 is) Ami egy számlálót állít vissza, meg valami felkiáltójeles háromszöget szüntet meg ez a download mód lenne?  Akkor itt vége a játéknak?
Másik kérdés: egy hete még fel tudtam menni a sammobile oldalára a hétvégén fel akartam menni de nem tudtam mert felhasználó és jelszó párost kér. Volt is nekem. meg is adtam de nem enged be. Se regisztrálni nem enged se hiba üzenet csak visszadobja a bekeletkező űrlapot.
Akkor honnan tölthetem le a romokat?
Elvileg, ha a FAQ-ban leírt 2 root módszer közül az elsővel csinálod, akkor elvileg nem megy a számláló, illetve akor sem, ha Odinnal gyári Rom-ot raksz rá.

PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #2564 Dátum: 2013, 02 17, 20:22:53 »
Én már tegnap se tudtam felmenni se linkel se egyenesen a honlapra. Ha valakinek sikerül feljutni jelezze.

Nem elérhető dandu

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4 + Naunce
  • PDA: SM-N910F
  • PDA ROM: Kyubi Rom Note 5 port
« Reply #2565 Dátum: 2013, 02 17, 21:56:54 »
Én már tegnap se tudtam felmenni se linkel se egyenesen a honlapra. Ha valakinek sikerül feljutni jelezze.
mert lecserélték az egészet már megy

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #2566 Dátum: 2013, 02 18, 06:27:44 »
Miért nem tudok nfc-vel apk-t küldeni?

Tapatalk 2, Galaxy S 3

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #2567 Dátum: 2013, 02 18, 07:11:59 »

Tapatalk 2, Galaxy S 3
Lehet, hogy rosszul tudom, de az NFC nem csak a kommunikációs beállítást dumálja meg a másik telóval és aztán mondjuk direct wifin megy át a cucc? Csak érdeklődöm, mert még sosem volt lehetőségem "játszani" vele, mivel a környezetemben sekinek sincs NFC képes telcsije...

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető dandu

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4 + Naunce
  • PDA: SM-N910F
  • PDA ROM: Kyubi Rom Note 5 port
« Reply #2568 Dátum: 2013, 02 18, 13:31:55 »

Tapatalk 2, Galaxy S 3
Egy bővebb leírás a "Mire is jó ez?" kérdésre:

"Ezekre az NFC eszközökre parancsokat lehet letárolni NFC adóvevővel ellátott mobilok/tabletek segítségével.

Tegyük fel, felírjuk rá az alábbi parancsot: Kapcsoljon ki a Wi-Fi, álljon le a szinkronizálás, ne legyen mobilnet, a csengetési hangerő legyen 0%, az ébresztő pedig kapcsoljon be, és állítsa be magát reggel 7-re.
Az adathalmaz mérete 97 byte, tehát bőven elfér ezeken az NFC tag-eken. A felírás 2 másodperc, köszönhetően a kis adatmennyiségnek.
És hogy ez mire jó? Helyezzük el az éjjeliszekrényen a tag-et. Elalvás előtt csak érintsük össze a tag-et készülékünk vevő részével, és az abban a pillanatban végrehajtja a parancsokat: kikapcsol a Wi-Fi, a mobilnet, lemegy a hangerő, és elindul az ébresztő visszaszámlálója.

De persze ezer más dolgot is bele lehet állítani, és ez az izgalmas: mindenki a saját parancsait viheti fel, amire csak szüksége van. Induljon egy program? Nyisson meg egy linket? Küldje át névjegyünket (kulcstartón lévő business kártya, valakinek? )? Autóba beszállva és odaérintve nyissa meg a navigációs programot? Vagy csak állítsa át magát a telefon, és minden hívónak küldjön automata üzenetet: “épp vezetek, visszahívlak”?

A lehetőségek és kombinációk közel határtalanok, és így talán jobban értelmet nyer az NFC is, hogy mi a gyakorlati haszna. A jövőben (pár helyen már most is) használhatjuk majd fizetésre, és ki tudja még mi mindenre – de akár már ma megoldhatóak vele a fenti műveletek is."
"By matizz"

egy példa

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #2569 Dátum: 2013, 02 18, 18:23:15 »

"Ezekre az NFC eszközökre parancsokat lehet letárolni NFC adóvevővel ellátott mobilok/tabletek segítségével.

Tegyük fel, felírjuk rá az alábbi parancsot: Kapcsoljon ki a Wi-Fi, álljon le a szinkronizálás, ne legyen mobilnet, a csengetési hangerő legyen 0%, az ébresztő pedig kapcsoljon be, és állítsa be magát reggel 7-re.
Az adathalmaz mérete 97 byte, tehát bőven elfér ezeken az NFC tag-eken. A felírás 2 másodperc, köszönhetően a kis adatmennyiségnek.
És hogy ez mire jó? Helyezzük el az éjjeliszekrényen a tag-et. Elalvás előtt csak érintsük össze a tag-et készülékünk vevő részével, és az abban a pillanatban végrehajtja a parancsokat: kikapcsol a Wi-Fi, a mobilnet, lemegy a hangerő, és elindul az ébresztő visszaszámlálója.

De persze ezer más dolgot is bele lehet állítani, és ez az izgalmas: mindenki a saját parancsait viheti fel, amire csak szüksége van. Induljon egy program? Nyisson meg egy linket? Küldje át névjegyünket (kulcstartón lévő business kártya, valakinek? )? Autóba beszállva és odaérintve nyissa meg a navigációs programot? Vagy csak állítsa át magát a telefon, és minden hívónak küldjön automata üzenetet: “épp vezetek, visszahívlak”?

A lehetőségek és kombinációk közel határtalanok, és így talán jobban értelmet nyer az NFC is, hogy mi a gyakorlati haszna. A jövőben (pár helyen már most is) használhatjuk majd fizetésre, és ki tudja még mi mindenre – de akár már ma megoldhatóak vele a fenti műveletek is."
"By matizz"

egy példa

Mp3-at, képeket, videokat át tudok küldeni nfc-n vagy az az s beam az más? Én tudom rosszul vagy ti? :D

Tapatalk 2, Galaxy S 3

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #2570 Dátum: 2013, 02 18, 18:48:04 »
Mp3-at, képeket, videokat át tudok küldeni nfc-n vagy az az s beam az más? Én tudom rosszul vagy ti? :D

Tapatalk 2, Galaxy S 3
Hát Dandu hosszú idézete alapján, NEM. NFC-n nem küldesz, az csak létrehozza a kapcsolatot. Ha jól értem, akkor az történik, hogy amikor összeérinted egy másik NFC-s telóval, akkor nem történik más, mint hogy "egyeztet" a két teló hogyan kommunikáljanak és megadják az engedélyt is, kvázi mint a párosítás a BT-nél, csak érintéssel megy és nem kell beírni semmi kódot. Utána már a beállítástól függően beam-en vagy más módon megy át az, ami éppen a képernyőn van.

Tehát az NFC csak létrehozza a kapcsolatot, amolyan érintés alapú automatikus shortcut a kapcsolódásra...de nyugodtan javítson ki valaki, ha nem jól értem.

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #2571 Dátum: 2013, 02 18, 18:51:07 »
I9300XXEMB1
Base Firmware: I9300XXEMB1 (4.1.2)
Region: Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Unbranded
Build Date: 1 February 2013
Modem: XXEMB1
CSC: OXAEMB1
Change List: 921399

You are not allowed to view links. Register or Login  (Thanks To SamMobile!)

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #2572 Dátum: 2013, 02 18, 19:54:35 »
Hát Dandu hosszú idézete alapján, NEM. NFC-n nem küldesz, az csak létrehozza a kapcsolatot. Ha jól értem, akkor az történik, hogy amikor összeérinted egy másik NFC-s telóval, akkor nem történik más, mint hogy "egyeztet" a két teló hogyan kommunikáljanak és megadják az engedélyt is, kvázi mint a párosítás a BT-nél, csak érintéssel megy és nem kell beírni semmi kódot. Utána már a beállítástól függően beam-en vagy más módon megy át az, ami éppen a képernyőn van.

Tehát az NFC csak létrehozza a kapcsolatot, amolyan érintés alapú automatikus shortcut a kapcsolódásra...de nyugodtan javítson ki valaki, ha nem jól értem.

Biztos hogy nem.Ha ki van kapcsolva az s bean a wifi meg a bt akkor is átkűldi az adott fájlt.
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #2573 Dátum: 2013, 02 18, 20:26:40 »
I9300XXEMB1
Base Firmware: I9300XXEMB1 (4.1.2)
Region: Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Unbranded
Build Date: 1 February 2013
Modem: XXEMB1
CSC: OXAEMB1
Change List: 921399

You are not allowed to view links. Register or Login  (Thanks To SamMobile!)
Ez mivel tud többet? :)
Az NFC-vel kapcsolatban pedig csak annyit jegyeznék meg, hogy az elve nem érdekel, minden fájl átmegy vele, de az apk nem?!

Tapatalk 2, Galaxy S 3

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #2574 Dátum: 2013, 02 18, 21:23:39 »

"By matizz"

egy példa

Ez nagyon jó!
Hol lehet ilyen NEC tag matricát beszerezni?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P7500-ről