sziasztok. gyári tmobilos frissítést ajánl fel a készülékem(mint mindenkinek), letőlti a frissítést. Viszont nem telepiti. Rootolva van a telefon. Odáig sikerült eljutnom, higy trinagle-el nulláztam a számlálot. Ekkor már 30%-ig telepiti a frissítést utána meg leáll, egy felkiáltó jellel a hasában valaki tud nekem ebben segíteni? Olvastam már vissza a hszek közt de nem találtam megoldást erre a problémára. ja és a kies is leáll az meg 99% nál. Gondolom ha a teljes romot cserélem ami 800 mb akkor minden app és egyéb törlödik amit nem szeretnék. köszönöm előre is a segítséget.
Segítek, bár kétlem, hogy visszaolvastál volna, mert hacsak nincs valami bibi az olvasási képességeddel, akkor most tudnád, hogy:
Rootolt telefont Odinnal frissítünk, nem pedig kiesen, vagy OTA-n. (Bár nem volt így leírva, de aki olvas az elvileg érti is, amit olvasott)
Ha teljes romot cserélsz attöl még nem törlődnek az alkalmazásaid, csak a factory resettől... szóval odinnal kell feltenned a sammobile-ról leszedett romot és kész. Aztán meg újra root. Ha meg teljesen gyárira akarsz visszamenni, akkor olvass vissza. Pontokba szedve le van írva mit kell tenni.
Bocsi a stílusomért...más talán szebben fogalmazott volna...