Most hivatalos 4.1.2 van fent, a számláló 0. Hogy tudom official-ra tenni a system statust úgy hogy minden marad rajta. Esetleg egy stock kernellel? Ha igen azt honnan tudom leszedni?
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Hmm. A hivatalos és a stock ugyanazt jelenti. A rom és a kernel nem ua jelenti. Emiatt nem teljesen világos, hogy mi is a konkrét probléma. Nálad valszeg a rom hivatalos, de a kernel nem. Mint nálam, hogy stock rom, de siyah kernel van fent, és dualboot. A system statust a Triangle Away-jel tudod kinullázni (root kell hozzá) és reboot után officialt fog mutatni ha hivatalos, azaz stock rom van fent. Ettől még semmit nem tudsz frissíteni OTA-n. Ha azt akarod, hogy teljesen gyári legyen. Akkor a sammobilról leszeded a telcsidhez a gyári romot. Miután a Triangle away-jel kinulláztad, utána feltolod odinnal a leszedett stock rom-ot. A leírás szerint előtte egy factory reset is kell, mielőtt a stock romot felteszed, de már nulláztál.
Nekem, amikor próbálgattam, akkor a ics-ről (4.0.4.) jb-re (4.1.1.) nem kellett FR, de 4.1.1-ről 4.1.2-re valamiért igen. Persze lehet, hogy ez csak nálam alakult így.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről