0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or LoginItt már vannak árak is és némelyik rendelhető ..
Ez a dokkoló vezeték nélküli?
Nem.
Akkor mitől villant fel a kijelző mikor rátette?
Ott a pöcök
Igen,azt láttam hogy ott van egy pöcök,de ha nincs a töltő bedugva a villanyhálózatba akkor ugyanolyan mintha egy tök átlagos kábelt dugnál a készülékbe aminek a másik vége is a kezedben van.
Rádugtam az S2 mhl adapterét az S3-ra és csodálkozva tapasztaltam hogy nem működik. Most az S3-ra másmilyen kell? Valaki próbálta már? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Én is rendeltem egy S2 MHL-t az S3-hoz. De olvastam egy fórumon, hogy nem kompatibilis valamiért a kettő.
Most akkor melyik tok a jó ? konkrétan és s2 höz sem használtam semit, de s3ra már lehet kellene.Szilikon tok vagy keményebb műanyag tok ?Vagy a bőr beledugós tok?
Ezt neked kell eldöntened hogy neked melyik a jó.Én munkalegyemen flip-esben tartom,máshol meg vagy semmiben vagy szilikonosban.
Bocsi nemtok szerkeszteni.Ez nem néz ki rosszul vajon jó is lehet ?
moco biztos örülne neki,van rajta csuklópánt befűző.
Szerintem elnézted én nem látok rajt a sarokba az a kis luk a hangszóró kis dupla lukacskája.
Azta.Olyan meggyőzően írtad hogy majdnem elhittem. A hangszóró felől van a kamera mellett.Én arra gondolok ami a store szó s betűje mellett van balra.
Bocsi nemtok szerkeszteni.Ez nem néz ki rosszul vajon jó is lehet ?visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login