0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Azt látod a triangle awayba is, ahhoz nem kell a jig!
Én rendeltem egy szilikon tokot innen You are not allowed to view links. Register or LoginAbba bízok h valami ilyesmi lesz,mert ha pofára esik talán megvédi a kis perem ami magasabb a kijelzőnél :
Nekem idáig Brando volt mindig. Gondoltam ezt kipróbálom, másnak bevált. Talán nem fog felpöndörödni a szélén :O Tapatalk Galaxy S III
Szia!Meg kaptad már azt a fóliát ami az elő és hátlapra rendeltél?Esetleg ha igen és fel is tetted a kütyüre akkor egy pár képet dobnál fel róla?Érdekelne hogy mutat rajta.
Én leszek közöttetek a fekete bárány,se fóliát,se tokot nem kap...Az SGS is így volt másfél évig,és egy 4 mm-es karc volt,amit sikerült rátenni.
Én valami olyasmit szeretnék, hogy fém hátlap, de legyen hozzá flip is.
Én is hasonlóan járok el. Semmi, Utolsó készülékem amire sikerült karcot tenni az még az Omnia2es volt. S/S2 semmi, pedig nem tokoztam és nem fóliáztam. Nem véletlen olyan jó hírű a gorillaglass. Talán erre veszek egy flip covert mert jól néz ki és keményebb az a hátlap.
Én ezt a tokot vettem hozzá:You are not allowed to view links. Register or LoginUK-ből érkezik így hamar itt lesz (ahogy remélem az S3-asom is )
Én is megvettem ezt a tokot, kicsit nagyobb 2db galaxy s3 is belefér De talán ha megkapja a szilikon tokot a telefon, akkor nem fog lötyögni benne nagyon )
Ma meghozta a postás. Június 10-én rendeltem.Adtak EU szabványos 230 V-os csatlakozót is hozzá.You are not allowed to view links. Register or LoginMost már 4 db aksim van. Inkább ilyet cipelek magammal, mint egy 5000 mAh-s hatalmas külső akkumulátort, amit vezetékkel kötök az SGS3-ra, aztán ott lifeg a végén.
Erről van valakinek tapasztalata?Sebesség, megbízhatóság?Hamisítvány?Lap alján:Sandisk 32GB microSDHC 5év garanciaClass x mennyi lehet?You are not allowed to view links. Register or Login