2024, 11 22, 19:52:48
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III Tartozékok  (Megtekintve 234449 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
Re: SGS III Tartozékok
« Reply #1200 Dátum: 2013, 04 28, 23:54:54 »
Hali!
Hasznnál valaki You are not allowed to view links. Register or Login tok-ot? Sokat vastagít a készüléken? Fehéren hogy néz ki a fekete tok?
Köszi!

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #1201 Dátum: 2013, 04 29, 05:20:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tudsz adni linket hozzá? Esetleg olyat, ahol meg is lehet venni, mert pl az amazonn csak US only volt.
Köszi.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1202 Dátum: 2013, 04 29, 09:37:05 »

Köszi
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető saca

• Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
« Reply #1203 Dátum: 2013, 04 30, 13:39:44 »
És ki az akinek van tapasztalata vele?Mondd a nevét  :D
Ok,gondolom kérdezni akartál.Otterbox-al nincs tapasztalatom,ellenben ballistic-al igen,ami kb ugyanaz.Már jó pár hónapja használom és eddig jól teljesített.Volt hogy elejtettem a telefont és meg se kottyant.

Nekem van Otterbox tokom,a defender,tehát az övcsipeszes változat. Nagyon strapabíró,egyedül a külső gumi van megnyúlva a sarkokon,de az gondoloom azért,mert álandóan tapogattam a szélét. Ejtettem le már benne a telefont és kibírta,semmilyen baja nem lett,a toknak sem!!!
Csak ajánlani tudom,megéri a pénzt érte... ilyet vettem még szeptemberben:

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #1204 Dátum: 2013, 05 11, 09:33:48 »
Vettem egy Brodit passzív tartót. 18.000 huf volt, de baromi jó. Talán az az egy dolog zavar, hogy állítva kell használnom a telefont navigációra. Viszont végre egy olyan tartó, ami nem esik le, nem recseg, és nem mozdul el, ha nyomkodom a telefont. Ez már a negyedik, de végre tényleg jó.
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1205 Dátum: 2013, 05 11, 11:16:48 »
Sziasztok!
Sikerült elhagynom a fehér gyári fülesről az egyik szilikon kis harangot!Tudom hogy van a dobozban tartalék,de azok méretben nekem nem felel meg.Hol tudnám be szerezni?Vagy egyáltalán van lehet külön kapni valahol?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
  • PDA: OnePlus 6
« Reply #1206 Dátum: 2013, 05 11, 19:03:53 »
Sziasztok!
Sikerült elhagynom a fehér gyári fülesről az egyik szilikon kis harangot!Tudom hogy van a dobozban tartalék,de azok méretben nekem nem felel meg.Hol tudnám be szerezni?Vagy egyáltalán van lehet külön kapni valahol?

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: SGS III Tartozékok
« Reply #1207 Dátum: 2013, 05 12, 10:37:09 »
Köszi!

Enyimé I9300

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #1208 Dátum: 2013, 05 12, 20:12:43 »
Hali!
Valaki lemérné nekem a gyári MicroUSB kábelt? Csak akkor bontanám ki a sajátom, ha hosszabb mint ami van itthon másik.
Köszi!

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető Zoli-s3

• easy andro ID
  • PDA: P30pro; One+2(A2003); HTC One(M7); SGSIII(i9300)
  • PDA ROM: 9.1; 3.10.49(LP5.1.1)Oxy2.1.2; 3.62.401.1 (JB 4.3 gyári) Sense 5.5; XXELLA (JB 4.1.2)
« Reply #1209 Dátum: 2013, 05 12, 20:21:37 »
Hali!
Valaki lemérné nekem a gyári MicroUSB kábelt? Csak akkor bontanám ki a sajátom, ha hosszabb mint ami van itthon másik.
Köszi!

Pontosan 1 méter hosszú.

Nem elérhető makkmaci

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXELKC
« Reply #1210 Dátum: 2013, 05 15, 03:01:12 »
Sziasztok, korábban érdeklődtem a tartozékok, konkrétan eredeti autós tartó, autós töltő és Flip Cover után, nos végre sikerült beszereznem az említett tartozékokat.

A szegedi MM-ban sikerült hozzájutnom a tartóhoz és töltőhöz, viszont szürke színű Flip Cover nehezebb volt, sokat kerestem mire megtaláltam, de a lényeg hogy kipipálhattam virtuálisan  :ok:

A most felmerült kérdésem az lenne, hogy találtam a Micro Sim-hez műanyag adaptert és kérdeztem az eladótól, hogy problémamentesen behelyezhető az adapter egy Nokia 6230i és 6500 slide készülékekbe, de sajnos nem tudott egyértelmű választ adni.
Megvenni nem akartam ( függetlenül, hogy nem egy eget verő összeg ), kipróbálni sem tudom, mivel nagy a táv.

A kérdésem ( tudom, nem egészen ide vág, de kapcsolatos a S3 micro sim kártyája miatt ) tehát , ha valaki biztosan tudja, tapasztalta, hogy a műanyag adapterek ( amelybe a micro sim kártya behelyezhető ) használhatóak a fent említett két készülékbe, kérjem írja meg.

Köszönöm és üdv...

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #1211 Dátum: 2013, 05 15, 20:18:23 »
Sziasztok, korábban érdeklődtem a tartozékok, konkrétan eredeti autós tartó, autós töltő és Flip Cover után, nos végre sikerült beszereznem az említett tartozékokat.

A szegedi MM-ban sikerült hozzájutnom a tartóhoz és töltőhöz, viszont szürke színű Flip Cover nehezebb volt, sokat kerestem mire megtaláltam, de a lényeg hogy kipipálhattam virtuálisan  :ok:

A most felmerült kérdésem az lenne, hogy találtam a Micro Sim-hez műanyag adaptert és kérdeztem az eladótól, hogy problémamentesen behelyezhető az adapter egy Nokia 6230i és 6500 slide készülékekbe, de sajnos nem tudott egyértelmű választ adni.
Megvenni nem akartam ( függetlenül, hogy nem egy eget verő összeg ), kipróbálni sem tudom, mivel nagy a táv.

A kérdésem ( tudom, nem egészen ide vág, de kapcsolatos a S3 micro sim kártyája miatt ) tehát , ha valaki biztosan tudja, tapasztalta, hogy a műanyag adapterek ( amelybe a micro sim kártya behelyezhető ) használhatóak a fent említett két készülékbe, kérjem írja meg.

Köszönöm és üdv...
Az adapter nem kompatibilis egyetlen készülékkel sem, csak a kisebb SIM kártyát a megfelelő pozícióba hozza. Okosan szerintem használhatónak kell lennie.

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #1212 Dátum: 2013, 05 15, 20:50:21 »

Köszönöm és üdv...
Néhány MobilArénás tesztben olvastam vagy MATV-ben mondták, hogy volt náluk olyan készülék, amibe beleragadt az ilyen adapter, szervizben tudták kiszedni.

Pontosan 1 méter hosszú.
Köszi!

Akkor én is kérdezek:
Van egy 0,85A-es töltőfejem, most azt használom. Szerintetek látványosan gyorsabban töltene, ha az 1A-est használnám vagy kevésbé merülne használat/játék közben?
Köszi!

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1213 Dátum: 2013, 05 15, 20:58:56 »
Néhány MobilArénás tesztben olvastam vagy MATV-ben mondták, hogy volt náluk olyan készülék, amibe beleragadt az ilyen adapter, szervizben tudták kiszedni.
Köszi!

Akkor én is kérdezek:
Van egy 0,85A-es töltőfejem, most azt használom. Szerintetek látványosan gyorsabban töltene, ha az 1A-est használnám vagy kevésbé merülne használat/játék közben?
Köszi!
Látványos különbségnek nem mondanám,de némi különbség talán lenne.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Zsoltinho17

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy A5 2016
  • PDA ROM: 6.0.1
« Reply #1214 Dátum: 2013, 05 22, 23:57:34 »
Galaxy S3ra keresnék elfogatható árban Otterboxot.aki tud az irjon már nekem.előre is köszönöm.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1215 Dátum: 2013, 05 23, 05:09:16 »
Galaxy S3ra keresnék elfogatható árban Otterboxot.aki tud az irjon már nekem.előre is köszönöm.
Ebay

Nem elérhető Ben2488

• PDA: LG G2 D802 ;Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000)
  • PDA ROM: CarbonROM ,Stock*Root*
« Reply #1216 Dátum: 2013, 05 23, 21:22:25 »
Hali!
Hasznnál valaki You are not allowed to view links. Register or Login tok-ot? Sokat vastagít a készüléken? Fehéren hogy néz ki a fekete tok?
Köszi!

Hali én használok ilyet és hát vastagít rajta, de megszokható, és 1-2 nap után már észre sem vehető. Az én tokomnál a gombok nyomkodása volt kicsit nehéz a elején, de már be van járatva :) Azt hogy fehéren hogy néz ki azt nem tudom mert kék telóm van de összességében egy nagyon jó tok.

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #1217 Dátum: 2013, 05 23, 21:30:44 »
Hali én használok ilyet és hát vastagít rajta, de megszokható, és 1-2 nap után már észre sem vehető. Az én tokomnál a gombok nyomkodása volt kicsit nehéz a elején, de már be van járatva :) Azt hogy fehéren hogy néz ki azt nem tudom mert kék telóm van de összességében egy nagyon jó tok.
Köszi, közben meg lett az S3 és az S-Line is  :D

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #1218 Dátum: 2013, 05 28, 13:57:40 »
Melyik az a fajta,márkájú fólia,ami a legkevesebbet ront a képernyő minőségén és nem gyűjt ujjlenyomatot?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető FifiTheReal

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: WanamLite XXEME2 V6.8 saját szájízre faragva + Siyah v1.9.1
« Reply #1219 Dátum: 2013, 05 28, 16:38:54 »
Melyik az a fajta,márkájú fólia,ami a legkevesebbet ront a képernyő minőségén és nem gyűjt ujjlenyomatot?
Amelyiket nem teszed fel  :D

Bocs, de nem bírtam kihagyni, főleg úgy, hogy most olvastam végig a ragacsfoltos gondjaidat a szomszédos topicban.

Komolyra fordítva, én még az S3 vétele előtt beszereztem az invisibleshield-et, de pár hónap után elszíneződött  - holott a nokia 5800-on évekig bírta - és visszaküldtem. Persze kaptam helyette másikat, de az kb. 1 hét alatt ért ide, így addig nem volt rajta semmi, azóta meg lusta voltam feltenni, így nem használok már fóliát. Mindenek kb. 4 hónapja és nem érzem úgy, hogy karcos lenne a kijelzőm. Hetente egyszer ráfújok clean ablaktisztítóval és letörlöm puha ronggyal.  :ok:
Én már nem ragasztgatok rá semmit, ez olyan, mint zokniba lábat mosni vagy ... korhatáros smile.

Ugyanitt bontatlan invisibleshield fólia elő és hátlapra kedvezményesen eladó.  ;)
Komolyan megválnék tőle, ha valakit érdekel.

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #1220 Dátum: 2013, 05 28, 17:19:25 »
Amelyiket nem teszed fel  :D

Bocs, de nem bírtam kihagyni, főleg úgy, hogy most olvastam végig a ragacsfoltos gondjaidat a szomszédos topicban.

Komolyra fordítva, én még az S3 vétele előtt beszereztem az invisibleshield-et, de pár hónap után elszíneződött  - holott a nokia 5800-on évekig bírta - és visszaküldtem. Persze kaptam helyette másikat, de az kb. 1 hét alatt ért ide, így addig nem volt rajta semmi, azóta meg lusta voltam feltenni, így nem használok már fóliát. Mindenek kb. 4 hónapja és nem érzem úgy, hogy karcos lenne a kijelzőm. Hetente egyszer ráfújok clean ablaktisztítóval és letörlöm puha ronggyal.  :ok:
Én már nem ragasztgatok rá semmit, ez olyan, mint zokniba lábat mosni vagy ... korhatáros smile.

Ugyanitt bontatlan invisibleshield fólia elő és hátlapra kedvezményesen eladó.  ;)
Komolyan megválnék tőle, ha valakit érdekel.

Arra gondoltam azzal tüntetem el.:D
Egyébként én is utálom a fóliát.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #1221 Dátum: 2013, 05 28, 22:52:53 »
Magyar nyelvű Androidos billentyűzetről tudtok? BTs ha lehet és BTs egér is érdekelne :-)

Tapatalk Galaxy S 4

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1222 Dátum: 2013, 06 01, 14:22:35 »
A hátlapon lévő samsung feliratról leesett az N betű. Mit tehetek? Ez garanciás eset?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1223 Dátum: 2013, 06 01, 14:31:52 »
A hátlapon lévő samsung feliratról leesett az N betű. Mit tehetek? Ez garanciás eset?
Na ez érdekes,egyre többen írnak itt ilyen problémákról.Egy s,g és most egy n betű.
A teljes körű garanciába természetesen a hátlap is beletartozik.

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1224 Dátum: 2013, 06 01, 15:18:33 »
Na ez érdekes,egyre többen írnak itt ilyen problémákról.Egy s,g és most egy n betű.
A teljes körű garanciába természetesen a hátlap is beletartozik.
Lassan összeáll az egész Samsung felirat :D