Szia. Azt meg lehet vele oldani, hogy kersztbe irányítod a két kártyát, hogy amikor az egyikkel telefonálsz és éppen akkor a másikon beszélsz foglalat jelezzen ne pedig, hogy "a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható"?
Gondolom igen.
Te milyen kártyákkal használod?
"Extra bizarr" dologra készülök , mivel dual boot-os most a telefonom, lehet egy ilyen dual sim-el is beújítanék. T-s kártya Cr Rom , Vodás kártya Palesztín Rom. Mintha két különböző S3-am lenne. (Van olyan ismerősöm aki a privát kártyája miatt két S2-essel járkál) A privát telefonom (defy) meg kuka.
Az,hogy ha átirányítod a hívást ha nem vagy elérhető,az nem a dual sim adaptertől függ.
De,a telefon mindig csak egy kártyát tud kezelni.Fel lehet úgy fogni nem kell ki be rakosgatni az egyik,másik kártyát ha egy telefonnal kettőt használsz,hanem a cserét egy gombnyomással el tudod intézni.
NEm valódi dual sim. Én úgy oldottam meg,hogy szólok minden ismerősömnek,hogy a régi számomon keressenek és az újjal hívom őket.Az a baj valódi dul simes(két modem) nincs olyan teló ami egyéb tekintetben meg megközelítené az S3-at:-(
Nekem is szokott két rom egyszerre fenn lenni,pont most nincs:-) De egy újra bebotolás sokkal több idő mint a dual simmel feltelepülő progi használatával váltani a kártyákat. Pont az a lényege nem kell az egész telót újraindítani,csak a modem részét.....
HA s2-es elég akkor már ez majdnem olyan erős mint az S2,és már valódi egyidejú elérhetőséget biztosít.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login