0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ez a teljes funkciót megosztó cucc (nem csak képek/videók) olyan TV-knél amiben csak sima allshare van ugye?
Milyen tv teszi feleslegessé?Amúgy engem is érdekel az eszköz!
Az újabb samsungokban már benne van. Azoknál felesleges.
Mi a neve ennek a funkciónak? Az All Share play csak a képeket, videókat, zenéket visz át! Azt tudja az én tv-m is! Nekem viszont az kell hogy egy az egyben vigye át a telefon képét! Pl. a tv-n böngésznék a telefon segítségével! Ezt biztos, hogy tudja?
AllShareCast a neve,az mindent visz-játékot is
A Samsung oldalon egy példa egy tv leírásából:"Smart Megosztás: Allshare (Powered by DLNA) elérhető AllShare Play elérhető WiFi Direct elérhető"Ezek között ott van az említett funkció?
nincs ,az en tv-m is ezeket tudja es csak a kis kutyuvel lehet tükröz ni. eppen azert adom el mert ez nekem eleg, csak az elozo tv miatt vettem
sajnálom, hogy a privát üzenetem válaszra sem méltattad...
az all share cast egy samsung szabvany. kepeket, videokat, zeneket lehet streamelni az eszkozok kozott. a telefon kepét az all share cast dongle-el lehet tükrözni.
Ha tudnám h az S4 hez is jó lesz, tuti vennék :-) Note 2 be is van ez a funkció? Tapatalk Galaxy S III
igen a Note 2 is támogatja és több mint valószínű, hogy az s4-el is fogja.
Esetleg újabb tapasztalat valakinek ezzel kapcsolatban?You are not allowed to view links. Register or Login
Ez engem is érdekelne. Ha működne normálisan szívesen beruháznék rá én is.
Én vettem ,de nem tudom ,megcsinálni,hogy mindkét kártyát lássa:-( Én is vennék még ,még drágábban is,csak tudjam,hogy frankó.Lehet csak én rontom el valami kis piti dolgon a beállítást:-( HA valaki ki szeretné próbálni kölcsönadom BP 13-ker környéke.Keressen privátban.
Nem hinném, hogy te rontottad volna el. Viszont van a neten több ilyen megoldás. Drágábbak is. Majd próbálok én is szétnézni, mert jó lenne valami használható cucc. Tudnám használni a céges meg a privát kártyámat egyszerre nem kellene 2 telefon vagy viber-el bohóckodni ha nincs 3G.
A galaxy SIII terén még új vagyok, kérdésem az, a galaxy S autós (gyári) töltője jó e a III-hoz, vagy esélytelen?
persze, hogy jó, az is micro usb... mármint ha csak töltő. ha tartó is, abba valszeg nem fog beleférniSent from SGS III GT-I9300
Csak töltő, természetesen....vagy inkább ez a praktikusabb:You are not allowed to view links. Register or Login