Ezt az emilt kaptam tegnap a Telenortól!
Samsung Galaxy S III - Night shopping a Mammutban, 2012. június 5. 16:00
Beérkező levelek
x
Telenor You are not allowed to view links.
Register or
Login19:54 (5 órája)
címzett: saját magam
Tisztelt Érdeklõdõ!
Szeretné az elsõk között megvásárolni a Samsung Galaxy S III csúcskategóriás készüléket?
Tartson velünk a Mammutba 2012. június 5-én délután! 17:00 órától a Mammut II bevásárlóközpont földszintjén szórakoztató programokkal várjuk a Samsung Galaxy S III szerelmeseit, 19:00 órától pedig különleges meglepetéssel készülünk azok számára, akik meg szeretnék vásárolni az „életre kelt” telefont.
Az elsõ 200 ügyfél számára, aki új elõfizetéssel, vagy bónusz programban hûséggel vásárol Samsung Galaxy S III készüléket, különleges ajánlatunk van:
Samsung Galaxy S III vásárlás esetén 0 Ft-ért elérhetõ a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Hipernet 21 elõfizetéssel, 2 éves tarifahûséggel, valamint a hûség teljes idõtartama alatt 50% kedvezménnyel a Hipernet 21 havidíjára.
Ahhoz, hogy az elsõ vásárlók között lehessen, jöjjön a Mammutba minél elõbb, és kérjen sorszámot a Mammut II földszintjén található regisztrációs pultoknál! Mi már 16:00 órától ott leszünk, ekkortól kérheti sorszámát (ezt csak a pultoknál teheti meg, az üzletekben erre nincs lehetõség).
A fenti kedvezményes ajánlat a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 vásárlására ügyfelenként egyszer vehetõ igénybe. Az ajánlat csak 2012. június 5-én 19:00 órától, a Mammut bevásárlóközpontban található Telenor üzletekben, a készlet erejéig érvényes. Az új elõfizetõk esetében a Telenor az
ÁSZF szerint elõleget kér, melyet a késõbbiekben az ügyfél havi számláiból jóváír.
Fontos tudnivalók a Mammutban található üzletek június 5-i nyitva tartásával kapcsolatban:
A Telenor Mammut I magasföldszintjén és második emeletén található üzlete 2012. június 5-én 18:00 óráig tart nyitva az ügyfelek számára. A Mammutban található Telenor üzletek 18:00-19:00 óra között zárva tartanak. 19:00 órától az üzletben kizárólag Samsung Galaxy S III készüléket értékesítünk azoknak, akik elõtte sorszámot kértek a Mammut II bevásárlóközpont földszintjén található regisztrációs pultoknál. A Samsung Galaxy S III értékesítés a készlet erejéig tart.
Találkozzunk az eseményen!
Üdvözlettel:
Telenor