Sziasztok!
Nyitottam egy topikot a buherátoroknak is
Kezdésnek egy megoldást szeretnék megosztani veletek akik lockolt bootloaderrel rendelkeznek.
Ugyebár a FreeXperia project keretein belül a (SONY)Ericsson biztosítja a 'szabadságot' a 2011es modelljeire. Viszont néhány hálózatfüggő készüléknél nem lehet feloldani a bootloadert, ami azt eredményezi hogy nem tudsz főzött romot feltenni.
Néhány napja viszont elérhetővé vállt a 4es frissítés sebezhetőségének és egy ötletnek köszönhetően egy olyan eljárás ahol meg lehet kerülni a lockolt bootloadert.
A You are not allowed to view links.
Register or
Login lesz a cél.
Maga a ROM a gyári ICS 4.0.3 FW .562-ra épül tehát első lépésben ezt kell feltenni ha még nem ez lenne fent.
1) FW: Én nagyon nem bonyolítottam túl, a WOTAN-nal feltettem a megfelelő ICS-t. (Persze a SEUS is megteszi)
2) ROOT: You are not allowed to view links.
Register or
Login USB Debugging módot és az Ismeretlen forrásokat kell bekapcsolni. PC-re rádug. Zip kitömörít, , runme.bat és már rootolva is van a gép
3) CWM: Marketről telepíteni kell a CWM telepítőt: You are not allowed to view links.
Register or
Login4) ROM: A romot (You are not allowed to view links.
Register or
Login) töltsd le a memóriakártya clockworkmod/backup/ könyvtárába.
5) CWM: Indítsuk el a telefont Recoverybe (bekapcsoláskor amikor felvillal kéken a led, akkor a az alsó hangerőgombot kell nyomogatni. Backup and Restore Menu, majd ott a Restore opcióval ki kell választani a kitömörített backupt.
Reboot és ennyi..
6) UPDATE: Ha ez megvan, akkor You are not allowed to view links.
Register or
Login az első HSZ-ben találsz update.zip-et az aktuális verzióhoz, amit CWMből tudsz majd feltenni.