0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Valaki mondja már meg hol lehet találni működőképes camera 4.2-t?
Köszönöm Rizsi, de ezt már megtaláltam. ha újraindítom a telefon már nem működik.
Rizsi magyar a telódon a nyelv vagy angol?
Sziasztok!Tudtok olyan PC alkalmazást, amiről lehet irányítani (használni) a HOX-ot root nélkül?Elég feltűnő munkahelyen nyomkodni, így fel sem tűnne senkinek.Még nem nyitottam..Előre is köszi.
Tudtok ajánlani valami olyan videó lejátszót, ami viszi szépen a HD filmeket? A gyári lejátszó viszi, csak hang nincs hozzá Töltöttem le Playről párat (Rock player, Mobo video), de egyik bénább mint a másik
Dice player! Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Már szedem is! Köszönöm!Meglepődve tapasztalom, hogy a Chrome nem tördeli a sorokat nagyításkor. Ez tényleg ilyen béna, vagy lemaradtam valamiről? Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Na igen, a google kezdte el a flash üldözését először. Furcsa, hogy sok hasznos és értékes dolgot letettek már az asztalra és erre csinálnak egy ilyen kaki böngészőt ami alap dolgokat nem tud. Pedig az asztali géppel történő szinkronizálás tetszene. Marad a Dolphin-browser. De vannak ilyen dolgai a google-nek. Pl. nem értem miért kellett 3 ev, hogy rafekudjenek arra amivel az Apple kezdte...a gordulekeny kezelhetőségre. 1.6-al kezdtem, már 4.0.4-nel járok, de meg most jutnak el oda (3 ev után hogy erre odafigyeljenek). Vagy a másik a kontaktokhoz csatolt képek minosege. 2012-ben meg mindig nem megoldhato az élvezhető minőségű képek csatolasa a nevjegyekhez. Szerintem ez gáz Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Egy ilyen program engem is érdekelne Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
...Vagy a másik a kontaktokhoz csatolt képek minosege. 2012-ben meg mindig nem megoldhato az élvezhető minőségű képek csatolasa a nevjegyekhez. Szerintem ez gáz Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Nálam 4.1.1 van fenn és teljesen jó minőségű képek vannak telkönyvben, de havernál tényleg gáz 4.0.4-nél.