2024, 12 18, 18:02:00

Szerző Téma: X. Pda Fan Club találkozó - Randi a GalaxyS 3-mal :)  (Megtekintve 73186 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
Re: X. Pda Fan Club találkozó - Randi a GalaxyS 3-mal :)
« Reply #200 Dátum: 2012, 06 02, 17:25:55 »
Ja és fényképeztem is. :) Sajnos a vászon lyukacsos, amire vetítettünk, ezért az előadás anyaga gyengén olvasható. You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #201 Dátum: 2012, 06 02, 17:39:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy megnyugodjanak a kedélyek, csak azért írom le, hogy most szerencsére nem volt olyan nagy a visszamaradt, kifizetetlen számla. 1 korsó sör, 2 kávé és jó pár üdítő és kristályvíz. Durván 3000 Ft, és mindez 3 asztaltól. Lehet egyszerű feledékenység is. :hmm: Mindenesetre jó lenne, ha legközelebb az illetékesek jobban memorizálnának, vagy pl. ilyen hasznos dolgokra használnák a PDA-jukat, mint a jegyzetelés, ahogy Gabes is javasolta.
Az viszont nagyon durva, hogy valaki az asztalon hagyott pénzt teszi zsebre, mert azt nem lehet "véletlenül" csinálni, legyen szó bármilyen összegről is. >:(

Az Üvegtigris jut erről az eszembe...  :D

Meg kell oldani azt a roppant egyszerű dolgot, hogy csak azt kapja meg valaki, amit ki is fizet.
Nem nehéz, még nekem is megy...
De akit én láttam, mindenki így csinálta.
Nem is az összeg nagyságáról van szó, hanem az elvről.
Nem is vagyok hajlandó megpróbálni sem elképzelni, hogy nem szándékos dolog ez.  >:(
Bevallom, egyszerűen a következő találkozóhoz való kedvemet csökkenti az ilyen dolog.
Nem vagyok álszent, valóban csak minimálisan csökkenti, de felháborít a dolog.
Ha most (fogjuk rá) kis összegről is van szó, nem az első eset ez és volt ennek a sokszorosa is már az, amit azok fizettek ki, akiknek az egész találkozó létrejöttét köszönhetjük!
(Tanácsoltam már a belépődíj szedését, ők elutasították, fenntartom a javaslatom.)
Minden tali után előfordult ez és nekem a gyomrom forog az ilyen emberektől.
Kérem azt, aki a kis kajáját, ücsikéjét nem tudja kifizetni, legközelebb jelezze ezt előre, összedobjuk neki!!!
Ígérem, még egy kávé is belefér, de ne legyen ilyen féreg!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #202 Dátum: 2012, 06 02, 17:48:55 »
Hogy szebb dologról is szó essen, nagyon örülök, hogy ismét köztetek lehettem és csöpp agyam adatbázisát tovább terhelendő további arcok kerültek a nick-ek mellé.  :)

Köszönet a szervezésért!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #203 Dátum: 2012, 06 02, 18:21:45 »
Hogy megnyugodjanak a kedélyek, csak azért írom le, hogy most szerencsére nem volt olyan nagy a visszamaradt, kifizetetlen számla. 1 korsó sör, 2 kávé és jó pár üdítő és kristályvíz. Durván 3000 Ft, és mindez 3 asztaltól. Lehet egyszerű feledékenység is. :hmm: Mindenesetre jó lenne, ha legközelebb az illetékesek jobban memorizálnának, vagy pl. ilyen hasznos dolgokra használnák a PDA-jukat, mint a jegyzetelés, ahogy Gabes is javasolta.
Az viszont nagyon durva, hogy valaki az asztalon hagyott pénzt teszi zsebre, mert azt nem lehet "véletlenül" csinálni, legyen szó bármilyen összegről is. >:(
Legyen a következő egy nagy réten, pokrócok, otthonról hozott piknik kosárkák, házi süti, pipicombi, zsíros döfi hagymával ;)
A samsung mobilers talin voltak biztonsági emberek, egy párost vissza is fordítottak a pénztárhoz. Mivel én hajlamos vagyok bízni az emberekben, általában nem tudom hol, kinél hagyom el a telefonomat, ipad-emet. Sajnálnám, ha olyan emberek is keverednének közénk, akik ilyesmire utaznak. Ezért szeretem a kitűzőket, az előzetes feliratkozást, bár mint látjuk ez sem biztosíték semmire.
Egyszer vert át egy itteni ismerős, virágot rendeltetett velem az akkori barátnőjének a névnapjára, mert külföldön tartózkodott. Nyilván a kapcsolat azóta megszakadt, mert azóta se láttam se az illetőt, se a pénzemet. Ráadásul még jár ide fórumozni.... Költse gyógyszerre azt az összeget, két év távlatából támogatásként fogom fel. Remélem olvassa...
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető abassc

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: MIO C520/Igo primo2.0
  • PDA: galaxy S5
  • PDA ROM: Gyári Lollipop 5.0
« Reply #204 Dátum: 2012, 06 02, 18:28:25 »
Sziasztok!
Bár én most voltam elöször ilyen talin de nagyon jó volt ennyi telefonmániás emberrel találkozni.Igaz a csókolom mellőzése nem jött össze Patience-nél mivel feliratkozásom után már nem olvastam:-) .Bocsi:-) .Jó volt az egész buli.A hely is.Minden.Azt hittem csak egy telót hoz a srác erre 8 az tök jó volt.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: X. Pda Fan Club találkozó - Randi a GalaxyS 3-mal :)
« Reply #205 Dátum: 2012, 06 02, 18:48:13 »
.Azt hittem csak egy telót hoz a srác erre 8 az tök jó volt.

ízlelgessük csak.... teló, teló, teló, teló...

hmmmm.....

fórumszabályzat 1. pont ? ;)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető abassc

• Navigáció / Navigation: MIO C520/Igo primo2.0
  • PDA: galaxy S5
  • PDA ROM: Gyári Lollipop 5.0
« Reply #206 Dátum: 2012, 06 02, 19:38:00 »
Így beleszaladjak elsőre.Bocs.:-)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #207 Dátum: 2012, 06 02, 19:39:14 »
Ezeket nagyon szomorú olvasni... :( Akár előfordulhat, hogy rendelt étel - ital nem kerül kifizetésre feledékenységből, de pénz nem tűnhet el asztalról! Ez hihetetlen! >:( Vagy a pincér gondolta, hogy borravaló...
A legegyszerűbb megoldás valóban az, hogy rendeléskor azonnal fizetni keljen, és akkor nincs ilyen kellemetlenség és rossz szájíz.  :hmm:

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #208 Dátum: 2012, 06 02, 19:54:07 »
Ezeket nagyon szomorú olvasni... :( Akár előfordulhat, hogy rendelt étel - ital nem kerül kifizetésre feledékenységből, de pénz nem tűnhet el asztalról! Ez hihetetlen! >:( Vagy a pincér gondolta, hogy borravaló...
A legegyszerűbb megoldás valóban az, hogy rendeléskor azonnal fizetni keljen, és akkor nincs ilyen kellemetlenség és rossz szájíz.  :hmm:
Maradjunk abban, hogy a pincér hitte borravalónak! :) Nem akartam én ekkora dolgot kirobbantani. Én voltam a hülye miért hagytam kint.Mindenki tudja Magyarországran élünk...  Én ebből csak annyit vonok le, hogy a kütyüket azért viszem, hogy nyomkodni lehessen. Viszont beszélgetni is akarok ezért az asztalon hagyom had nyomkodja az aki meg akarja nézni de így...
Jó pár talin ültem már Gabes mellet. Ő a pincértől kér mindig egy papírt oda szépen írogatta fel, hogy miket kért. Szerintem mindenki megteheti aki bizonytalan abban, hogy mit is rendelt. Vagy a PDA-ba felírja.

Valami rendszert kellene kialakítani, hogy nick név alapján rögzítik vagy nem is tudom hogy. Kérdeztem, hogy van-e sorszámom mikor rendeltem valamit. Mondta a pincér, hogy asztalokra van lebontva a rendszerük. De lehet hogy a pizzéria részéről is jó lenne valami ötlet ők mégis csak többet foglalkoznak vendéglátással mint mi
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #209 Dátum: 2012, 06 02, 20:02:02 »
Mindenki tudja Magyarországran élünk... 
Ez igaz. De ez egy összetartó, segítőkész keresztmetszete az országnak, és nem egy búcsú, ahol a sokaságban mindenféle ember megtalálható. Ezért megdöbbentő ez az eset, de legyen igazam a pincért illetően! :ima:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #210 Dátum: 2012, 06 02, 20:10:34 »
Maradjunk abban, hogy a pincér hitte borravalónak! :) Nem akartam én ekkora dolgot kirobbantani. Én voltam a hülye miért hagytam kint.Mindenki tudja Magyarországran élünk...  Én ebből csak annyit vonok le, hogy a kütyüket azért viszem, hogy nyomkodni lehessen. Viszont beszélgetni is akarok ezért az asztalon hagyom had nyomkodja az aki meg akarja nézni de így...
Jó pár talin ültem már Gabes mellet. Ő a pincértől kér mindig egy papírt oda szépen írogatta fel, hogy miket kért. Szerintem mindenki megteheti aki bizonytalan abban, hogy mit is rendelt. Vagy a PDA-ba felírja.

Valami rendszert kellene kialakítani, hogy nick név alapján rögzítik vagy nem is tudom hogy. Kérdeztem, hogy van-e sorszámom mikor rendeltem valamit. Mondta a pincér, hogy asztalokra van lebontva a rendszerük. De lehet hogy a pizzéria részéről is jó lenne valami ötlet ők mégis csak többet foglalkoznak vendéglátással mint mi
Vannak megoldások, de két pincér 50-60-80 embernél nem vállalja a két papírra írogatást (saját cetli+a vendégé), és a kihozatalkor azonnali fizetést sem. Ha írom saját magamnak mit rendeltem, akkor is el lehet menni fizetés nélkül, az embereken múlik. Utálnám a belépődíjat, és a távozáskori kifizetett számlaellenőrzést is. Marad a bizalom, és a végén az összedobás ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #211 Dátum: 2012, 06 02, 20:12:58 »
Ez igaz. De ez egy összetartó, segítőkész keresztmetszete az országnak, és nem egy búcsú, ahol a sokaságban mindenféle ember megtalálható. Ezért megdöbbentő ez az eset, de legyen igazam a pincért illetően! :ima:
Természetesen voltunk már olyan helyen is, ahol felmerült az étterem általi túlszámlázás gyanúja is, ez sem zárható ki, mint ahogy az sem, amit Te írtál.
Beszéljünk végre jó dolgokról! ;)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #212 Dátum: 2012, 06 02, 20:15:45 »
Beszéljünk végre jó dolgokról! ;)
most kifejezetten jól esett a rántott sajt és a palacsinta amit kértem! :)
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #213 Dátum: 2012, 06 02, 20:35:33 »
most kifejezetten jól esett a rántott sajt és a palacsinta amit kértem! :)
Én is ezt az összetételt választottam, de erősen fogyókúrás kivitelben. Az enyémet a pincér hozta ki. A Tied nem károsodott az eséstől?  :D

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #214 Dátum: 2012, 06 02, 20:38:36 »
Én is ezt az összetételt választottam, de erősen fogyókúrás kivitelben. Az enyémet a pincér hozta ki. A Tied nem károsodott az eséstől?  :D
Az enyém az nem volt zóna adag :D Az autópályán alig bírt a kocsi menni :D
De mit csempésztek az italomba, hogy nem emlékszem az esésre?  :shock:

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #215 Dátum: 2012, 06 02, 22:12:18 »
Basszus, ez durva! Nem gondoltam volna, hogy ilyesmi előfordul ebben a társaságban...
Aláírás

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #216 Dátum: 2012, 06 02, 23:26:50 »
Hát kinek van ilyen menő órája? :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #217 Dátum: 2012, 06 03, 00:37:19 »

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
:taps: :taps: :taps:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #218 Dátum: 2012, 06 03, 07:04:23 »
Fura, mert nekem adott kódót a pincér és arra kértem a rendeléseimet! :)

Nem értem, ha ez a kód macerás nekik és asztalokra írják a rendelést, akkor hogy nem veszik észre, hogy az utolsó emberke fizetésénél még maradt rendezetlen tétel ???

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #219 Dátum: 2012, 06 03, 07:23:46 »
Fura, mert nekem adott kódót a pincér és arra kértem a rendeléseimet! :)

Nem értem, ha ez a kód macerás nekik és asztalokra írják a rendelést, akkor hogy nem veszik észre, hogy az utolsó emberke fizetésénél még maradt rendezetlen tétel ???

Mi jottunk el utoljara haverommal fel 12 korul. Beszelgettunk a pincerekkel jo fel orat. Gondolom addigra mar rendezve volt a sar, mert nekunk nem mondtak, hogy lenne meg tetel ami nincs rendezve. En is szamot kaptam ahogy februarban is. Ezt a hibat csak helyben fizetessel lehetne kikuszobolni. Reszemrol mindegy, mert en az a fajta vagyok aki inkabb meg vissza is kerdez fizettem e? Szoval felolem maradhat a felirasos modszer. Igy viszont fenn all a lehetoseg, hogy legkozelebb is elofordul ilyen:-(

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #220 Dátum: 2012, 06 03, 07:36:08 »
Sziasztok!
Bár én most voltam elöször ilyen talin de nagyon jó volt ennyi telefonmániás emberrel találkozni.Igaz a csókolom mellőzése nem jött össze Patience-nél mivel feliratkozásom után már nem olvastam:-) .Bocsi:-) .Jó volt az egész buli.A hely is.Minden.Azt hittem csak egy telót hoz a srác erre 8 az tök jó volt.
A 8 db az 10 db volt. 8 fehér, 2 kék

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #221 Dátum: 2012, 06 03, 07:40:50 »
Nekem pl. ez most kifejezetten tetszett, hogy nem voltak az asztalok összetolva. Az elején furi volt. Sokkal jobban oda lehet így ülni egy kis kupachoz szerintem.
Amúgy azt lehet csinálni, előre beszámozni az asztalokat. Pl. oda tenni egy cetlit, amin az asztal száma van. Utána amikor már mindenki a helyén van, akkor felírni az asztalszámhoz tartozó társaságot és kész. Meg van az asztal száma és a hozzá tartozó nevek.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #222 Dátum: 2012, 06 03, 10:36:35 »
Nekem pl. ez most kifejezetten tetszett, hogy nem voltak az asztalok összetolva. Az elején furi volt. Sokkal jobban oda lehet így ülni egy kis kupachoz szerintem.
Amúgy azt lehet csinálni, előre beszámozni az asztalokat. Pl. oda tenni egy cetlit, amin az asztal száma van. Utána amikor már mindenki a helyén van, akkor felírni az asztalszámhoz tartozó társaságot és kész. Meg van az asztal száma és a hozzá tartozó nevek.

Moco ez jo otlet. A lelepes veszelye meg igy is fenn all. Viszont igy mar felelossegre vonhato a meglogott szemely a nap vegen. Tul sok adminisztraciot igenyel a pincerek reszerol. Nem hiszem, hogy belemennenek. Meg kell veluk legkozelebb beszelni.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #223 Dátum: 2012, 06 03, 13:20:33 »

De jó így is. :) Sokan irigykedtem rád akkor. :D

Jól éreztem magam én is, bár mint látszott nehezen tudtam elszakadni. :D Elindultam haza, aztán végülis kb másfél óra múlva tudtam csak elindulni. :))

Nem elérhető le_vente

« Reply #224 Dátum: 2012, 06 03, 14:00:59 »
Készen vagyok rá, hogy meggyőzzön valaki arról, hogy nem működik az azonnal fizetés nekem egyszerűnek tűnő műfaja.

Én ittam két cappuccino-t két különböző időpontban és egy forró csokit, amit az asztalhoz hoztak ki.
Mindegyiket azonnal fizettem.
Aki velem egy asztalnál ült, mindenki így csinálta étellel és itallal egyaránt.
Én egy h.ü.l.y.e vagyok, ezt tudjuk. De akkor az asztaltársaim is?
Nekünk ment, ezt leszögezem.
Kérésem: az étterem vállalja fel, hogy mindent azonnal kifizettet és nem az utolsó ottmaradt becsületesen veri le azt, amit SZERINTÜK nem fizettek ki. Bocsánat, nekik sem hiszek!
Tehát, adtam, fizess rendszer az egyetlen járható út. Még a kódos sem, sőt az kevésbé.

Félek, ha az nem lesz, egyszer elmegyünk hozzájuk és lelépünk fizetés nélkül csakis azon jó indulatból, hogy ezt megértessük velük.
Na, az nem háromezer lesz...