Hogy megnyugodjanak a kedélyek, csak azért írom le, hogy most szerencsére nem volt olyan nagy a visszamaradt, kifizetetlen számla. 1 korsó sör, 2 kávé és jó pár üdítő és kristályvíz. Durván 3000 Ft, és mindez 3 asztaltól. Lehet egyszerű feledékenység is. Mindenesetre jó lenne, ha legközelebb az illetékesek jobban memorizálnának, vagy pl. ilyen hasznos dolgokra használnák a PDA-jukat, mint a jegyzetelés, ahogy Gabes is javasolta.
Az viszont nagyon durva, hogy valaki az asztalon hagyott pénzt teszi zsebre, mert azt nem lehet "véletlenül" csinálni, legyen szó bármilyen összegről is.
Az Üvegtigris jut erről az eszembe...
Meg kell oldani azt a roppant egyszerű dolgot, hogy csak azt kapja meg valaki, amit ki is fizet.
Nem nehéz, még nekem is megy...
De akit én láttam, mindenki így csinálta.
Nem is az összeg nagyságáról van szó, hanem az elvről.
Nem is vagyok hajlandó megpróbálni sem elképzelni, hogy nem szándékos dolog ez.
Bevallom, egyszerűen a következő találkozóhoz való kedvemet csökkenti az ilyen dolog.
Nem vagyok álszent, valóban csak minimálisan csökkenti, de felháborít a dolog.
Ha most (fogjuk rá) kis összegről is van szó, nem az első eset ez és volt ennek a sokszorosa is már az, amit azok fizettek ki, akiknek az egész találkozó létrejöttét köszönhetjük!
(Tanácsoltam már a belépődíj szedését, ők elutasították, fenntartom a javaslatom.)
Minden tali után előfordult ez és nekem a gyomrom forog az ilyen emberektől.
Kérem azt, aki a kis kajáját, ücsikéjét nem tudja kifizetni, legközelebb jelezze ezt előre, összedobjuk neki!!!
Ígérem, még egy kávé is belefér, de ne legyen ilyen féreg!