0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
I9000 betegség.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Na akkor sema kernel:Over/underclocking- Nem szoktam használni...nekem alap 1 Ghz-en is gyors, ezért feleslegesnek tartom....ha valaki szereti húzni azért csak óvatosan!Governors- na ez az amiről könyvet lehetne írni! Ez szabályozza a cpu-dat. Onedemand a leginkább csak teljesítményre hangolt, a conservative pedig inkább akksikímélő! Smartassv2 a kettő között....én ezt javaslom. Használd egy ideig ezt és érzed a különbséget a másik kettő között majd. Smoothui- ha hozzáérsz a kijelzőhöz megemeli az órajelet a microlaggok elkerülése érdekében....hasznos!!Scheduler- SIO-t szoktam... na erről is lehetne bőven írni egyszer megtettem de most nem érek rá keresglni..Deepidle- ha zenét hallgatsz kapcs be!Bigmem!!! Ha bekapcsolod akkor 720p felvételt nem tudsz készíteni de megnöveli reboot után a RAModat!! Jön a buszom!!!! Kb ennyi volna.
Köszönöm a kimeritő választ. Valahogy éreztem, hogy ez a helyzet.
Nem tudom de nekem nincs gondom a gps-sle...kopp-koppGps test progival szoktam az agps adatait torolni majd frissiteni net mellett! Ezek utan ha beállt offline is gyorsan rászokott kapaszkodni a holdakra...Jah meg egy fontos dolog! A tsunami romoknál miután feltelepül és bebootol töltsétek le a fasterfix programot és írjátok át hu.pool.ntp-re! Vagy válasszátok az európát!!! Eztán gps test a fentiek alapján.... remélem tudtam segíteni
Sziasztok!Tudom, hogy nem pont ide kéne írnom, de elrontottam kicsit a telefonom Próbáltam helyrehozni odinnal recovery-t, de brick "módba" kapcsolt.Tud valaki valami megoldást, sürgős lenne és nagyon fontos! köszönöm szépen!
Ok download mod vam? Mert akkor 3 fajlos reparttal fel!
van, de nem tudom az mi amúgy fb-n fennvagyok
Megnyitod az Odint, repartnak pipa és betallózól egy Gingerbread romot,pédául egy JVU-t. Ez tartalamazza a 3 file-t, amit az Odinban a megfelelő helyre kell betallózni. Aztán SGS Download mód és FLASH. Ettől rendbejön.Ha kell további infó a FAQ-ban van, talán érdemes lenne elolvasni, ha még nem tetted.
köszönöm, de időközben már megcsináltam mindent, végre újra működik minden amúgy milyen zenelejátszót ajánlotok? poweramp és a google play eddig nem jött be.
Udv!Andoid OS napok óta 34-44%.Mi a franc lehet, nem telepítettem semmi új appot. Deepidle be van a semaban kapcsolva. Lemerítettem kikapcsolásig, feltöltöttem az akkut 100-ra, de továbbra is. Valami ötlet kellene...köszi(2.2 Tsuna, sema 1.2.0s)
Egyszerű! Tedd fel wipepal(2) a 2.3-as sokkal jobbra sikeredett romot!! Akksilag is jobb!
Persze, az addig rendben is van, de attól még nem derül ki, mi történ(hetet)t nálam.Szándékozom feltenni, de tudni szeretném mi okozhat ilyen OS használatot.Hajt a kíváncsiság és a tudás vágy :-)
Az a baj hogy nehéz rájönni...cpu spy: deepidle működik-e?Vagy a futó alkalmazásokban látsz e valamit ami beakadhatott...
...cpu spy: deepidle működik-e?
cpu spy: ez mi? és hol van ez a mi... :-)
Sziasztok!Ma én is felraktam a TsunamISC 2.3-at. Jó gyorsnak tűnik ... De belefutottam egy hibába: az SD kártyát jó néhány program nem találja. A Beállítások - Tárhelynél megvan (fel is csatolom)A Fájlmanager-re is megtalálom az /emmc könyvtárbanDe hol tudnám azt beállítani, hogy a programok is ott keressék?
milyen progarmok?
Lehet tudni mikor jön a 2.4 most CM9-en vagyok de ha kijön akkor biztos hogy felrakom
Nem tudom... miért rosszabb a cm9?Másnál nem volt ilyen kártyás gond...nem tudom én újrahúznám a helyedben
Nem rossz egyáltalán csak romolni akarok Most ugye CM9-et használok sema kernelell nagyon gyors az egész rendszer csak már kijött az új aokp build és ilyenkor szokott lenni új tsunami 2.3-ról mentem CM9-re és így már azt nem akarom vissza tenni csak ha jön új verzió
Szerintem lassan, el kellene menni dokihoz.