0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
felraktam ezt a 2.2-es verziót... tényleg szuper!!Hála Istennek nekem még egyszer sem volt IMEI gondom...
Nekem is csak az sgs3 launcher-el van bajom a widget-ek méretezése nem okés.(pl.: időjárás widget alja nem látszik csak félig)visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login A Nova-val tökéletes.
UpdateMe launcher részében tudod frissíteni! És a hiba orvosolva is van...
Ez a téma vajon működik Tsunamin?You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv!Újra én és ugyan azzal a problémával.Múltkor az volt a gond, hogy néha nem hallottam a másik felet telefonálásnál, csak újraindítás után.Ajánlottátok tegyem fel a "hhb_test2". Megtettem és tesztelgettem, de azóta is fent áll a probléma edit: Eléggé zavaró amikor egy fontosabb hívás jön és nem hallok semmit. Van hogy emiatt napi többször újraindítom a telefont
SpiritFM-et használsz?Ha igen,akkor melyik kiadását?
Az alap spiritet ami volt a romban, de egy nagy szar, mert akárhogy lépek ki állandóan elindul...Tudtommal más nem megy.
Állítólag a 03.19-i állítólag az utolsó hibamentes változat.Próbáld meg ki guglizni valahonnan.Nekem hiba nélkül megy.
Nem kell guglizni. You are not allowed to view links. Register or LoginAnnyit azért hozzátennék, hogy én kizárólag CM romokon használtam, tehát nincs garancia arra, hogy más alatt is jó lesz.
Így valóban könnyebb. Én még anno az általad linkelt dropbox-ból szedtem le.
A 2.2-vel semmi ilyen gond nincs... a spiritnek mi köze ehhez?
Sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül, hogy miként tudnám beállítani azt, hogy amikor hívnak ne csak csörögjön, hanem azt is mondja, hogy ki? A svox és a Mariska fel van telepítve.Előre is köszi!
BeállításokHangkimenet és bementSzövegfelolvasó beállításaiLegalul a SVOX Classic TTS-hez pipaAlapéltermezett motor- SVOX kiválasztaniVezetés mód-pipa.Így felolvas mindent, bemondja a hívó nevét is. Utána a svox beállításaiban tudod finomítani a hangot, hangerőt stb.
Be lehet,úgy is állítani,hogy csak az sms-eket olvassa fel?
Azt hiszem, hogy vagy olvas vagy nem. Ha olvas akkor mindent, ha nem akkor semmit. Nem találtam szűrési lehetőséget.