0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Én legyilkoltam az update me programot tb-vel sokkal jobb így a rom
Én legyilkoltam az update me programot tb-vel sokkal jobb így a rom milyen módon zavart be nálad ez a program? nálam semmi gondot nem okoz.
Semmi nem volt csak eltüntek belőle az opciók de van róla mentésem.Más melyik governost érdemes ezen a romon használi ?teljesítmény és az akku is fontos lenne Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
haha, mire diszkréten kijavítottam pax posztját (hiányzó quote), addigra te is viszed tovább a boltot.egy topikgazdát csak nem fogok javítgatni
Tapatalkról nem tudok írniTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
sema 1.2s -van fent nálam. conservative-Smooth UI-netfilter- Deep Idle vannak bejelölve, és így nagyon szépen megy minden, és úgy tűnik az aksiidőre se lehet panaszom
Tapatalkról nem tudok írni:))Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
ezt a választ nálad kevesebb kockasajttal (tudod már, azok a kék izék a neved alatt ) bíró tagtársaktól sem nagyon lehet elfogadni
Kiegészítem a fenti hozzászólásomat:Az alap ROM-ot tettem fel, 2.1.1, nem cseréltem sem kernelt, sem modemet. Ami benne volt, az maradt.Akkumulátor: Android OS: 90%. Képernyő 2%, Android rendszer: 2% mást nem ír ki.
Az a gondom hogy A Play-ből való letöltés 3G-n nagyon lassú csak pörög de nem indul el maga a Bögészés Play-en gyors csak a Letöltés nem megy wifivel hibátlan most vagy a Modemem rossz vagy a Telenor cseszekszik Szerk:A PC-s Play-ből való telepítés hiba nélkül megy tehát valamit a Google ügyeskedik
...Automata fényerő beállítás kézileg...
szoval a te rendszered nem bírt deepIdle modba menni...
Más: Az UpdateMe felhozta, hogy van újabb ROM, a 2.1.1. Hogy tudom eltüntetni a felső menüsáv baloldaláról ezt a figyelmeztető kis android emberkét, anélkül, hogy frissítenék az új ROM-ra?
Semaphore 1.2 s-el megy normálisan a videórögzítés és lejátszás? Ha igen, akkor kell valami beállítás vagy ahogyan a kernel felmegy, azokkal az opciókkal viszi a cumanit?
Na szép...feltettem a sema kernelt -1.2 s-t-, és bootloop lett a vége....melyik kernelt ajánljátok a cumanihoz? fontos a videofelvétel és lejátszás...köszi
Tényleg jó ez a rom. Tetszik, hogy annyi mindent lehet variálni. Viszont ahhoz kérnék egy kis segítséget, hogy a tárcsázó hangjait, hogy lehet megváltoztatni a nekem megszokott buborékhangra? köszi
Nehezen hinném hogy azt meg lehet változtatni buborékosra...