0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hidd el a 2.1.1 is szuper! Ha engem kérdezel akkor biztos hogy lesz még ennél is újabb verza!!Várom már a Milenstone 6-osat is..)De ezt sem hittem volna 2 hónapja hogy ennyire gyors is lehet egy SGS! más:a 240-ről 180 Dpi-re váltottam és mintha szárnyakat kapott volna! lehet hogy hülyén hangzik de mintha gyorsabb lenne!!
Lenne egy két kérdésem. Hogyan tudok launchert váltani? Gyárira akarok, ne a nova legyen. Másik, hogyan tudom változtatni a wifi, gps stb sávot, vis a kibe kapcsolás, ez a megoldás nem tetszik, hagyományos stílus kellene, mint ginger. Amikor a rolót lehúzom ott akarom Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Az eredeti launcher az csak a CM9-ben van ha jól tudom de a nova az sokkal jobb a Statusz báron lévő kapcsolókat a Beállítások-Tsunami Control Kapcsolók menüpontban tudod variálni
Amit írtatok, h advance menüben kell törölni a kernel dolgokat, ott nekem nincs ilyen funkció (advance-on belül). Ha netán ez sikerülne, simán install zip, kernel kiválasztás? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
na ezt kapcsold be mert különben 100 MHz-n tekeri a procidat miután laraktad a telefont!! a deepidle az mondjuk úgy hogy alvó mód...-nem kicsit akksi barát!! ha le akarod ellenőrizni hogy működik-e ajánlom a cpuspy programot!
nem kell félni a CWM-től! ha az advance-ban nincs benne (A sema kerneleknél tuti higy ott van) akkor midnight-os beállításokban biztos megtalálod a cwm-ben...ha nagyon manuális akarsz lenni akkor rootexplorer etc-initd innen áthelyezel mindent az sd karidra hogy meglegyenek! ( nézd meg a permission részt is mert visszaállításnál azt úgy kell beállítanod majd mint ahogy eredetileg be voltak!)majd cwm és kernel fel!--majd visszállítod a kimentett scripteket a megfelelő jogosultságukkal!
Letoltottem pár launchert, kiírta h hova töltötte le hogyan tudom telepíteni, alkalmazni? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Üdv!Van valamilyen megoldás az üzemidő növelésére?Mióta ICS van a telefonon (mindegy milyen, de mos tsunami van) és használom akkor percenkén -1% és ha nem vagyok töltő közelben akkor eléggé idegesítő hogy max 2-3 óra alatt lemerül úgy hogy nem is maxon használom.Meg ami még zavaró, hogy időnként nem hallom a tárcsázásnál a kicsöngést és ha ilyenkor hívnak vagy veszik fel akkor nem hallok semmit.Már sokadszor teszem fel, de ezek a problémák mindig vannak :/
Recovery
Sziasztok!Sikerült felraknom a rom ot és nem látja a telenoros telefonkártyámat!Többször ujratelepitettem és másik kernellel is és nem tudok telefonálni!Mi lehet az oka?Köszi!
Másik kártyám nincs és előtte működött (2.2.1)el! IMEI ismeretlen!
Nem volt semmiféle mentés!Mit jelent hogy nagy bukta?Remélem nem kell kidobni a telefont?