A MN kernel beállításaihoz sem nyúltam, mert igazán nem képeztem magam arra, hogy tudjam mi, mit csinál...
Azt viszont megköszönném, ha egy hozzáértő felhasználó leírná, hogy a tapasztalatai szerint mi legyen az optimális beállítás e rom esetén a midnight kernelnél.
Talán konyítok hozzá egy picit... SRÁCOK KÖSZI A KÖSZIKET!!! Ezért vagyunk hogy segítsünk magunkon!
Szoval midnight kernel nem olyan sok beállítási lehetőséget kínál magában de voltaképp ez nem is olyan nagy baj!
Governor: Azt vettem észre hogy ebben a TsunamICS romban a CONSERVATIV is bőven elég a megfelelő smooth eléréséhez...nem mellesleg akksi barát is egyben!
IO Sheld.:én best of észrevételem a Simple I/Q vagyis SIO.
Szineket azt hagytam úgy ahogy van...
Ahead értéke: MÉG SOHA EGYETLEN EGY ROMON NEM VOLT ILYEN GYORS A MÉDIA TÁROZÓM BEOLVASÁSI IDEJE MINT EZEN A ROMON!! Hatalmas plussz érte innen is!! Így hagytam a 250 körüli értéken.
Vibráció.... attól függ ki mire használja:D én telefonálásra így lentebb vettem...jó hír a csajoknak hogy alapból maxon van már...
Szerintem a javát leírtam a többi nem nagy dolog.
Amúgy lecseréltem devilre... Nem venni észre változást. Talán több governor meg beállítás között tudok válogatni de uo. jó mint az alap midnight is....