0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nálam telefonról még mindig nem.
Fényképező módban ha átváltok videóra, akkor fc.vel bezár.....valaki találkozott már ezzel?
Pedig ma viszonylag nyugis napom van a melóhelyen és gondoltam meglesem a cunát.Így akkor inkább,majd később.
Minden nap vásárolsz programokat? Mert az ingyenesekkel nincs gondom. Fizetőst meg tudok pc-ről telepíteni.
Nem minden nap. De a cm9 most minden tekintetben tökéletes.egyelőre nem akarok kompromisszumot kötni.
Adminok!!Nem lehetnék ennek a topiknak a topikgazdája?
Mint írták is van rá fix...kb a rom kiadása utáni 24 h-ban orvosolták az update me-n keresztűl...Ok akkor majd jelentkezek topikgazdának!
Valaki felrakta az új sema kernelt?? Esetleg aki felrakta írna róla véleményt?És frissült a nova launcher isTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Ezt a játékot próbálta valaki?You are not allowed to view links. Register or Login.
Nem tudjuk kipróbálni, mert nem kompatibilis a telefonnal.Nem romfüggő szerintem Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Én még GB-n próbáltam és ment
Itt pont az ellenkezőjét írtad... You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk 2
Sziasztok,tud valaki megoldást arra,hogy miért van az hogy az Update Me-ben csak két dolog jelenik meg -Rom és Settings.Az elején pedig működött több lehetőséggel.(modem,téma,kernel...stb)
Én is tapasztaltam és csak akkor jelenik meg az összes funkció hogyha be van kapcsolva a 3g vagy wifi
Erre én is gondoltam de nekem a wifi-vel sem jelenik meg a többi.....pedig működött már mert a modemeket innen cserélgettem.
Nekem wifi nélkül 3 wifivel pedig az összes látszik...Ez a sema kernel nagyon bejön most! Friss hír!!Jön nem sokára a TsunamICS 2.1 b36!!
KINN VAN A TSUNAMICS 2.1!!!! Töltöm OTA-val aztán majd fel is a dropboxba!! Changelog 2.1Base AOKP Build-36Modificati al APNApp Galaxy S Settings implementata in ImpostazioniImplementato tema X-Blue by xloryFixato problema del volume durante le chiamateAggiornato Titanium BackupAggiornato Nova LauncherAggiornato FlipBoardEliminato bootsoundMigliorata ricezione WIFIModificate alcune ottimizzazioni. Ora è ancora più fluida!!Eliminati wallpapers AOKP (SwagPapers)Aggiornato Theme ChooserFixata Camera
Wipe Data??? Akkor megint mindent kezdhetünk elölről? Tapatalk 2
Ezt már így kell telepíteni!!" Coming from a previous TsunamICS:Rom DownloadWipe DataWipe the cacheWipe Dalvik CacheFlash ROMRestart "