Hahó, emberek!
Kis helyzetjelentés/segítségkérés: nagyon tetszik a Tsuna, egyedül a TW-s zenelejátszó 8megszoktam) s a számológép hiányzik belőle, egyébként minden nagyon faintos, ami nem tetszett, azt meg személyre szabtam.
Úgy egy hete feltettem a Google Now-t, kíváncsiságból (az xda-ról flasheltem, innen You are not allowed to view links.
Register or
Login ). remekül ment, de egy idő után gyanús lett, hogy nagyon eszi az akkuidőt, sőt, mintha egyre rosszabbodott volna a helyzet. (mondjuk a 9 órás akkuidő gyenge használat mellett (kb fél óra mobilnet, 25 perc videózás, napközben csak wifi, meg ritka használat) már elég durva.
)
Kicsit meg akartam piszkálni, aminek persze az lett a vége, hogy leomlasztottam az egész rendszert (kipróbáltam, mi történik, ha lefagyasztom a Google search-öt... semmi jó
Megpróbáltam visszaállítani a normál search-öt, de csak bootloopot kaptam).
Gond egy szál se, CWM, újraflash, most megint szépen fut. Ami fura volt, hogy akorábban meglevő appok egy része nem jelent meg (G+ pl. úgy emlékszem, bele volt csomagolva, most látom, hogy a Samsung Apps is eltűnt). Kétszer kellett volna flashelnem, vagy micsoda...?
Pontosítok: Az előbb eszembe jutott, hogy kipróbálom a magyar nyelvű google keresést. Kaptam egy "a Google keresés váratlanul leállt" üzenetet, és visszajött a billentyűzet. Újraindítottam a galaxyt, és most egyfolytában FC üzeneteket kapok, sorban áll le a ZDBox, a Facebook, a Nova Launcher maga, a Fiókkezelő, amit akartok...
Ja, még annyi, hogy megjelent a "kevés a szabad tárhely" figyelmeztetés is az értesítési sávban (holott a belsőn tárhelye n 1.4 G szabad, igaz, a belső sd-n csak 355 mega)
Flasheljem újra? esetleg rögtön kétszer?
Előre is köszi!