2024, 11 22, 21:35:38

Szerző Téma: [ICS ROM] TsunamICS 2.5 [AOKP b40]  (Megtekintve 115489 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lizzard

• Nem: Férfi
  • PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Re: [ICS ROM] TsunamICS 2.5 [AOKP b40]
« Reply #1500 Dátum: 2012, 08 27, 00:02:13 »
Üdv!

Mi a teendő ebben az esetben. SGS kiírta h kevés a tárhely a telefonban, majd tsunamICS képernyő a kis forgó fogaskerekekkel. Ezt néztem kb 10 percig majd aksi ki be és most még fél óra után sem indult el. CSak pörögnek a kis fogaskerekek.

Elöre is köszi.

Nem elérhető Lizzard

« Reply #1501 Dátum: 2012, 08 27, 11:50:08 »
Megoldottam

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #1502 Dátum: 2012, 08 27, 12:10:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megoldottam
Pü segítségével? :)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lizzard

« Reply #1503 Dátum: 2012, 08 27, 14:48:47 »
Pü segítségével? :)

Igen-igen köszönöm szépen.  :ok:

Nem elérhető edison777

• PDA: samsung galaxy s
« Reply #1504 Dátum: 2012, 08 29, 17:45:31 »
Sziasztok,

Olyat már tapasztalt valaki, hogy a tárcsázó lefagy mondjuk 2 szám beírása után.Ennek mi lehet az oka ? Van erre valami megoldás? Ja és még egy dolog a benne lévő devil kernel létezik hogy mindenféle állítás nélkül 1,4 MHZ-re van állítva? 

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #1505 Dátum: 2012, 08 29, 20:49:03 »
Sziasztok,

Olyat már tapasztalt valaki, hogy a tárcsázó lefagy mondjuk 2 szám beírása után.Ennek mi lehet az oka ? Van erre valami megoldás? Ja és még egy dolog a benne lévő devil kernel létezik hogy mindenféle állítás nélkül 1,4 MHZ-re van állítva?
A devil kernelt mindenképp frissítsd le ha eddig nem tetted...sokat dobhat a rendszeren. Nem biztos nem 1400-on megy. Nem hinném!!

Jah ha lussulást észlelsz a sokat emlegetett sd maiddal csinál egy rendszertisztítást végig!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető edison777

• PDA: samsung galaxy s
« Reply #1506 Dátum: 2012, 08 29, 21:20:09 »
Köszi,
Azt CWM-ben?
Hát most egy kicsit elbizonytalanodtam. Mert feloldás után minden eltűnt a kijelzőről és újra kellett indítanom.
Már azon gondolkodom visszamegyek cm 9 re vagy gb-re  :'(

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #1507 Dátum: 2012, 08 29, 21:56:20 »
Köszi,
Azt CWM-ben?
Hát most egy kicsit elbizonytalanodtam. Mert feloldás után minden eltűnt a kijelzőről és újra kellett indítanom.
Már azon gondolkodom visszamegyek cm 9 re vagy gb-re  :'(
Sztem siman belaktad csak...
Hát egy kernelcsere siman cwm-ből igen...

Nem elérhető cerebrolavator

• Navigáció / Navigation: WAZE (benzin), google maps (BKV és gyalog), Navitel (túra)
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: Temasek Unofficial CM11
« Reply #1508 Dátum: 2012, 08 29, 22:50:15 »
Na váltottam emberek!
CM10-re s azt kell hogy mondjam hogy sokkal gyorsabb mint a Tsuna volt. Stabilitásról még nem beszélhetek de semmi probléma még vele!!
De nem tűnök el innen sem bár sztem ha kipróbáljátok ti is nem mentek többé vissza ICS-re...
Háát ... én onnan jöttem vissza. CM10 fel se települt (előtte 9-cel is voltak már gondok, IMEI szám rendszeresen eltűnt), X-Bean feltelepült, szép volt, meg szép volt, de  nagyon szaggatott. Jó, gondoltam, kivárom, pár nap, amíg összemelegszik a szoft a harddal.
De három nap után is csak a nyűglődés volt ... anno gyári Éclair volt ilyen, 1000 alatti quadrant-tal (régivel mérve).
Úgyhogy CWM backupból visszatettem ezt a rendszert. Az enyémen eddig ez volt a legjobb, úgy néz ki, JB-hez már öregnek érzi magát a vas.
Aki tud menni, mindenjót. Nekem, úgy néz ki, ez a ROM tartósan fennmarad.
Persze, ezt minden verzióváltás előtt elmondtam.  Szóval, nekem most pihenés, aztán ha unom magamat, nekilátok újra.

cerebrolavator

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
  • PDA: Samsung Galaxy SIII gt-i9300
  • PDA ROM: Stock 4.3 (NA2)
« Reply #1509 Dátum: 2012, 08 30, 12:35:45 »
Hahó, emberek!

Kis helyzetjelentés/segítségkérés: nagyon tetszik a Tsuna, egyedül a TW-s zenelejátszó 8megszoktam) s a számológép hiányzik belőle, egyébként minden nagyon faintos, ami nem tetszett, azt meg személyre szabtam.

Úgy egy hete feltettem a Google Now-t, kíváncsiságból (az xda-ról flasheltem, innen You are not allowed to view links. Register or Login  ). remekül ment, de egy idő után gyanús lett, hogy nagyon eszi az akkuidőt, sőt, mintha egyre rosszabbodott volna a helyzet. (mondjuk a 9 órás akkuidő gyenge használat mellett (kb fél óra mobilnet, 25 perc videózás, napközben csak wifi, meg ritka használat) már elég durva.  :shock: )

Kicsit meg akartam piszkálni, aminek persze az lett a vége, hogy leomlasztottam az egész rendszert (kipróbáltam, mi történik, ha lefagyasztom a Google search-öt... semmi jó  ;)  Megpróbáltam visszaállítani a normál search-öt, de csak bootloopot kaptam).

Gond egy szál se, CWM, újraflash, most megint szépen fut. Ami fura volt, hogy akorábban meglevő appok egy része nem jelent meg (G+ pl. úgy emlékszem, bele volt csomagolva, most látom, hogy a Samsung Apps is eltűnt). Kétszer kellett volna flashelnem, vagy micsoda...?  :hmm:

Pontosítok: Az előbb eszembe jutott, hogy kipróbálom a magyar nyelvű google keresést. Kaptam egy "a Google keresés váratlanul leállt" üzenetet, és visszajött a billentyűzet. Újraindítottam a galaxyt, és most egyfolytában FC üzeneteket kapok, sorban áll le a ZDBox, a Facebook, a Nova Launcher maga, a Fiókkezelő, amit akartok...

Ja, még annyi, hogy megjelent a "kevés a szabad tárhely" figyelmeztetés is az értesítési sávban (holott a belsőn tárhelye n 1.4 G szabad, igaz, a belső sd-n csak 355 mega)

Flasheljem újra? esetleg rögtön kétszer?
Előre is köszi!
"Dude, sucking at something is the first step towards being sorta good at something."
“Nobody important? Blimey, that’s amazing. You know, nine hundred years of time and space and I’ve never met anybody who wasn’t important before.”

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #1510 Dátum: 2012, 08 30, 12:53:08 »
Hahó, emberek!

Kis helyzetjelentés/segítségkérés: nagyon tetszik a Tsuna, egyedül a TW-s zenelejátszó 8megszoktam) s a számológép hiányzik belőle, egyébként minden nagyon faintos, ami nem tetszett, azt meg személyre szabtam.

Úgy egy hete feltettem a Google Now-t, kíváncsiságból (az xda-ról flasheltem, innen You are not allowed to view links. Register or Login  ). remekül ment, de egy idő után gyanús lett, hogy nagyon eszi az akkuidőt, sőt, mintha egyre rosszabbodott volna a helyzet. (mondjuk a 9 órás akkuidő gyenge használat mellett (kb fél óra mobilnet, 25 perc videózás, napközben csak wifi, meg ritka használat) már elég durva.  :shock: )

Kicsit meg akartam piszkálni, aminek persze az lett a vége, hogy leomlasztottam az egész rendszert (kipróbáltam, mi történik, ha lefagyasztom a Google search-öt... semmi jó  ;)  Megpróbáltam visszaállítani a normál search-öt, de csak bootloopot kaptam).

Gond egy szál se, CWM, újraflash, most megint szépen fut. Ami fura volt, hogy akorábban meglevő appok egy része nem jelent meg (G+ pl. úgy emlékszem, bele volt csomagolva, most látom, hogy a Samsung Apps is eltűnt). Kétszer kellett volna flashelnem, vagy micsoda...?  :hmm:

Pontosítok: Az előbb eszembe jutott, hogy kipróbálom a magyar nyelvű google keresést. Kaptam egy "a Google keresés váratlanul leállt" üzenetet, és visszajött a billentyűzet. Újraindítottam a galaxyt, és most egyfolytában FC üzeneteket kapok, sorban áll le a ZDBox, a Facebook, a Nova Launcher maga, a Fiókkezelő, amit akartok...

Ja, még annyi, hogy megjelent a "kevés a szabad tárhely" figyelmeztetés is az értesítési sávban (holott a belsőn tárhelye n 1.4 G szabad, igaz, a belső sd-n csak 355 mega)

Flasheljem újra? esetleg rögtön kétszer?
Előre is köszi!
Uh mesébe illő story....
Mindenképp újra kell rakni a kicsikét! Méghozzá formatokkal!
Format sytem/data/datadata
Wipe 3-as szövetség majd
TsunamICS fel.
Az oka hogy belassult a rendszered az hogy megtelítődött a datadata partíciód!
Ezt ki lehet tisztítani sd maiddal hetente.
A google now s a google chrome köztudott hogy rengeteg mindennel beszennyezi a telódat!

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #1511 Dátum: 2012, 08 30, 13:12:20 »
Uh mesébe illő story....
Mindenképp újra kell rakni a kicsikét! Méghozzá formatokkal!
Format sytem/data/datadata
Wipe 3-as szövetség majd
TsunamICS fel.
Az oka hogy belassult a rendszered az hogy megtelítődött a datadata partíciód!
Ezt ki lehet tisztítani sd maiddal hetente.
A google now s a google chrome köztudott hogy rengeteg mindennel beszennyezi a telódat!

Köszi! Megpróbálom.

A format datadata  en igazán megy CWM alól, vagy csak nem találom az opciót... a rendszer közben teljesen összeomlott, minden elindított file azonnal le is áll.
"Dude, sucking at something is the first step towards being sorta good at something."
“Nobody important? Blimey, that’s amazing. You know, nine hundred years of time and space and I’ve never met anybody who wasn’t important before.”

Nem elérhető TMhun

• PDA: Galaxy s
  • PDA ROM: TsunamX 4.2
« Reply #1512 Dátum: 2012, 08 31, 08:13:29 »
Üdv!
2 kérdésem lenne és tudom az egyikre már biztos van válasz, de 61 oldalt nincs erőm végigolvasni :P

1, Chainfire3D fel lehet tenni Tsuna2.5-re? (Csak mert úgy emlékszem egy régebbire fel akartam és szétverte)
2, Kéne egy modem amivel jó a GPS és kéne help hogyan cseréljem. (Most is max 5 mp amíg talál jelet, de csak ha be van kapcsolva a wifi és van net. Ha nincs akkor 1 óra alatt sem talál jelet)

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #1513 Dátum: 2012, 08 31, 08:26:00 »
Üdv!
2 kérdésem lenne és tudom az egyikre már biztos van válasz, de 61 oldalt nincs erőm végigolvasni :P

1, Chainfire3D fel lehet tenni Tsuna2.5-re? (Csak mert úgy emlékszem egy régebbire fel akartam és szétverte)
2, Kéne egy modem amivel jó a GPS és kéne help hogyan cseréljem. (Most is max 5 mp amíg talál jelet, de csak ha be van kapcsolva a wifi és van net. Ha nincs akkor 1 óra alatt sem talál jelet)

1.Nem , ne rakd fel!
2. Sok-sok modem létezik. Mindenki maga dönti el hogy neki mi a megfelelő...
De ajánlani tudom a kb3 modemet..
Felrakása: letöltöd update me-ből a kf1 és a kb3 modemet. Cwm. Install zip-KF1. Reboot system!! Majd újra cwm s install kb3! Reboot system s kész is vagy!
Gps:
Fasterfix:hu.pool.ntp.org
Gps test: clear agps ->update agps
Megvárod még talál s fixálja...eztán net nélkül is működnie kell a gpsednek, ha hardverikusan még jó!

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #1514 Dátum: 2012, 08 31, 10:39:33 »
radicspeter:

Köszi a segítséget, úgy néz ki, most rendben lesz (kétszeres flashalés, kétszeres wipe után újraindítva megy minden, megjöttek az appok is a rommal, ezt jó jelnek veszem).

Nem elérhető Mcrazy

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #1515 Dátum: 2012, 08 31, 10:59:58 »
Sziasztok!

Szeretnék egy letöltő linket Tsuna 2.5-höz, mert a dev-host-os nem müxik.

Valamint az elmászott IMEI-vel kapcsolatban kérdezném, hogy az általam gondolt sorrend jó-e?

Most Tsuna 2.2 van a telcsin.

1. Visszateszem a Stupy Rom-ot
2.  Lementem az EFS mappát
3. Felteszem a Tsuna 2.5-öt CWM-el vagy visszateszem a Tsuna 2.2-t CWM mentésből.
4. Visszamásolom a mentett  EFS mappát.
5.Reboot és minden oké.

Ez így járható út?

Köszönöm a segítő válaszokat!

Üdv

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #1516 Dátum: 2012, 08 31, 12:40:15 »
Sziasztok!

Szeretnék egy letöltő linket Tsuna 2.5-höz, mert a dev-host-os nem müxik.

Valamint az elmászott IMEI-vel kapcsolatban kérdezném, hogy az általam gondolt sorrend jó-e?

Most Tsuna 2.2 van a telcsin.

1. Visszateszem a Stupy Rom-ot
2.  Lementem az EFS mappát
3. Felteszem a Tsuna 2.5-öt CWM-el vagy visszateszem a Tsuna 2.2-t CWM mentésből.
4. Visszamásolom a mentett  EFS mappát.
5.Reboot és minden oké.

Ez így járható út?

Köszönöm a segítő válaszokat!

Üdv
Ha a Stupy visszahozza remélhetőleg akkor lemented az efs mappát.
Feltolsz egy gyári romot...a hozzá való root kernellel. Makd tsunamit felvágod rá!
Ha ezek után is jó az imei akkor ugye felesleges bojgatni:)
A mentésed csak akkor kell ha elmenne újra! :ok:

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #1517 Dátum: 2012, 08 31, 14:47:58 »
Csak kíváncsiságból: azt tudja valaki, hogy az alap AOKP-hoz képest mennyi az extra a Tsunamiban?

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #1518 Dátum: 2012, 08 31, 15:27:22 »
Csak kíváncsiságból: azt tudja valaki, hogy az alap AOKP-hoz képest mennyi az extra a Tsunamiban?
Rengeteg!! Hadd ne soroljam!:)

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
« Reply #1519 Dátum: 2012, 08 31, 17:00:10 »
Rengeteg!! Hadd ne soroljam!:)

:D Vagy úgy...  :D
Azt tudom, hogy az AOSP-hez képest ég és föld, de ahoyg elnéztem, az AOKP is elég sok extrát tud...

Mindegy, kivárok, hátha lesz Tsunami Jelly Bean, az AOKP stáb  már elkezdett előállni az első JB verziókkal.
De ha nem, akkor majd CM10 lesz, az sem az ördögtől való  ;)

Nem elérhető Mcrazy

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #1520 Dátum: 2012, 08 31, 20:50:14 »
Ha a Stupy visszahozza remélhetőleg akkor lemented az efs mappát.
Feltolsz egy gyári romot...a hozzá való root kernellel. Makd tsunamit felvágod rá!
Ha ezek után is jó az imei akkor ugye felesleges bojgatni:)
A mentésed csak akkor kell ha elmenne újra! :ok:

Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető underx

• PDA: sgalaxys , Nokia lumina 800
  • PDA ROM: cm-10-20120828-NIGHTLY
« Reply #1521 Dátum: 2012, 09 02, 18:46:29 »
Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segiteni miért nem tudom letölteni a 2.5-ös romot?
Letöltés kezdésénél kiirja hogy 1 óra van hátra, de egyszer sem töltötte le eddig , kiirta hogy megvan de mb nagyon kevés,nincs annyi amennyinek lennie kell. Minden egyszer igy jártam vele.
Nincs valami alternativ link?

köszi

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #1522 Dátum: 2012, 09 02, 19:22:28 »
Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segiteni miért nem tudom letölteni a 2.5-ös romot?
Letöltés kezdésénél kiirja hogy 1 óra van hátra, de egyszer sem töltötte le eddig , kiirta hogy megvan de mb nagyon kevés,nincs annyi amennyinek lennie kell. Minden egyszer igy jártam vele.
Nincs valami alternativ link?

köszi
Tessék lessék:

Nem elérhető underx

• PDA: sgalaxys , Nokia lumina 800
  • PDA ROM: cm-10-20120828-NIGHTLY
« Reply #1523 Dátum: 2012, 09 02, 21:51:54 »
Tessék lessék:

Köszi !

Már szedem is !

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #1524 Dátum: 2012, 09 03, 21:56:19 »
Hölgyeim, uraim!
Egy fantasztikus hír! Melyről folyt a szavazásunk is! :)
" Tsunami is elkezdte JB Rom-ját!
Reméljük hamarosan kijön majd valami stabil verzió!
Aki ki akarja próbálni az itt letöltheti:
Forrás:

[JB ROM]Tsunami X 0.0 Alpha [AOKP - unofficial Build][OTA]"