Tapasztalt már valaki olyat ami velem esett meg az előbb hogy épp hívnak venném fel, és scrollozást meg is csinálta, de nem vette fel a telefont, rezgett tovább, majd úgy néztem kifagyott mert nem reagált, majd mikor abbahagyták a hívást (mivel nem tudtam felvenni még hardwer gombokkal sem) visszalépett lezáró képernyőre, amit már fel tudtam oldani, ekkor azonban önhatalmúlag elkezdte magától scrollozni a képernyőn a névjegyzéket, találomra hívogatott embereket és sms is megnyílt amiben meg mindenféle betűket össze vissza nyomkodott. Nem sok programot használok, és tegnap raktam frissen fel a Tsunamics 2.5 rendszert újra. De ilyet még egyik rom sem produkált holott ezeket a programokat napi szinten használtam mindegyik romon, ami új app nálam az a spirit fm de abból is a legújabb. Gondolom az nem vírusos. Vagy ez mitől lehet? Igen, azt nem tettem hozzá hogy neten sem voltam fent ekkor aztán aksit kivettem, visszatettem teló bekapcs és most megy de pl ha hívok valakit és rányomok a hívásra lagzik és kb 5-6 másodperc mire megjelenik a tárcsázó képernyő.