Igazán köszi h megtisztelsz
Most épp vízitúrán vagyok, félig bekarcolva de annyit tudok mondani csak h a sema stabilabb sztem..deepiddle nélkül meg akkuval is jólbánik!
A devil többet tud persze ezek után mind utána kell nézni:) így többet is préselhetsz ki a telódból...talán emiatt a picit instabilabb de az utóbbiak már e téren is jó eredményeket mutatnak!:)
A döntés a tiéd! Abbahagyon mert már megfájdul a fejem ettől a sok okosságtól...
Köszi az infókat.
Azt kell mondjam 1 napi átlagos használat mellett egyik szemem sír a másik nevet. Gyors nagyon, nem akad devil kernellel és szépen fut, viszont amiért sír az egyik szemem hogy valamiért irtó gyorsan eszi az aksit. Átlagos használat nálam azt jelenti hogy max 10 perc wifi, kis mobilnetezés, max 10 perc telefon beszélgetés, néha megnéztem rajta az órát, és csak gps van bekapcsolva, mobilnet amúgy kivan rajta kapcsolva és úgy lement 100% reggeli töltöttségről mostanra 41%-ra. Valamit vagy elállítottam benne vagy nem tudom, nézegettem kernel beállításokat, időzítéseket stb állítgattam benne, de csak olyat amiről tudom hogy mi. Szóval nem tudom, még ebben a kérdésben kérnék tőled okosságot. Neked pl. mennyi idő alatt merül, mit bír devil kernellel? Most azt sem tudom így hogy valami gyíkja van esetleg rakjam újra a romot, vagy elég ha sema kernelt ráhúzom és akku idő megjavul. Ma délután foglalkozom ezzel, addig feltöltöm újra a telefont most.