Nem látja a telefonod a Mobilhálózatot ICS ROM telepítése után?
A többiek hasonló hibába esnek, akkor jó alapul szolgálhat a következő iromány. Nos, akkor mondom, hogy sikerült eljutnom a dolog megoldásáig. Rengeteg ötlettel láttatok el és nem igazán segített sajnos egyik sem.
Először is Odinnal fel kell tenned egy tetszőleges gyári ROM-ot. Esetembe ez a 2.3.6 Gingerbread.
Ezek után formáztam a belső SD-t. Majd felraktam a MIUI-hoz szükséges fájlokat.
ROM: MIUI.hu-I9000-2.4.6-SGS_Signed
KERNEL: Twooey-0.2
SCRIPT: ultimate kernel cleaning v2 by lippol94
Download módban elindítottam a telefont majd Odinnal a PDA részhez betallóztam az EZBoot Gingerbread Bootloader. Figyelem! A re-partition és az auto-reboot ne legyen bepipálva a Bootloader update viszont igen. Majd ha végzett, akkor lehúzod az adatkábelről, kiveszed, az akkumulátort majd visszateszed és CWM elindítod a telefont. Futtatod, a KERNEL tisztítót majd telepíted a Twooey KERNELT. Ezek után újraindítod a telefont CWM módban. Csinálsz egy Factory Resetet / teljes Wipe-ot! Majd telepíted a ROM-ot.
Mind ez meg van és bebootol a vas a MIUI ROMMAL akkor belső SD formázása. Felmásolod belső SD-re a telepíteni kívánt ROMOT. Felteszel Odinnal egy CWM KERNELT. Én a Semaphoret választottam. Mind ez meg van akkor Wipe dalvik cache, Wipe cache, Wipe data/factory reset, Flasheled a kívánt ICS ROMOT. Én próba képen a RemICS-t tettem fel, ha meg van, akkor belépsz recoverybe. Megint csinálsz egy Wipe dalvik, Wipe cache és újrarakod a ROMOT.
Ezek után olyan KERNELT cserélhetsz, rajta amilyet csak akarsz. Én SEMAPHORE 1.2.6s tettem fel és tökéletes minden. A Mobilhálózatot is megtalálta van IMEI számom is. És végre tudom telefonálásra használni ezt a vackot.
Köszönöm az eddigi támogatást az előttem szólóaknak.