Mi az oka annak, hogy szinte mindenki lecseréli az eredeti MN kernelt, amit a rommer adott a romjához. Nálam ez megy a 2.1-től a legfrisebb 2.4-ig és semmi baj vele. Vagy én nem vettem észre valami hibát eddig? Mennyivel, miben jobb a kicsit még instabilnak mondott, de igéretes Devil vagy a stabil Sema? A rom így is nagyon gyors és megbízható szerintem.
szvsz mások az igények! egyik kernel sem rossz vagy jobb a másiknál csak más a koncepciójuk:
midnight - gyors, stabil, megbízható és foolproof aki nem akar babrálni semmit a kernellel csak azt szeretné hogy működjön kiváló! (basic)
Semaphore - hasonlóan gyors (főleg az 1.2.5) és stabil, de picivel több teret enged a hangolásnak, de még a felhasználó barát biztos működés keretein belül. (advanced)
Devil - a jelenlegi kernelek közül az elérhető legnagyobb szabadságot adja a belepiszkáláshoz, a legtöbb extrával amit csak bele tudott gyömöszölni a krampusz!
(hardcore)
ill van még egy versenyző: ha nem állt volna le az You are not allowed to view links.
Register or
Login kernel fejlesztése akkor kb a Sema és a Devil között lenne tudásban!
Kéne egy kis help. Egyszerűen bárhogyan állítom a telefont, miután alvóba tettem a wifi pár másodperc múlva kikapcsol és így nem kapok értesítéseket és nem tudom megosztani a netet, csak ha a képernyő be van kapcsolva.
Megoldás hogyan állítsam be a wifit, hogy mindig menjen?
És egy nem ide vágó. Van valami program ami nézi mi küld sms/hívást? mert szerintem valami eszi a pénzem. 10 napja töltöttem 3000ft-ot, ebből ezret használtam el és jött az sms, hogy elfogyott a pénz.
Máskor fél évre elég ez a pénz most meg állandóan 10-20 nap között nullázódik.
a wifit a rom control / powersave menüben lehet így beállítani hogy képernyő off esetén lekapcsoljon, hacsak nem vmelyik app kapcsolgatja.
a egységet meg lehet hogy a mobilnet szipkázza inkább, az a jellemzőbb! máskülönben kérj egy hívásrészletezést és látszódni fog ha volt ilyen "sunyi" forgalom a telódon!